Şimdi Ara

İphone 5 4005 ve 4013 hatasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
57.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ipad4 ümü ilk çıktığı zaman bimeksten almıstım.2sene 9 aydır canavar gibi calısıyordu.tek takılma kasılma yoktu. 2 senedir ios 7 ile kullanıyordum. cuma günü hadi ios9 cıkmadan bi ios8 ide görem die bi güncelleme yapam dedim. güncellemeyi yaptımda. bir saat boyuncada cihazı kullandıö yağ gibi akıyordu 8.4.1 ile. açıkcası kasılacak diyede korkuyordum ama iyiydi.
    ne olduysa o 1 saatten sonra oldu. safaride gezerken pat diye ekran gitti ve 1 daha gelmedi. recovery, dfu filan denedim 4005 hatası verdi.ne yaptıysam cihazı restore edemedim. troy magazasına ugradım antalyada. bana apple yetkili servisine yönlendirdiler. 2 gün onlarda kaldı. onlarda direk birsey demediler su var bu var diye. anakartta sıkıntı olmalı dediler. zaten içini açmamışlar. bu arada garantim dolalı 9 ay oldu. 725 tl karsılığında değişim olur dediler. e bende içimden oha dedim. cihazım ipad 4 32 gb hücresel. o parayı bu satten sonra vermeye değer miki?
    sizce ne yapmalıyım apple ile mi görüşmeliyim randevu alıp sizce garantisi bitmiş bi cihaza yardımcı olurlar mı en azından daha makul bi fiyata yada baska bi apple servise daha mı göstermeliyim? merdiven altı bazı yerler acıp bakarız ama ekranın kırılma ihtimali falan filanda var dediler. su an manisadaki kendi evime geldim. burdan yazarken bi yandanda burdaki bilgisayarımla restore deniom ama ne çare. itunes ipadin seri numarasını görmüyorda. seri numara yok yazıyor.
    aklım almıyor bir türlü. pırıl pırıl cihaz. su gibi çalışan cihaz nasıl bu duruma gelir.bi yazılım güncelleme nasıl bu hale getirir.




  • bu apple ile görüşebileceğim bi numara var mı, derdimi nere anlatabilirim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: matador_mirkhan

    bu apple ile görüşebileceğim bi numara var mı, derdimi nere anlatabilirim?

    Apple aramanız birşey değiştirmez
    Ancak gelip appöe stırede cihazı gösterebilirsiniz
    Yardımcı olacakları 2 konu var
    1 restore etmeye çalışacaklar ki olmayacak tahminimce
    2 sıfır cihaz karşılığında ücretli deyişim olacak oda o fiyata deymez
    Biraz daha üzerine ekleyip ipad air alabilirsiniz
    Tavsiyem yedek parça amaçlı satış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu 4005 resmen apple in ayibidir. Resmen saglam cihazlar bozuluyor. 1800 tl verdigim cihazin haline bak ya. Merdiven alti denesem olur muki? Gittigim yerdede adam baya bi ipadi acmisti kazasiz belasiz. 32 gb hucresel bi cihazida kimse bana 725'ten vermezki:(( dusunmeden edemiom

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows yeni bir kullanıcı açın. Virüs prog. Kapatın. Sürümü yükleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4013 hatasının çözümü arkadaşlar çok aradım tahmin edeceginiz gibi deli gibi aradım bi sonuç bulamadım ben bu işlerle çok uğraşırım bilgimde vardır telefonun bi ara ekranını değiştirmiştim bir kaç hafta sonra bu hata oldu ne tamircilere verdim sonuç yok ve inanırmısınız EKRANI SOKUP EKRAN YOKKEN YAZILIM YÜKLEDİM VE OLDUUU Bİ DENEYİN DERİM
  • 4013 hatası fiziksel bir hatadır ve bellek değişimi olmadan maalesef düzelmez.

    Bu tamiri ben yapıyorum. 5S ve 6 serisinde çok fazla bu arızalar meydana geliyor.

