Şimdi Ara

Instagram çökünce, şirket açıklamayı rakibi Twitter'dan yapmak zorunda kaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram çökünce, şirket açıklamayı rakibi Twitter'dan yapmak zorunda kaldı



    Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından Instagram için zorlu bir gün geride kaldı diyebiliriz. Zira gün içinde sosyal medya uygulamasına erişim kesildi ve milyonlarca kullanıcı hesaplarına ulaşamadı. Şirket bu durumun açıklamasını ise rakip platform Twitter üzerinden yaptı.



    Ayrıca Bkz.Uber'in 5 MB'lık hafif sürümü yayınlandı



    Instagram kesinti açıklamasını Twitter'dan yaptı



    Instagram erişiminin kesilmesinden sonra milyonlarca kullanıcı Twitter hesaplarına girerek #Instagramdown hash tagini kullanarak şikayet ve dalga geçme içerikli paylaşımlarda bulundular. Kısa bir süre içinde dünya çapına yayılan bu etiket, Instagram yöneticilerini rakip sosyal medya platformunu kullanmak zorunda bıraktı.






    Kullanıcıların tepkilerini azaltmak için rakip platformu kullanmak zorunda kalan Instagram'ın resmi Twitter hesabından: "Bazı kullanıcıların Instagram hespalarına erişmekte sorun yaşadıklarının farkındayız. Problemi olabildiğince çabuk çözmek için çalışıyoruz!" açıklaması yapılırken, kısa bir süre sonra kullanıcıların hesaplarına erişim tekrar sağlandı.









  • rezillik.

  • Twitter ile Instagram rakipmiymiş

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu büyük firmaların birbirlerini rakip bellemesine hastayım ya, yahu zaten bütün dünyanın deli gibi kullandığı ve artık ikon haline gelen sosyal ağlar belli;

    1. Facebook
    2. Twitter
    3. WhatsApp
    4. Instagram
    5. YouTube
    6. Snapchat
    7. Google

    3'ü Zuck abimizin zaten, sen diğerine rakip olsan ne olur, olmasan ne olur, Instagram tikileri bile aaa zuck buna rakipmiş diyip Twitter'ı kullanmayı bırakmaz.
  • Siz de dh2.com diye bi site açın da bari, malum burası çöküp duruyor, oradan devam edelim kesintilerde. Her haberi, konuyu da çifter çifter koyun. Server error çıkınca ikincisine yorum atarız

  • Instagram çökünce, şirket açıklamayı rakibi Twitter'dan yapmak zorunda kaldı
  • Adamlar kullanmıcak olsalar zaten onaylı hesap açmazlardı. Saçma bir haber...

  • Sansa Stark kullanıcısına yanıt
    her sosyal medya sitesi birbiriyle rakiptir. birbirleri içerisinde hesapları olması gerçeği değiştirmez. google uygulamaları da app store'da var mesela.

  • Moving On kullanıcısına yanıt
    her sosyal medya sitesi birbiriyle rakiptir. birbirleri içerisinde hesapları olması gerçeği değiştirmez. google uygulamaları da app store'da var mesela..

  • ardicli2000 kullanıcısına yanıt
    her sosyal medya sitesi birbiriyle rakiptir. birbirleri içerisinde hesapları olması gerçeği değiştirmez. google uygulamaları da app store'da var mesela

  • İşte bu çok büyük bir prestij kaybı anlamına gelir. Bari açıklamayı Twitter'dan değil de daha farklı bir mecradan yapsaydınız. Twitter'da çöküyor arada ama açıklamayı instagram'dan filan yapmıyor :)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.