Şimdi Ara

IP Camera bulutta yedekleme ve kayıt sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
7.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba benim 2 adet foscam ip kameram var bunları internetten izlemek ve bulut bi alana kayıt etmek istiyorum biraz araştırdım TTNET Bulut ve PRONET bu işi yapıyor galiba bi tek türkiye de, öncelikle bu ikisi arasında ki fark ne önerir misiniz artıları eksileri neler tecrübelerinize dayanarak ve bunlardan başka ip kamera yedekleme ve izleme hizmeti veren firmalar var mı biliyor musunuz ?



  • Upload hızın önemli fiber varsa problem olmaz. her hangi bi firmadan host alip ftp üzerinden kayit yapabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FTP kaydı değilde anlık izleme istiyorum FTP de eski bir kayda dönmek istediğimde saatlerce dosya isimlerinden dönmek istediğim tarihe gidip bakmak istediğim yeri saniye saniye aramam gerekiyor bu yazılımlarda bu işler biraz daha basite indirgenmiş
  • H.264 olursa 20 kb felan oluyor upload bizim zaten 60 kb
    ////GÜNCEL
  • Kardeş senin işini spotcam kablosuz video kamera görecektir. On numara beş yıldır. Eğer merak ediyorsan google amcaya sor spotcam in ne olduğu
  • Şu an için bizim hizmet aldığımız bir hizmet var esaklama.com web sayfası bunların geliştirdiği ürünün adı e-Muhafaza.com ,ses kayıtlar ,kamera kayıtları ve muhasebe kayıtları saklama özellikleri var, birde bu ürünwww.java.com.tr destekli.
  • Merhaba,
    Sorum konu dışı olabilir ama ilgili konu bulamadığım için burda yazıyorum. En azından yakın konu.
    Benim evimde koaksiyel kablo ile bağlı cctv sistemi kurulu. İp kamera aldım. Mevcut altyapıyı kullanarak ip kamera yı sisteme bağlayabilirmiyim. Kayıt cihazını yeniledim. AHD 8 kamera girişli kayıt cihazım var. Özet olarak ip kamerayı mevcut altyapıya bağlayıp BNC olarak yada hub üzerinden kayıt cihazıma bağlayabilirmiyim, bağlayabilirsem hangi aparatlar gerekir.(videobalum ve poe enjektör aldım fakat bunlar yapmak istediğimin tersi için kullanılıyorlar.
  • Ip kameralarınızın izlenmesi ve kayıt altına alınmasınıwww.boltora.com yapıyor. Online onvif desteği ile kameranızın yapmış olduğu stream uzantılarını bulabiliyorsunuz. Türkiye'de bu konuda tek firma.
  • kamera bulut kayıt için tercih edeceğiniz yerli bir marka fiyatları da uygun. marka bağımsız analog hd ve ip olan tüm cihazları ve kameraları kayıt altına alabiliyor. ayrıca farklı hizmet seçenekleri de var . mesela halı saha canlı yayın veya timelaps video yada ip kamera canlı yayın. http://basturkelektronik.com


     IP Camera bulutta yedekleme ve kayıt sistemi


     IP Camera bulutta yedekleme ve kayıt sistemi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkbilisim -- 20 Ekim 2021; 23:33:30 >




  • IP Kameranızı sistemimize ÜCRETSİZ tanıtın 7/24 bulut üzerine kayıtlarınızı saklayın. 1-3-7-15-30 GÜN KAYIT ALIN, 1-2-3..12 AY KAYIT ALIN, 1 YIL 2 YIL KAYIT ALIN. Dilerseniz analog kameralarınızı da sisteme tanıtabilirsiniz. Uzaktan ücretsiz teknik destek verilmektedir.

    MEB bağlı okullar için 4 aylık görüntüleri özel fiyata güvenle saklıyoruz. Görüntüleri bulut üzerinde anlık saklanmaktadır.

    www.galata.ai adresinde detaylı bilgiler mevcuttur.



     IP Camera bulutta yedekleme ve kayıt sistemi


     IP Camera bulutta yedekleme ve kayıt sistemi


     IP Camera bulutta yedekleme ve kayıt sistemi




  • Türkiye'de en uygun kamera bulut kayıt ve kamera bulut depolama hizmetleri için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Firmamız 2000 yılında dijital medya ajansı olarak hizmet vermeye başlamış ve 2008 yılından günümüze kadar da kendini geliştirmeye devam ederek aynı sektörde ek hizmetlerle müşterilerini memnun etmeye ve kesintisiz hizmet sunmaya devam etmektedir.


    Lütfen fiyatlarımızı diğer firmalar ile karşılaştırınız. Ayrıca 1 hafta ücretsiz ip kamera canlı yayın ve kamera bulut kayıt hizmeti vermekteyiz. Müşterilerimizi yormamak için tüm koşullarda birebir görüşür ve gerekirse port yönlendirmesini teknik ekibimiz tarafından ücretsiz olarak biz yaparız. Sizi yormaz tüm sorunlarınızı çözmek için siz değerli müşterilerimize birebir destek oluruz.


    Tüm bu hizmetlere sabit ip adresi olmadan ek ücret ödemeden sahip olursunuz. 1 Aylık Kamera Bulut Kayıt ve Depolama Hizmeti Sadece 5$



     IP Camera bulutta yedekleme ve kayıt sistemi


     IP Camera bulutta yedekleme ve kayıt sistemi




  • Arkadaşlar odaya kamera koymak istiyorum ama bunun en az 1-2 günlük kaydının olmasını istiyorum. Yani bu xiaomi kameralar sadece kayıt yapıyor ama nette bi yere kaydetmiyor. Var mı bi tavsiyeniz?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.