Şimdi Ara

iPhone 7'de Yaşadığım Bazı Can Sıkıcı Durumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ► Panelim diğer modellere göre bariz sarımtırak. İnternetten bulduğum bazı örnekler aşağıda. Sizin iPhone 7 veya 7+'niz de sıcak ekran paneline mi sahip?

    iPhone 7'de Yaşadığım Bazı Can Sıkıcı Durumlar


    Bu durumun normal seviyesi bence normal: Cihaz yük altındayken (veya çalışıyorken) telefonun arkasındaki elma logosundan işlemciden gelen tuhaf sesler duyulabiliyor. Kısmen ağır işlem gerektiren bir program veya oyun açın ve kulağınızı arka kapaktaki elma logosuna dayayın. Frekansa benzer sesler duyuyor musunuz?

    Bu durumun normal seviyesi bence normal: tamamen sessiz bir ortamda 10-15 saniyelik video çekin. Çektiğiniz videoyu telefonun ses ayarını sonuna kadar açarak dinleyin. Bir uğultu & rüzgar sesi duyuyor musunuz?

    ► Kaldığım binadan ötürü şifre istemeyen fakat giriş yaptığımda kullanıcı adı ve şifresi soran bir modeme bağlanmaktayım. Cihazımı kilitledikten bir kaç saniye sonra Wi-Fi bağlantısı kopuyor, kilidi açtıktan bir kaç saniye sonra da bağlantı geri geliyor fakat modemimizden ötürü her seferinde tekrar tekrar giriş yapmam gerekiyor. Dolayısıyla internet kopunca hiç bir bildirim alamıyorum, beni mobil veriye mahkum kılıyor. Bu durumun şifre sormayan modemden kaynaklandığını düşünüyorum. Aynı sıkıntıları farklı Apple cihazlarda yaşan oldu mu? (Not: Samsung S4'de bu sorun yoktu.)

    ÇÖZÜM: İnternet ağı girişini Google Chrome üzerinden yapın.
    ______

    iPhone 7'de Yaşadığım Bazı Can Sıkıcı Durumlar



    Cihazım henüz 3 ay önce üretilmiş olmasına rağmen resmi çıkışından beri gözlenen bu durumlar mevcut. Sizlerde durum ne arkadaşlar, test edip yazarsanız sevinirim.


    Bazı ilgili Linkler:
    http://sndeep.info/en
    https://discussions.apple.com/thread/7669670?start=0&tstart=0
    https://discussions.apple.com/thread/7744754
    https://discussions.apple.com/message/31036296



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 9 Ocak 2019; 2:32:47 >



  • Hayır böyle bir durum yok. :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sarı ekran olayı iPhone 4S ten beri var hatta mahkeme kararı Yargıtay aşamasında :) Apple bunu bariz fark olmadıkça sorun olarak görmüyor... diğer sorunlara bakacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsettiğiniz durumlar bende yok.
  • Sessiz ortamda videoda çıt çıt çıt diye ses var. Onun dışında ses yok o da işlemciden gelen ses olmalı. Wi-fi için ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyebilirsin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sarı ekran bende de mevcut hocam, babamın 6s ile karşılaştırınca renklerin sıcaklığından etkilendi telefonları değişelim dedi. Telefonun arkasında bir tahtakurusu var kemiriyor gece gündüz. Yük altında olmasına gerek yok, acıktıkça çalışıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir başka sorun daha, kılıfla kullanıldığında ortaya çıkan kalıcı lekeler. Bir örnek resim:

    iPhone 7'de Yaşadığım Bazı Can Sıkıcı Durumlar
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    o lekeler kalıcı değil
  • mert-- M kullanıcısına yanıt
    Nasıl geçirilir? Benimkiler 1 yıldır duruyor.
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Arabaya uyguladığımız pasta varya hocam onu alıyorsun pamuğa veya üstüpü ne sürüyorsun güzelce.Sonra telefonun apple logosunu birşey ile kapatıyorsun.Çünkü kararma yapıyor orada.Sonra başlıyorsun silmeye hocam iyice sildikten sonra leke falan kalmıyor telefon 8 gibi oluyor parlıyor ve bu işlem o telefondaki mat astarı yok ediyor ve zaten bu lekeler astarın üzerinde oluyor.Telefonun kendi renginde sıkıntı olmuyor.Ama söylediğim gibi bu işlemi uyguladıktan sonra telefonun matlığı gidiyor.Eğer çok rahatsız oluyorsanız bu yolu deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.