Şimdi Ara

iPad Mini 1 ve iPad 3 iOS 9.3.5 SHSH Kaydı Olmadan iOS 8.4.1 Downgrade (İmzalar Kapandı, Çalışmaz) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
5
Favori
14.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bendede cydia geliyor ama basınca hemen açılıp kapanıyor
  • Yazıyı tekrar güncelledim bilginize...
  • Ben ipad mini wifi cihazımı söylenenleri yaparak son adıma kadar getirdim. Güncelleme olarak ota da 8.4.1 yazoyor ve indirme işlemi başlıyor , indirme bitince yükle seçeneği aktif oluyor yükle diyorum ama 1 saat beklememe rağmen yükleme olmuyor. Kapatıp açtım , tekrar sıfrladım tekrar aynı şey ne yapabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xoge

    Ben ipad mini wifi cihazımı söylenenleri yaparak son adıma kadar getirdim. Güncelleme olarak ota da 8.4.1 yazoyor ve indirme işlemi başlıyor , indirme bitince yükle seçeneği aktif oluyor yükle diyorum ama 1 saat beklememe rağmen yükleme olmuyor. Kapatıp açtım , tekrar sıfrladım tekrar aynı şey ne yapabilirim?
    Şöyle yapabilirsin, iTunes ile iPad'i geri yükle seçeneğinden sıfırla. Ardından 1. sayfadaki işlemleri tekrarla.
  • Ben söylenenleri aynen uyguladım ama hala güncelleme bölümünüde İOS 6.0 Cihazınız güncel yazıyor :/
  • Merhaba, elimde 8.0.2 ile ipad mini var ve ios 6 yuklemek istiyorum,pm den yardimci olabilir misin? Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

    Maalesef pwn20wnd Remover tweaki bulamıyorum bir türlü. Pwn20wnd nin bütün repolarını denedim ama maalesef yok. Yardımcı olabilecek var mı?

    @xbreakx
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SALIGIA

    Merhaba,

    Maalesef pwn20wnd Remover tweaki bulamıyorum bir türlü. Pwn20wnd nin bütün repolarını denedim ama maalesef yok. Yardımcı olabilecek var mı?

    @xbreakx
    Nerde bulabileceğimi bilen ya da alternatif bir şey sunabilecek yok mudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SALIGIA

    Nerde bulabileceğimi bilen ya da alternatif bir şey sunabilecek yok mudur?

    Alıntıları Göster
    Yabancı sitelerden de baktım fakat bulamadım ne yazık ki.
  • Reddit'te de konusu var bu durumun yalnız değilim gördüğüm kadarıyla zaten

    Benden sonra bu işe kalkışacak kişileri için referans olması açısından;

    Phoneix'i silemiyorsanız eğer ve OTA'da 8.4.1 güncellemesi göründüğü halde indiremiyorsanız, yükleme işlemine başlamıyorsa eğer icloud'dan çıkış yapmanız yeterli. iCloud'dan çıkış yaptıktan sonra 8.4.1 pwn20'nin remover ihtiyaç duymadan iniyor ve işlemi tamamlayabiliyorsunuz.

    Bilgilerinize.
  • Konuyu açan ve çeşitli yönlendirmelerle yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Kenarda duran ve takılmalardan dolayı can sıkan cihaz alındığı güne geri döndü. Daha önce jailbreak yapmadığımdan gözüm korktu yapamam diye ancak başarılı oldu.

    Cihaz iPad Mini 16 GB Wifi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EndlessDarkness

    Konuyu açan ve çeşitli yönlendirmelerle yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. Kenarda duran ve takılmalardan dolayı can sıkan cihaz alındığı güne geri döndü. Daha önce jailbreak yapmadığımdan gözüm korktu yapamam diye ancak başarılı oldu.