    Arıza oluşmasının temel sebeplerinden biri başka bir parça ( Ekran batarya vs ) değişimi yapılması sonucu veya araç çakmaklığından dolayı bu arızayı verebilir.

    Bu arızayı yaşayan varsa bana ulaşabilir. Garantili çözüm sağlayabilirim
  • soneresen 5s için de aynı sıkıntıyı çekiyorum yardımcı olurmusun
  • Semih0226 S kullanıcısına yanıt
    5S 4013 hatası çözülür. Tabiki yardımcı olurum
  • merhaba bu sorun iphone 7 cihazım için gerçekleşti , ilginç bi şekilde pc ye ilk taktığımda açıldı daha sonrasında tekrar kapandı ve bu kez hiç açılmadı dfu mod vs yeni ıtunes sürüm yükledim olmadı iphone bekleniyor dedikten sonra 4005 hatası çıkıyor. ankarada bu işe yardım edebilecek varsa sevinirim..
  • 4013 hatası bir haberleşme hatasıdır genelde kronik olarak NAND ve işlemci haberleşemedigi vakit bu hatayı verir

    nand gelmesi gerken voltajlardan biri eksik elirse veya bir kapsitor işlevini tam yerine getiremezse meydana gelir...

    Cogu zaman nand ı tekrar sökeriz (bununla ilgili resimler instagram ve youtube sayfamızda mevcut) nandı formatlarız ve tekrar boot yazdırırız...
  • soneresen S kullanıcısına yanıt
    merhabalar, benim telefonum suya düştü sonra düzelttirdim 1 ay falan kullandım sonra birden kapandı hiç açılmadı. itunes recovery mode denedim 4013 hatası veriyor ne yapabilirim acaba yardımcı olur musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: soneresen

    4013 hatası fiziksel bir hatadır ve bellek değişimi olmadan maalesef düzelmez.

    Bu tamiri ben yapıyorum. 5S ve 6 serisinde çok fazla bu arızalar meydana geliyor.

    Arıza oluşmasının temel sebeplerinden biri başka bir parça ( Ekran batarya vs ) değişimi yapılması sonucu veya araç çakmaklığından dolayı bu arızayı verebilir.

    Bu arızayı yaşayan varsa bana ulaşabilir. Garantili çözüm sağlayabilirim
    merhabalar, benim telefonum suya düştü sonra düzelttirdim 1 ay falan kullandım sonra birden kapandı hiç açılmadı. itunes recovery mode denedim 4013 hatası veriyor ne yapabilirim acaba yardımcı olur musunuz?
  • Sıvılı cihaz ekran vidaların yanlış takılması yazılım sıkıntı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bahardnc kullanıcısına yanıt
    YArdımcı olurum tabiki özelden mesaj atabilirsin
  • Arkadaşlar iPhone 5s telefonumla bilgisayardan güncelleme esnasında 4005 hatası aldım. Yaklaşık 3-4 saat uğraştırdı. Denemediğim neredeyse hiçbir yol kalmamıştı. Problem şansımın da yardımıyla şu şekilde çözüldü: Telefon bilgisayara bağlıyken kapama ve açma yapıyordum. Normalde her kapama açmada beyaz ekran ve iTunes bağlama işareti geliyordu. Son seferde telefonu kaydırarak kapama işareti çıktı ve kapadım. Açtığımdaysa telefon eski haline gelmişti. Sorun şimdilik çözülmüş olsa da telefonu güncelleyememek, yine aynı sıkıntı ile karşılaşabileceğimi bilmek son derece can sıkıcı. Umarım bu yöntem benzer sorun yaşayan arkadaşlarda işe yarar.
  • Aslında, bu sorun nadir değildir. İOS sürümünü güncellediğinizde veya iOS cihazını geri yüklediğinizde, 4005 veya 4013 numaralı bir iPhone hatası almanız oldukça muhtemeldir. Bu durumda, iTunes'u en son sürüme güncelleyebilirsiniz. Herhangi bir güncelleme yoksa, bu hataya yol açabilecek bazı hataları düzeltmek için iPhone'daki tüm ayarları sıfırlamayı deneyeceksiniz. Verilere zarar vermeden düzeltmek istiyorsanız, bunu çözmek için Joyoshare UltFix gibi bir onarım programı uygulamanız önerilir. Neyse, hangisini seçerseniz seçin, sizin için yararlı olabilir!
  • 6 yıldır iPhone 5s kullanıyorum. Cihaz dün kapandı ve bir daha açılmadı. Daha önce de kapanırdı ama resetleyerek açardım. Şimdi resetleme de işe yaramıyor. Şarja takıyorum yine bir işe yaramıyor. Telefon ısınmıyor bile. Kısaca hiç tepki vermiyor. (Kablo orjinal ve iTunes güncel)

