Şimdi Ara

İnstagram Hesap Silme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son yılların en popüler sosyal ağı haline gelen İnstagram, birçok kullanıcıyı kendisine çektiği gibi belirli bir kesimi de kendisinden uzaklaştırıyor. Pek sık rastlanmasa da kullandığı İnstagram Hesabını Silmek isteyen onlarca insan bulunmaktadır. Kullandığınız İnstagram profilinizi kalıcı olarak silmeden önce geçici olarak kapatma özelliğinin de olduğunu bilmenizi isteriz. Cihazınıza indirdiğiniz uygulamadan direkt olarak silmeniz mümkün değildir. Uygulama yapım aşamasındayken silme butonu eklemeyi unuttular mı yoksa bu silmemeleri için bil hassa mı yapıldı o kısmını bilmiyoruz. Bilgisayarınızın tarayıcısından İnstagram masaüstü sitesine girdiğiniz zaman yapabileceğiniz tek işlem hesabınızı geçici olarak kapatmaktır. Hesabınızı kalıcı olarak silmek için yapabileceğiniz tek şey vereceğimiz linke tıklamaktır.
    Link:[URL]https://www.instagram.com/accounts/remove/request/permanent/[/url]

    Linke tıkladıktan sonra karşınıza yukarıdaki resimde gördüğünüz sayfa çıkacaktır.

    Açılan pencerede hesabınızı neden sildiğinizi öğrenmek amaçlı bir buton bulunuyor. O butona basarak hesabınızı neden sildiğinizi seçin ve ardından "Hesabımı Kalıcı Olıarak Sil" butonuna basın.
    Butona bastıktan sonra şifre onay penceresi açılacak. Hesabınızın şifresini girdikten sonra bir kez daha onay butonuna basarak hesabınızı kalıcı olarak silmiş olacaksınız.
    Kaynak:instagram hesap silme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.