Şimdi Ara

Instagram'ın yeni servisi IGTV nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Instagram'ın yeni servisi IGTV nedir? 

    Sosyal medya uygulamaları birçok kişi tarafından kullanılıyor. Ön plan çıkan sosyal medya uygulamaları arasında Instagram yer alıyor. Milyonlarca kullanıcı olan Instagram yeni servisini duyurdu. Kullanıcıların para kazanmasına izin verecek IGTV'yi duyurdu. Vatandaşlar büyük bir merakla araştırmaya başladılar. Peki Instagram'ın yeni servisi IGTV nedir? Nasıl para kazanılacak? Nasıl kullanılacak?  İnstagram takipçi hilesi yöntemi ile sizlerde kısa süre içerisinde hesabınızın popüler olmasını sağlayabilirsiniz.

    Nedir bu IGTV?

    Geçtiğimiz günlerde Instagram’a eklenmiş olan IGTV uygulaması Youtube’a rakip olabileceği düşünülerek ortaya çıkarılmış bir video paylaşım platformu. Bildiğiniz üzere Instagram kendi bünyesinde videolara bir süre sınırı koyuyor fakat IGTV ile birlikte daha büyük çaplı videoların yayınlanmasına olanak sağlanabilecek. Tabii bu platfromunda belirli sınırları olacak ancak şuan için 60 dakikaya kadar 4K videolar paylaşabilmenize olanak sağlıyor.

     İnstagram takipçi kasma yöntemi ile sizlerde kısa süre içerisinde hesabınızın popüler olmasını sağlayabilirsiniz.

    Peki IGTV nasıl kullanılır?

    Basitçe anlatmak gerekirse, Instagram hesabınız ile giriş yaptığınız IGTV uygulaması ile karşımıza dört farklı kategori sunulmuş. İlerleyen tarihlerde bu kategorizasyonun daha detaylı olması da beklentiler arasında olsa da şimdilik “Senin için”, “Takip Ettiklerin”, “Popüler” ve “İzlemeye Devam Et” kategorileri mevcut. Arama kısmında da aynı Instagram’da olduğu gibi kişileri arayabilir videolarına göz atabilirsiniz. Bunun yanında telefonunuzda kayıtlı olan 15 saniye ile 60 dakika arasında uzunluğa sahip videoları görüntüleyip yükleyebiliyorsunuz. Dikey videoları destekleyen platformun bir diğer eksik yanı ise şu an için uygulama üzerinden kayıt imkanının bulunmuyor oluşu.

    İnstagram takipçi hilesi için takipcitrend.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    takipcitrend.comtakipcitrend.com







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.