Şimdi Ara

Instagram yakında konum geçmişinizi Facebook'la paylaşacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Birkaç yıl önce Facebook, WhatsApp verilerinin her iki platform arasında paylaşılacağını açıkladığında bir yaygara kopmuştu. Sosyal medya devinin aynı zamanda WhatsApp'ın da sahibi olduğu göz önüne alındığında bu mantıklı görünüyordu ancak WhatsApp kullanan herkesin Facebook kullanma gibi bir zorunluluğu olmadığı için bu, büyük bir gizlilik endişesini de beraberinde getirdi.

     

    Ayrıca Bkz.LG Mobile CEO'su şirketin katlanabilir akıllı telefon geliştirdiğini doğruladı
    Facebook şimdi aynı şeyi Instagram ile denemeyi düşünüyor. TechCrunch'ın haberine göre Instagram, uygulamanın konum geçmişinizi Facebook ile paylaşmasına izin verecek yeni bir gizlilik ayarı test ediyor. Yani bu da Facebook'un, bulunduğunuz konuma göre reklam göstererek sizi hedefleyebileceği anlamına geliyor.

     


    Gizlilik ayarlarından kapatılabilecek mi?


    Facebook'un mikrofon aracılığıyla kullanıcıların konuşmalarını dinleyerek kişilerin ilgi alanlarına yönelik içerik ve reklam görüntülediğine dair bazı komplo teorileri zaten vardı.

     

    Ayrıca bunun bir gizlilik ayarı olduğunu düşünürsek, teorik olarak kullanıcıların devre dışı bırakma seçeneğinin de olacağını söyleyebiliriz. Facebook konuyla ilgili yaptığı açıklamada böyle bir özelliği denediklerini ima etse de ileride devreye sokup sokmayacağı konusunda bir bilgi vermedi.







  • Bu facebook neye elini atsa özel hayatın gizliliğini ortadan kaldırıyor. İnstagram da bozmaya başladı iyice.

  • 2 saat önce instagramımı kapattım, haberi görünce de iyi ki kapatmışım dedim. Birinden kurtuldum şimdi diğerlerinde...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyuzo940 -- 5 Ekim 2018; 19:39:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnstagram hesabım yok tüh ya üzüldüm mark cocksuckerberg

  • Bu tarz uygulamalarda özel hayatın gizliliği yoktur geçin bunları bu yazılımları kullanıyorsanız sizden her türlü bilgiyi alıyorlar. Vermem dersenizde kullanmazsınız hiçbirini rahat edersiniz. Zaten iyice instagram ergen yuvasına döndü. Sözde 13 yaş altına yasak ama kim takıyor kimse.

  • Whatsapp’a para gonderme ozelligi gelecekti bilen duyan var mi?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.