Şimdi Ara

İnsignia almayı düşünüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Eski aracımı sattım yeni bir araç almak istiyorum.Oel insignia çok hoşuma gidiyor fakat aldığım araç lpg ye uyumlu olması ve sorun da çıkartmaması açısından benim için önemli. Bu araçlar 3 motor seçeneği ile ilanlarda var benim bütçeme uyanlar en azından.Dizel kesinlikle düşünmüyorum bu arada. motor seçeneklerınden 1ncisi 1.6 düz motor , 2ncisi 1.4T motor, 3ncüsü 1.6T motor bunlardan hangısı sizin için mantıklı olanıdır. Benim kullandığım arabada deli gibi gitsın , süper hızlansın gıbı bır modum yok. Çocuklar ile sakin sürüş modu :) Yardımlarınızı beklıyorum .Olumlu olumsuz görüşlerinizi bekliyorum. Bu arada 2009 model düz motor insignia alabilirken 2008 model 140-150 km arası 2008 Audi A4 de alabılıyorum pıyasa cok karsık fikir verın lutfen.



  • 1.6 duz motor 115 hp, verimsiz bir motor. sonraki yillar getirmediler. sadece makyajsiz kasada var.



    1.6t 180 hp olan atmosferik motorun turbolanmis hali, lpg ile uyumlu ancak problemi yok degil. basinizi agritabilir. bu da makyajsiz kasalarda kullanildi.



    1.6t 170 hp olan makyakla birlikte gelen yeni motor ki sadece sivi sistem lpgye uyumlu, normal kit takarsaniz tasarruf orani dusuk olur. sivi sistem de pahali ve tam anlamiyla oturmus bir sistem degil. mars uzamasi gibi problemleri vardir. bu motor direk enjeksiyonludur vw deki tsi motor gibi.



    1.4t ise 140 hp, lpgye tam uyumlu olan modeldir. insigniada cosmo donanimi bu motorla alamazsiniz, en fazla donanimi edition elegance donanim ve stil paket opsiyonunda bulursunuz bu motorla. beklentinize gore size en uygun olan da budur. hatta butce musaitse makyajli kasada direk fabrika cikisi lpgli olan insignialar var 1.4t motor secenegiyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Tam umudu kesmiştim:). 60 bin civarı bütçem var. 1.4t de dediğiniz gibi donanım olarak eksikler var ama olsun belki stil paketli lpg li bulabilirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alabilirseniz cosmo donanımlısını alın. Aradaki donanım farkına, konforuna kesinlikle değer. AFL far der susarım. Yakıt tüketimi konusunda, artık benzinli arabaların hepsi yakıyor. 3-5 krş daha fazla yaksın ama hakkını versin. Benim şahsi düşüncem budur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.