Şimdi Ara

İnternetim sürekli düşüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben geçen sene türknete geçtim. Kasım ayında başlarda kopmalar oldu. Önemsemedim. Sonra baktım bir yıl olacak neredeyse sürekli düşüyor faturayı düzenli ödüyorum düşüyor. Defalarca destek kaydı açtım ve eve gelen TTNET teknisyenleri bana modemim kötü onun için değiştirirsem düzelir dedi. 3 tane modem değiştirdim aynı sonuç var. Ve sürekli düşüyor. Ben son arıza kaydını açana kadar fazla yoktu ama açtıktan sonra her saat düşüyor. Bunun sorunu nedir.. 35 MB AKN siz tarife kullanıyorum.



  • modeme kadar gelen kabloları kontrol ettiniz mi eğer onlardada sorun yok ise sorun değil sabotaj ediyor olabilir türk telekomcular yapiyorlar çünkü bozuk portu takarlar hattınıza ilgilenmezlerde
  • Modemi'mi kuzenime verdim. TürkNet Kullanıyor 1 hafta boyunca hiç düşmeden kullandığını loglardan gördüm. Onun modemi ise Vodafone Huawei onu denedim de gene aynı. Şuan İSS değiştirmeyi düşünüyorum. Speednet'e geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçmelimiyim ?
  • FurkanCpas F kullanıcısına yanıt
    Ankastre'den modeme gelen kabloyu sıfırladım. Üstüne üstelik kabloyuda kontrol ettim cihazlar ile kablo sağlam modem sağlam sorun belli değil. 1 saat düşmüyor. 1 saat sonra 15-20 defa düşüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.