Şimdi Ara

İnternetten Gerçekten Para Kazanmak !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
7
Favori
47.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Madem para kazanılabiliyor , üründe bu kadar başarılıysa;
    kitabı ücretsiz satsınlar yada kitabın ücretinin kazanılacak ilk gelirden düşelim :)
  • Arkadaşlar çok kısa bir zaman ayırarak internet tabanlı sistemde çalışıp İnternette günde 2 saat veya daha fazla zaman geçirerek Ayda ortalama 1000-3000 TL Kazanç sahibi olabilirsiniz. Her ayın 15. de banka hesabınıza paranız yatırılıyor. Ürün satmak filan yok. Görevinizi seçin hemen çalışmaya başlayın. Lütfen ön yargılı olmayın size işimizi sistemimizi anlatabilmemiz için bize bir fırsat verin. Bilgi için aşağıdaki linki tıklayarak web sitemizi ziyaret edin! Hayırlı Kazançlar!
    http://www.yeninesilkazanc.com/ynkkarsilamaoda_hat4?id=0df57eec
  • Takip
  • World Prelaunch’ı, bir arkadaşın gönderdiği e-postadan öğrendim. Ücretsiz kayıt sunan, yeni bir pazarlama (network marketting) şirketiymiş. Şirket 18 Mart 2013′de devreye girecek.
    Şu anda önkayıtları yapıyorlarmış. Sizden önce kayıt olmuş biri aracılığıyla kayıt olabiliyorsunuz. Yani, o kişi vasıtasıyla kayıt olup, onun misafiri olarak adlandırılıyorsunuz. Özetle, bir nevi davetiye sistemiyle üye olunmakta.
    Kayıt olduktan sonra ‘’worldprelaunch’’ mail adresinize ‘’üyelik aktivasyon linki’’ gönderiyor. Onu da tıkladıktan (onaylama) sonra resmi üyeliğiniz başlıyor ve ondan sonra da sizin hesabınız aracılığıyla (misafiriniz konumunda) otomatik olarak dünyanın her yerinden yeni üyeler kayıt olmaya başlıyor. Bu yeni katılanlar üzerinden de siz para kazanmaya başlıyorsunuz. Sizin davetinizle üye olan her kullanıcı başına da 50 $ ödeyeceğini belirtiyor.
    Sisteme 18 Mart a kadar ÜCRETSİZ girilebilmektedir. Bu tarihe kadar sisteme giren herkesten para kazanabiliyoruz. Ücret ödenmediği için bence denenmesi gereken bir sistemdir. 2 dk. da üyeliğinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Üyeliğinizi buradan gerçekleştirebilirsiniz:

    ücretsiz üyelik




  • internet üzerinden para kazanacağınız bir çok yöntem bulunmaktadır. Arama motorlarında İnternetten para kazanma diye araştırma yaptığınızda sizde göreceksiniz ki internetten para kazanmanın çok kolay olduğunu belirten siteler olacaktır. İnternetten para kazanmak sanıldığı kadar kolay değildir. İnternetten gerçekten para kazanmak istiyorsanız emek vermeniz gerekmektedir. Herhangi bir işte çalıştığınızda aylığınızı hak edebilmeniz için nasıl emek veriyorsanız internetten para kazanma sektöründe de bu emeği vermelisiniz. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi internetten para kazanmanın bir çok yöntemleri vardır. Tıkla kazan veya reklam izle kazan gibi saçma sapan internetten para kazanma yöntemlerini kesinlikle size tavsiye etmiyorum. Bu yöntemlere girerseniz boşa kürek çeker ve internetten para kazanma işinden soğursunuz. O kadar çabalarsınız aylık maksimum bu yöntemlerle 4-5 tl para kazanırsınız. Eğer 4-5 tl bana yeter derseniz tabiki siz bilirsiniz. Bizim tavsiye ettiğimiz yöntemlerle bu sektöre atılırsanız ciddi paralar kazanabilirsiniz. Kısacası normal bir işte çalışıp aylık alacağınız paranın çok daha fazlasını kazanırsınız. İnternetten gerçek anlamda para kazanmak istiyorsanız azimli ve istekli iseniz siziwww.onlineiskazanclari.com adresine bekliyoruz. Hepinize bol kazançlar dilerim.




  • Arkadaşlar interntten para kazanmayla ilgili ücretsiz e-kitap buldum. böyle şeylere ilgisi olan arkadaşlarımız vardır eminim. Buyrun linki indirin E-Kitap İçin Tıklayınız.

     İnternetten  Gerçekten Para Kazanmak !!!




