Şimdi Ara

Instagram anketleri artık istenilen kişilere mesaj olarak gönderilebilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sosyal paylaşım platformu Instagram'ın, son dönemlerde popülaritesini daha da artırdığını söylemek hiç de yanlış olmaz. Neredeyse her gün yeni bir özelliğe sahip olan uygulamaya şimdi de anketlerin özel mesaj yoluyla istenilen kişilere gönderilebilme seçeneği eklendi.

    Anketinizi kişi veya gruba gönderebiliyorsunuz

    Geçtiğimiz Ekim ayında kullanıcıların hikayelerinde anket paylaşmalarına imkan tanıyan Instagram, olayı ileri seviyelere taşımış ve bu anketleri emojilerle kaydırmalı olarak yapabilmemizi sağlamıştı. Uygulamanın twitter adresinden yapılan duyuruda ise bu anketleri istediğimiz kişilere özel mesaj yolu ile gönderebileceğimiz açıklandı.


    Uygulamayı güncelledikten sonra artık oluşturduğunuz anketleri Direct Message (DM) yolu ile diğer kullanıcı veya gruplara gönderebiliyorsunuz. Kimin ne oy verdiğini ise mesaj sayfasından takip etmenizin de mümkün olduğunu belirtelim. Nasıl yapılacağını ise yukarıdaki videoda detaylı bir şekilde görebilirsiniz.
      







  • Şu music şeyi artık Türkiyeye gelsin de insanları rahatsız edelim paylaşarak. Gomis falan kullanıyor, ama müzik çalmıyor bizim ülkeye daha gelmemiş

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.