Şimdi Ara

İnsansız Kuleli Altay Tankı geliyor: Seri üretim süreci resmiyete döküldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: REV0

    Aynisini f35 ve jsom konusunda da yapti @transverse cevabini verdi gerci de, ahmetin a haber kafasiyla haber yaptigini bu forumda az cok zaman gecirmis eski dhyi gormusler bilecektir. Ben genelde ahmet konusuna girdigimde yalan veya carptilmis haberi kac kisi farketmis diye bakmak icin giriyorum.

    Kendi koydugu resim ile celisecek haber yapan bir arkadastan bahsediyoruz. Neyse mesajimi siler banlarlar birazdan cok da takmamak lazim.

    Alıntıları Göster
    Güya ülkenin en büyük ve bilgi sirkülasyonu en fazla forumu ama haber içerikleri çok özensiz
  • İnsansız kulenin ne anlama geldiğini anlamıyorsanız böyle gereksiz haberler yapmayın. Bu nedir yav?

  • Gerçekten komedi olmuş bu hatalar. DH e yakışmamış. Üstelik bu kadar tepki olmuş, düzeltme dahi gelmemiş henüz.

  • Normalde seri üretime hazır olan Türk firması otokara verilse çoktan envantere girmeye başlamış olacak olan Altay tankınının ihalesini

    %49 u katarın olan bmc nin ve yine sözleşmede %49 u reinmetal olan konsorsiyuma vermenin mantığını anlatacak bir AKP li bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf yandaş BMC'e vermek için ihaleyi yıllarca sarkıttılar, TÜLOMSAŞ'da motor üretecekti, ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Otokar'dan daha pahalıya üretmezlerse ben birşey bilmiyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ekrem71.5

    İSTEMEZÜKCÜLER BAŞROLDE !
    Aç kaldığında o tankı yemeyeceksin güzel kardeşim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kyuzo940

    Haberde çok fazla yanlış var...
    1. M60 tankları Amerikan tankı Alman tankları Leopard serisidir.
    2. İnsansız Tank diye bişey yok insansız kule var yani Rusların daha önce tanıttığı T-14 Armata tankı gibi kulede otomatik doldurucu olacak böylece personel sayısı azaltılmış olacak tamamen insansız tank diye birşey yok yanlış bilgi vermeyin....
    bende diyorum insansiz tank nasil yapacaklar. altay gibi modern ana muharebe tankinda bile cok daha buyuk bir proje olmasi gerekir. keza savas meydaninda dostu dusmani ayirt etmek, araziyi tanimlayip herseyi algilayabilmek egitimli insan icin bile cogu zaman zor olan bir is. su an kimsede olmayan seviyede bir yapay zeka gerektirir. uzakdan kontrol de cozum degil. savas alaninca jamming olacaktir, kontolcunun gorus alanindan direk sinyal gondermesi gerekirki bu kontrolcuyu hedef haline getirir, degisen savas sartlarinda aradaki sinyal her an kopabilir. belki ufak kesif amacli zirhli araclarda yapilabilcek bir sey ama savasin tam gobeginde olacak ana muharebe tanki icin hic uygun degil. teknolojide ileri ulkeler icin bile onlarca yil otede olan bir sey.
  • Alman üretimi M60 nedir ya, pes yani. Sus ta alim sansınlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk ve Türkiye düşmanlarını ayyuka çıkartan ve çıldırtan haberlerden biri.. zorrrrunuza gitsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vatan elden gittiğinde hansın havucunu yersin..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yalakalığında bir sınırı olmalı!
  • insanları kandıracak 2 taraf var biri dincilik biri milliyetçilik. Ezan türban deyince, silah savaş deyince... hal-bu-ki cepte beş kuruş yok. Herşeye zam. Dışarıdan seruma($) devam. 60 yaşında emekli olabilirsen aldığın maaşa bakıp küfür etme. Şimdi uyan.

  • Bir şeyler yapılsın ülkemize fayda olsun isterim, hemde çok isterim. Ama kaç yıldır bekliyoruz bu tankı. Fabrikası halen inşaat halinde diyorlar doğru mu bilmiyorum. Koç çıkıp seri üretime hazırız demişti. BMC ve yandaşların keyfini bekliyoruz gibime geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllardır bekliyoruz, yeter ama.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 15 sene önce de şoförsüz metrobüs almıştık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    Bubun yerine terör bölgelerinde askerlerin uzaktan kontrol edebileceği bir silah sistemi kursak çok dah iyi olur, çok asker kaybediyoruz tepelerde
    Tepelere tankı nasıl çıkaracagız ?
  • Ekrem71.5 kullanıcısına yanıt
    Güldürdünüz :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnancınız kırılmasın bu ülkede güzel şeylerde oluyor.

    İnsansız Kuleli Altay Tankı geliyor: Seri üretim süreci resmiyete döküldü
  • HİBİDİHUBLA1 kullanıcısına yanıt
    tank değil bahsettiğim, uzaktan kontrol edilebilen silahlı üsler kuracağız ve bu teröristlerin saldırılarını minimum zarar ile atlatacağız, belli aralıklarla kontrol edilecek, gerekirse asker yığılacak ama genellikle sürekli yine başında askerlerin durduğu ancak mekanda bulunmadığı bir sistem kurulacak, bu şekilde hem yine görevini yapmış hem kalleş saldırılara karşı korunmuş olacak, bence gerçekten bir şeyler yapılacaksa bu konulara eğilmek en doğrusu şşuan kişartlarda.. mesela her yere nöbetçi asker dikmek yerine son teknoloji kameralar ile donatılmış bir oda kurup başına 4-5 asker dikmek çok daha iyi bir çözüm olabilir, hem o askerin görmeme ihtimalini düşürmüş , hem daha geniş alanı kapsama almış hem teröritin ilk gözünü diktiği kişiyi sağlama almış hem daha sağlıklı bir ortamda muhafaza etmiş olursun, tabii disiplin çok önemli burada, bir dakikalık laylaylom çok şeye mal olabilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tank en az 3 senede önce seri üretime geçmez bana göre çünkü motor sorunu tam çözülmedi yeni motor yapıyorlar onda bazı sorular var inşalalh en kısa sürede seri üretime geçer biz ülke için bunlara sahip çıkmamız lazım

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.