Şimdi Ara

Instagram kullanıcıları uygulamada ne kadar zaman harcadıklarını görebilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sosyal medya devi Instagram'ın, kullanıcıların uygulamada ne kadar süre harcadıklarını gösterecek yeni bir özellik üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Bu bilgi uygulama araştırmacısı Jane Manchun Wong'un, Instagram'ın Android versiyonunun kaynak kodlarında "Usage Insights" (Kullanım Bilgileri) adında gizlenmiş bir özellik olduğunu farketmesiyle ortaya çıktı.

     


    Instagram CEO'su bu özelliğin geleceğini doğruladı


    Yeni özellik Instagram kullanıcılarının uygulamada harcadıkları süreyi görmelerini ve buna göre kendilerine bir kısıtlama getirmelerini amaçlıyor. Sosyal platformun CEO'su Kevin Systrom, bu özelliğin geleceğini doğrulayarak: "İnsanların, Instagram üzerinde harcadığı zaman hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlayacak araçlar üzerinde çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.



    Özelliğin ne gibi detaylar vereceği şimdilik bilinmese de, Instagram'ın da Google ve Facebook'un izinden gittiğini söyleyebiliriz. Yakın zamanda Google, Android P'nin kullanıcıların hangi uygulamayı ne kadar süreyle kullandıklarına dair oluşturacağı verilerle, kullanıcıların akıllı telefonlarında harcayacakları zamanı daha akıllıca yönetebilmelerini sağlayacağı yeni bir özelliği duyurmuştu.

     




  • pelinsu lar sevgilileri bu yolla takip edicek artık desenize

  • hareketliperde kullanıcısına yanıt
  • Bu habere en çok sevgilisi ve eşi olanlar sevinecek. Triplerin yegane malzemesi bu artık." Belli kimin daha ilgisiz olduğu " . Black mirror esintisi aldım.

  • instagram hesap dondurma, silme veya kapatma işlemlerini kolaylıkla yapabilmeniz için sizlere yardımcı oluyoruz. Yapmanız gereken adımlar sırayla ve basit olarak yapabilirsiniz. Instagram hesabı geçici olarak kapatmak için, hesap dondurma linkine tıklayarak, açılan onay sayfasında hesabınızı neden kapatmak istediğinizi seçin.
    kaynak:http://www.teknocard.com/instagram-hesap-dondurma-kesin-cozum/

  • çok iyiymiş ama bu ya :D
    Kaynakhttps://bordoklavyeli.net/instagram-hesap-dondurma/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.