    iTunes’a bağlayınca “iTunes,kurtarma modunda bir iPhone buldu” uyarısı veriyor.




    ipsw.me üzerinden iOS 12.4.1 indirdim ve iTunes üzerinden yüklemeye çalışınca “4014” hatası veriyor. Yükleme esnasında siyah arkaplanda Apple logosu geliyor ama cihaz tekrar kapanıyor.


    iTunes hatası




    Batarya ölmüş olabilir mi yoksa başka bir donanım arızası mı var? Bazı kullanıcılar NAND değişecek dediler. Bunun ücreti ne kadar tutabilir ve her telefoncu yapabilir mi bunu?

    Son zamanlarda şarja takılı iken çok oyun oynuyordum.Zaten bu kapanma olayı da şarjdayken oldu.


    Edit:Cihaz teknik servise gitti.Sorun anakarttaymış ancak tamiri mümkün değilmiş.Hurdaya çıktı cihaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 28 Ekim 2019; 19:25:37 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: akcweb

    4013 hatasının çözümü arkadaşlar çok aradım tahmin edeceginiz gibi deli gibi aradım bi sonuç bulamadım ben bu işlerle çok uğraşırım bilgimde vardır telefonun bi ara ekranını değiştirmiştim bir kaç hafta sonra bu hata oldu ne tamircilere verdim sonuç yok ve inanırmısınız EKRANI SOKUP EKRAN YOKKEN YAZILIM YÜKLEDİM VE OLDUUU Bİ DENEYİN DERİM
    Walla dostum Allah razı olsun senden yaşadığımız her sorun aynı olduğu için yaptığını denedim normalde restore edemiyordum iTunes üzerinden belli bir yere kadar gelip 4013 hatası veriyordu. Bende senin gibi bundan 1 buçuk ay önce filan kendim ekranı değiştirmiştim bende senin gibi meraklıyım çünkü hevesliyim böyle işlere her neyse ekran soketini çıkarttım ve restore başarıli oldu ekran soketini bağladım tekrar ama aynı kapanıp açılıyor elma logosunda sürekli büyük ihtimalle ekran değişmesi gerekecek. En azından ekrandan kaynaklandığini anlamış oldum ve size tavsiye iyi bir ekran alın orijinal en iyi çözüm. Yoksa böyle sorunlar olup astarı yüzünden pahalıya geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bende itunes güncellemesi sırasında 4013 hata kodunu aldım. Telefonumda sadece şarja takılıyken apple logosu görünüp kayboluyor. Sürekli böyle bir döngüsü var. Sizin dediğiniz gibi ekranı söküp güncellemek istiyorum ama nasıl yapacağımı anlamadım. Ekran sökülüyken home tuşuna basamayacağım için dfu mod a nasıl gireceğim? Telefonda hep şarj kablosuna bağlı kalmak zorunda yoksa işlem yapamıyorum.
    @akcweb
    @dreamm21



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matarkos -- 4 Kasım 2020; 22:3:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.