    Cihaz iPad Mini 16 GB Wifi.
    iPad Mini 1 için en iyi sürüm iOS 7 bence. Şuan 8.4.1 var fakat akıcı değil ne yazık ki.
  • Bu yöntemle ona da dönebiliyor muyuz hocam? Bir de iOS 7 ile birçok uygulama kullanılamayabilir sanırım. 8.4.1 ile daha önce kullandığım bir iki uygulamayı kullanamıyorum örneğin.

    Benim cihaz akıcı oldu aslında iki gündür kullanıyorum eskisine oranla büyük fark var, özellikle klavyede.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EndlessDarkness

    Bu yöntemle ona da dönebiliyor muyuz hocam? Bir de iOS 7 ile birçok uygulama kullanılamayabilir sanırım. 8.4.1 ile daha önce kullandığım bir iki uygulamayı kullanamıyorum örneğin.

    Benim cihaz akıcı oldu aslında iki gündür kullanıyorum eskisine oranla büyük fark var, özellikle klavyede.
    Malesef, sadece iPad 3 iOS 6 olabilir.
  • Olsun bu hali de yeterli şimdilik.
  • Bende de iPad Mini 16 Wifi var ios 7.1.2 harika çalışıyordu büyük bir hata yaparak 8.3 e güncelledim. Jailbreak veya shsh kaydı nasıl yapıldığını da bilmediğimden öyle kaldı. Ne yapmamı önerirsiniz ? Coolbooter ile iOS 7 kurulumu yapabiliyor muyum ? iOS 8.3 e minimum yeri ayırsam iOS 7 için ne kadar yer kalır ?
  • Downgrade yapınca başka çalışmayacak şeyler neler acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada bu yazıyı paylaşan ve hataların çözümünü paylaşan diğer arkadaşlara çok teşekkürler. İpad mini tabletim yine eskisi gibi hızlandı. Ama youtube indiremiyorum başka uygulamalara bakmadım ama bi çok uygulamayı indiremeyecem herhalde. Bu sorunu nasıl çözebiliriz?

    EDİT: Tablete uygulama yüklemeyi başardım.> Buraya <tıklayarak itunes 12.1.3 64 bit sürümünü indirin ve tabletinizi bilgisayara bağlayın. Daha sonra itunes tan apple hesabınızı girin. Sol üstte yan yana üç nokta var oraya tıklayın ve ordan uygulamalar kısmına tıklayın. Oradan istediğinizi uygulamayı indirin. (Ben youtube indirdim.) İndirme tamamlandığında ise ipad den app store a giriş yapıp istediğiniz uygulamaya gelerek indir e tıklayın. Ekrana "bu uygulamanın mevcut sürümü ios sürümünüze uygun değildir. Ancak son uyumlu sürümünü indrebilirsiniz" şeklinde bir yazı gelecek. Bunu onayladığınızda uygulama tabletinize yükleniyor.

    EDİT2: Ben uygulama yüklemeye çalışırken tableti sıfırlamama rağmen uygulama bekliyor şeklinde bir hata ile karşılaştım. Bu sorunu ise tableti ikinci bir defa daha sıfırladıktan sonra apple hesabım ile giriş yapıp, açılış ekranında herşeye izin vererek çözdüm. Bir sorun ile karşılaşırsanız burdan yazabilirsiniz. Elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 8 Şubat 2019; 13:52:44 >
  • Bay Robot kullanıcısına yanıt
    Bende her şey çalışıyor. Sadece bazı uygulamaların desteği kesiliyor. Onu da yukarda yazdığım bilgi ile çözüme kavuşturabilirsiniz.
  • aet1995 A kullanıcısına yanıt
    aynı sorun bende de var. sürüm yükseldi tabletimiz çöp oldu. adamlar bizimle resmen dalga geçti. böyle olacağını bilsem hiç yüksletmezdim. neyse. aklıma şu takıldı. ilk sayfada verilen linkler exploid falan filan diyor. bizim banka şifreleri uçmasın ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.