Şimdi Ara

IP Cctv Sistemi toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aynı fabrikadan çıkan fakat üzerine farklı markalar basılan bir sürü ürünler var, bu yüzden ideal olanı araştırmak çok zorlaşıyor. Bir çok analog sistemlerdeki dvr lar 1080n denilen bir bakıma aldatıcı bir kayıt çözünürlüğü belirtiyorlar. Daha yüksek kayıt çözünürlüğü vaat edenlerin ise fiyat bakımından oldukça arttığını görüyorum.
    Bu yüzden ip kameraları daha uygun buluyorum. Tabii her kameranın wifi bağlantısı olmayanlardan. Yerleştireceğim yerde 40-50 metrelik bir görüş mesafesi olacak.
    Bu ürün gayet uygun gibi geldi bana: Renica IP-E1087 42 Led Beyaz 2 MP VF Ayaklı IP Kamera-1656 fatak ayrıntı önemli olduğundan 1080p yeterli değil gibi.
    Önerebileceğiniz daha yüksek çözünürlükteki kameralar için verebileceğim fiyat 400-450₺ ye kadar çıkabilir.
    Ayriyetten bir sorum var. Yukardaki linkdeki kamera gibi dahili wifi ve kayıt özelliği olmayanlar da ip adersi alıyor mu? Yoksa rj45 sadece dijital veri aktarmak için mi kullanılıyor? Bu soruyu sormanın alternatif bir yolu ise; yukardaki gibi kameraları, bir routerdan bağlayabiliyormuyuz?
    #Nvr konusunda ise uygun gördüğünüz dvrı önerebilirsiniz. Kayıt süresi çok uzun olmayacağından tek hdd yeterli olduğunu düşünüyorum. En fazla 4 kamera bağlanacak.
    Teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_a1997 -- 31 Ocak 2018; 21:59:30 >







  • Merhaba,

    Kamera önerisinde bulunamayacağım. Ancak diğer sorunuzu yanıtlamak isterim.

    Evet, kablolu IP kameralar router vasıtası ile bağlanabilir ve IP adresi alabilirler. Kendi kullandığım 8 kanal hybrid cihazımda 4 kanal AHD kamera, 1 kanal ise IP kamera olarak router vasıtası ile DVR cihazına bağlı. Ben de sizin gibi ilk başta tereddütte kaldım ama sorunsuz bir şekilde router aracılığı ile bağlanabiliyorsunuz. Her IP kamera farklı bir IP adresi alıyor. Bu adresleri router'dan o kameralara reserve edebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.