Şimdi Ara

iOS geliştiricileri artık uygulamaları için herkese açık beta linkleri oluşturabilecek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Apple, iOS geliştiricilerinin uygulamalarının beta sürümlerini dağıtabilmesini her zamankinden daha kolay hale getirdi. Geliştiriciler artık iPhone veya iPad cihazlarda açıldığında TestFlight aracılığı ile hızlıca kayıt olma imkanı sunan herkese açık web bağlantıları (link) oluşturabilecekler. Yani bundan böyle geliştiricilerin her test kullanıcısı için bir e-posta adresine ihtiyacı kalmadı.

     


    Ayrıca Bkz.Apple Watch Series 4'te önceki modelden daha küçük bir pil var
    Apple geride bıraktığımız 2014 yılında, TestFlight beta test hizmetinin de sahibi olan Burstly'yi satın almıştı. Bilmeyenler için açıklamak gerekirse TestFlight geliştiricilere, App Store'da halka açmadan önce uygulamalarının beta sürümlerini iOS kullanıcılarına dağıtma fırsatı sunuyor. Ancak şimdiye kadar geliştiriciler yalnızca e-posta yoluyla beta davetiyleri gönderebiliyorlardı.

     


    Artık beta teste kullanıcı bulmak daha kolay


    Daha önceki süreç geliştiriciler için biraz karmaşıktı ve zaman alıyordu. Çünkü geliştiriciler her beta test cihazı için e-posta adresi toplamak zorundalardı. Ama artık TestFlight'ın içinde istedikleri yerde paylaşabilecekleri herkese açık linkler oluşturabilecekler.

     

    Böylelikle beta sürüme erişim sağlamak isteyenlerin iOS cihazları ile bu bağlantıları açmaları yeterli olacak. Yani bu da geliştiricilerin binlerce e-posta adresi toplamak yerine bu bağlantıları kendi bloglarında veya sosyal medya sayfalarında paylaşarak fazla vakit harcamadan çok sayıda test kullanıcısına ulaşabilecekleri anlamına geliyor.



  • Kim test kullancısı olmak ister ki ? Deney faresi gibi sizi kullancaklar bide beleşe çok akıllıca. Uygulama yeri gelecek çöküşler olacak sadece sizde vs vs çokta iyi değil akıl karıda değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.