  • Kısa bir süre için makale yazanlara 5 video vereceğim (6 -13 dakika arası) bu videoları izleyip anlatılanları makaleye çevirecek. 5 video 12 tl paypal ödemesi yapılır.
    Makale
  • İnternet bizim için sağlamış olduğu imkanlar sayesinde kendi imkanlarımız ve bildiğimiz bir alanda ve bu alan üzerinden yaptığımız çalışmalar sonucunda bir çok kişiye bilgileri sunmamız bir çok internet kullanıcısının bu bilgilerden yararlanması demektir.Çok iyi bildiğimiz bir konu yada öğrenmek istediğimiz bir bilgiye internetten ulaşmak çok basittir.İnternette arama yaptığımızda büyük bir kesimin iş fikirleri ve internette parakazanma hakkında araştırma yaptığı ve bir çok kullanıcınında internetten parakazan‘dığı bir gerçektir.

    Evinizde internetten yapacağınız çalışmalar sayesinde ve bu çalışmaları nasıl yapacağınız ve ürünleri nasıl ve nerelerden bularak bu ürünleri nasıl ve nerde satışını yaparak parakazanamyı öğreneceksiniz internet iş fikirleri ve internette iş yapmak isteyenler için gerçekten büyük fırsatlar sunarken siz hala internetten parakazanıldığını duymadınız yada aman boş ver diyerek hala internetten parakazanılmaz diyorsan yanılıyorsun benim ve benim gibi bir çok kişi internetten para kazanıyor sen niye kazanamayasın hepinize bol kazançlar. http://cokparakazanmayolu.blogspot.com/




  • aşağdaki siteden çok basitçe kazanabilirsiniz siteye üye olun sitede çıkan reklamlara tıklayın hesabınızda para biriksin. biriken parayı paypal hesabınıza aktarın. bu kadar basit.

    http://www.neobux.com/?rh=646574613533
  • Networking ile ilgilenenler, ev hanımları, çalışıyorum ama maaşım yetmiyor ek gelirim olsa iyi olur diye düşünen dostlarım. Bu büyük fırsattan yararlanmanızı kesinlikle tavsiye ederim.

    Jetnetworking ücretsiz üyelik sistemiyle hiç bir sermayeniz olmadan size para kazandırma teklifi sunuyor.
    Kazanamama durumunda dahi(çok düşük olasılık) sermaye koymadığınız için kaybetmemiş olacaksınız. Peki Jetnetworking nedir? Nasıl bir kuruluştur?

    Jetnetworking ile ilgili kısaca bir tanıtım yapalım.

    20 bin üzerinde ürün yelpazesi,

    ürün iade imkanı,

    çok uygun fiyatlar,

    doğal yollarla üretilmiş ürünler,

    en önemlisi %100 müşteri memnuniyeti

    Jetnetworking ile çalışmanızın diğer bir avantajı, yıllık ücret, aylık aidat ve ürün siparişin de kota zorunluluğu olmamasıdır.



    http://cokparakazanmayolu.blogspot.com/2013/02/ek-gelir-isteyenlere-buyuk-frsat.html




  • Arkadaşlar evinizden çıkmadan sadece internet üzerinden para kazanabileceğinizi biliyormuydunuz. Evet yanlış duymadınız evden çıkmadan para kazanmaktan bahsediyorum. Bunun için tek ihtiyacınız olan İnternet bağlantısı olan bir bilgisayar. Zaten internetiniz ve bilgisayarınız var olmasa bu yazıyı zaten okuyamazdınız şuan :D Peki bu iki önemli aracımızada sahibiz ama halen bir şey eksik. Oda sizi yönlendirecek bir klavuz. Buda ücretsiz olarak indirebileceğiniz Bedava internetten para kazanma kitabını indirerek çeşitli para kazanma yolları hakkında bilgileri alabilirsiniz.

    Bedava internetten para kazanma kitabı için tıklayınız...

     İnternetten  Gerçekten Para Kazanmak !!!




  • En iyi para kazanma yöntemini sunan goomass eğitim setini öneriyorum kanıt olarak kazançlarıma bakabilirsiniz. tüm kazandıklarımı goomass sayesinde kazandım linke tıkla kazançlarımı görebilirsiniz.
    http://nettenparakazanmak.org/goomass-para-kazanma-egitim-seti-sayesinde-kazandim/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deta53

    aşağdaki siteden çok basitçe kazanabilirsiniz siteye üye olun sitede çıkan reklamlara tıklayın hesabınızda para biriksin. biriken parayı paypal hesabınıza aktarın. bu kadar basit.

    http://www.neobux.com/?rh=646574613533

    bundan 2 yıl önce vardı neobux hesabım sonra 15-20 gün uğraştım sonra nolduysa şifrelerini falan unuttum devam etmedim.Nasıl ödfeme alabildiniz mi hiç nebux dan merak ettim eğer ufakta olsun katkı sağlıyoırsa aylık 100-200 lira bile kafidir tüm gün pc başındayım iş yerinde gün en az 3,4 saatim boş geçiyor en azından bunlara yönelirim akmasada damlar diyorum ama bakalm saçma sapan kandırmaca bieyse boşa uğraşmayayım.Network marketingler falanda hiç bana göre değil




