Şimdi Ara

İp tv nedir hakkında bilgiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
17.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İptv Nedir ?
    Günümüz teknoloji çağında , teknoloji öyle hızlandı ki artık yetişemez hale geldim , ben evimde daha hala analog uydudan yeni kablotv geçiş yaptım ama teknolojinin gelişmesi ile bir çok imkanı’da yanında getirdi. Dijitürk , d-smart , tivibu gibi bir çok seçenekler ile tv izleme olanağı vardır.

    Bu konumuzda iptv hakkında bilgi vermek istiyorum. iptv nedir ? ilk önce bununla ilgili olarak girişi yaparak iptv nasıl kullanılır ? bununla devam edelim.

    İnternet kullanımın yaygınlaşması , bağlantı hızlarının genişlemesi , bant genişliği ile iptv oluşumunu’da tetiklemiş oldu. Kısaca internet üzerinden tv izleme imkanı sağlayan teknolojiyeiptv denir.

    İptv’nin bir çok özelliği’de mevcuttur. kayıt ederek daha sonra izleme özelliği , uygun filmleri ücret ödeyerek izlemek ayrıca iptv server dağıtımı yaparak illegal yayınların da bununla birlikte çoğalmasına sebep oldu.

    İptv Nasıl Kullanılır?
    iptv üzerinden tv ( televizyon ) izleyebilmek için ilk önce bir internet bağlantınızın olması gerekmektedir. İnternet bağlantı üzerinden alacağınız sinyalleri tv aktarmak için ise iptv destekli kutular veya iptv destekli uydu alıcı receiver alıcıların olması gerekiyor veya smart tvözellikli televizyonlar . Bu kutu ve uydu alıcıları wifi veya kablo bağlantı yani ethernet kablo destekli olmasına dikkat ediniz. Piyasa’da Bulunan ip tv box kutuları mevcuttur.
    iptv server yayını yapan firma veya kişiler ile anlaşarak size kanal listesinin olduğu bir dosya göndereceklerdir. Bunun için internet üzerinden arama yaparak bulabilirsiniz. Bu kanal listesi link adreslerinden oluşmaktadır. bu link adresleri “m3u8” uzantılı link adreslerinden oluşmaktadır.

    Şimdi kanal listesinin olduğu link adresleri bir dosya şeklindedir. Bu dosya içinde bulunan tv listesini ücretli olarak alabilir veya ücretsiz olarak bulabilirsiniz.

    Şimdi m3u uzantılı tv listesini iptv kutusuna aktarmanız yeterli olacaktır. Peki bu dosya iptv nasıl aktarılacak ? bunun için iptv kutusunun bir mac adresi mevcuttur. Bu mac adresi sayesinde senkronize ederek aktarmamız yeterli olacaktır.

    Bu mac adresini öğrendikten sonra iptv markasının sitesi üzerinden mac adresini yazıyoruz ve dosya yükle adımlarından bilgisayarımızda bulunan m3u8 dosyalarını yükle dediğimizde kutumuza yükleyerek iptv üzerinden bu dosyaları aktarmış oluyoruz. veya usb bellek sayesinde bu dosyaları’da yükleme imkanı vardır. Tabi’ki bu iptv kutunun marka ve modeline göre değişir , aldığınız markaya göre dosyayı yükleme metot vardır.(alıntıdır.) Umarım faydalı olur sizlere







  • konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler pm atabilir. İnternetiniz iyi olduğu sürece keyifle izleyebilirsiniz araştırıp içinize sinen kaliteli panel bulduktan sonra



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlg -- 18 Temmuz 2017; 9:54:41 >
  • iptv son teknolojiler ile birlikte insanlar için (daha doğrusu kendim için şahsen ben böyle düşünüyorum) bulunmaz bir nimettir. bu açık ve net. uyduda olan birçok kanalı internet üzerinden istediğin zaman izleyebiliyorsun. usta çağır, binanın tepeye çanak kurdur gibi uzun uğraşlar olmuyor.
  • Dsmartım vardı iptal ettim artık uydu alıcım yok, iptv ile tv mi izliyorum maçlar belgeseller herşey var bedava üstelik kimse nasıl izlediğimi sormasın, bilgi veremem.



    İptv süper gerçekten.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dex morgan -- 30 Mart 2018; 5:9:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...nette bulup usb flaş belleğime yüklediğim iptv linklerini flaş giriş yuvası olan internetli uydu alıcıma takınca yüklemeyi nasıl başarırım bilemedim açıklama yapacak forumdaş beklerim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartilkisi -- 3 Nisan 2018; 23:50:17 >
  • yeni kesfettigim sifresiz mac izleme yontemi.arastirmalarim suruyor,umarim duzgun isleyen kutu ve sistem bulabilirim :)



    digiturke her sene yiginla para vermekten yildik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar. Uğraşıpta bir türlü yapamadığım birşey var şöyle söyleyim elimde mp4 veya diğer formatlarda filmlerim var ben bunları mesela 100 tane filmi Usb flash belleğe m3u dosyasına yada txt metin belgesi şeklinde çevirip nasıl oynatabilirim yani kısacası 100 filmi usb flash bellekten tv de izlemek istiyorum m3u yada nasıl oluyorsa teşekkürler...
  • ip tv izlemek için çok yer var ve araştırarak (test ederek) doğru yeri bulabilirsiniz.
  • arkadaşlar güzel şeylere değinmiş, benim de eklemek istediğim bir husus var: teknoloji gerçekten çok farklı noktalara gidiyor, herkes orman kanunları içerisinde bir şekilde paralar kazanıyor. iptv de aynı mantık, telif kısımlarını kimse düşünmüyor. ben de kullanıyorum ama vicdan yapıyorum
  • tv_on_air T kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar 2x yani kazık..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.