Şimdi Ara

İnternetin hızını tamamen kendime ayarlama.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle iyi forumlar evde kablosuz modem kullanıyoruz toplam da 8 kişi internete giriyor üst katlada paylaşıyoruz öğrenci evindeyiz ama arkadaşlarıma kullanmayacağın zaman wi-fi yi kapat dediğim halde kapatmıyorlar kimisi interneti kullanmadığı halde açık bırakıyor umrunda bile olmuyor ve ben online oyun oynuyorum telefonlarıda otomatik güncelleme vs vs yaptıgın da anlık internet yavaşlaması oluyor ve bu benim oyunuma yansıyor o anlık olay benim için önemli oluyor tabi.

    Uzun lafın kısası internet bant genişliği felan nasıl kendi kullandığım bilgisayara adapte ederim sadece belirli zamanlar da yapmak için öyle bir program veya modem ara yüzünden yapabileceğim birşey varmı? Bilgisi olan arkadaşların yardım etmesini istiyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim.



  • Selamlar ;


    forumda bu tarz konular çok dönüyor postları inceleyebilirsiniz ayrıca modem'inizin marka modelini belirtmeden kimse size yardımcı da olamaz onlarca farklı marka ve her markanın yüzlerce farklı modeli mevcut. Qos veya traffic shapping olarak forumda veya google da aratabilirsiniz modeminizin modeliyle.
  • güncel
  • Beyler cözümü buldum 5 mb bir programla bunu yapabiliyorsunuz programın ismi SelfishNet google yazın aratın cıkar indirin cok rahat ettiriyor sizi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.