  • hep yalan dolan bunlar kendi çabalarınızla bir yere geliyorsunuz bunlar size kitabı satmış oluyor hep bilindik şeyler içeriğinde olan şeyler. almayın derim
  • arkadaşlar hepsi hikaye bende geldim bu oyuna sakın dusmeyın ama dıyorum yenınesıl kazanc dıye forumda bırı salça oldu gel dene zorla uye oldum banakaya 50-70 tl arasında para yatırdım sabahtan aksama kadar lınk atıyorsun sağ sola keklık dusurmeye çalışıyorsun sonra 1 2 hafta geçiyor 1 cd paketini alma zorunlulugu getırıyolar oda 150 200 tl sonrada zor bela kavga yoluyla yatırdım paralarımı gerı aldım zor bela sakın ama sakın bulaşmayın !!!!!
  • Arkadaşlar internetten para kazanma deyince akla ya network marketing gelir yada reklamlardan para kazanmak gelir. size çok iyi bir kazanç sistemi söylemek isterim. risksiz bir şekilde düzenli gelir elde edebilirsiniz. ilgilenenlerin özel mesaj atmasını rica ederim.
  • İyi forumlar.Öncelikle şunu belirtmek isterimki çoğu kişi internetten para kazanmanın bır dolandırıcılık ısı oldugu ve kolay oldugu kanısına varmaktadırlar bu ısın ıcerısınde var olmadıklarından dolayı bu durumun olması dogaldır.Lakın satıs ortaklıgı ısıne gırdıgınızde ne derece ciddiyetlık ve özen gerektiren bır ıs oldugunu goreceksınız.Googlede bıle ust sıralara cıkabılmek ıcın ıyı bır seo calısması ve ozgun ıcerık olusturmaktan gecıyor bunları bılmeyen bır sahısın kazanma ıhtımalı nedır sızce tabıkıde 0.Sadece seo degıl web tasarımından tutun temalarına anahtar kelımelerınden tutunda domaın alımına kadar ayrı bır caba ve ozen gereklı.İnsanlara yok efendım aylık su kadar bu kadar para vaatlerı sunmaları zaten ınsanların zıhnınde olumsuz bır durum sergılemektedırler kımse kımseye maalesef calısmadan bırseyler vermıyor.Satıs ortaklıgıda gunumuzdekı reel tıcaret hayatından bır farkı yok lakın cok cok zorda degıl sonucta annemızın karnında ogrenerek gelmıyoruz kımse gelmıyor o yuzden ayrı bır caba ve ozen gerektırıyor bugun baktıgınızda donanım haber olsun dıger forum web sıtesı sahıplerı olsun hangı calısmalara gırdıklerı ne kadar zamanda bu duruma geldıklerını bırde kendılerıne sormak lazımdır.Ve suanda bulundukları konumları hak ettıklerı yerdemıdırler evet bunu nerden anlıyoruz seo ve sem calısmalarını ustalıkla deneme yanılma yoluyla gerceklestırdıklerı ıcın.Tek fark tıcarı bır amac degılde bılgılendırme amacıyla (genelde) acılmıslar ve calısmalarını kazanclarını o yonde gerceklestırmıslerdır.Ve ayrıca tebrıgı hak etmektedırler kanımca.Sonuc ıtıbarıyle evden para kazanmak oyle sanılacak kolaylıkta bır iş degıldır.Bazı rehberlere veya ınternetten arastırma yaparak bu ıse gırebılırsınız.Kı ınternetten arastırma yapmak bıle helekı seo konusunda uzun bır calısma yapmanızı gerektirir.Kısa surede bu ısı anlayıp uygulamak adına bazı rehberler mevcutttur onları arastırıp ogrendıkten sonra kazanmanız mumkun olacaktır.Aksı halde seo yu sem ı adwordste ne sekılde reklam verılebıldıgını googlede ne sekılde ust sıralara cıkabıldıgını bılmedıkten ve emek sarf etmedıkten sonra sonuc hıc degısmez ve ınsanların bu konudakı on yargıları hep surmeye devam edecektır.
    Saygılarımla.




  • goomass da yeni güncellemeler var takip eden var mı ?
  • Bir çok kişinin bu konuda bilgisi az ve yetersiz daha fazla kazanç elde etmek için yapılan yöntemlerde bazı kişiler güzel kazanç ede ediyor ama çoğunulu bilgisi dışında yapıyor ama istediğini elde edemediği zaman işi bırakıyor internetten para kazanılırmı diyor.
  • internetten para kazanmak kitaptan öğrenilmek marjinal düşüncelerden araştırmalardan özgün projelerden ve tırnakla kazımaktan meydana gelir ;)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.