Şimdi Ara

SİLİNENİLİR. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
2
Favori
5.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • onrevsen kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam Apple ile görüştüm biz size döneriz dediler ama %99 olumsuz olacak cihaz geldiği gibi hakem heyetine gidicem uzun sürecek ama inşallah kazanırız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onrevsen kullanıcısına yanıt
    Hocam, yedek telefon olarak aldığım Huawei cihazın yetkili serviste ekran değişimi 300 lira civarı. Orijinal batarya değişimi ise 70 lira civarı. İşçilik dahil mi bilmiyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple tahtına geçecek yakındır zaten..Müşteri memnuniyetine önem veren bir firma.
  • Durum iyice karışık bir hal aldı genpa ile yaptığım görüşmede yetkisiz müdahale değil camı farklı olduğu için servise alınmadığını öğrendim bu camı yanlış takan kendileri toz temizlerken yapmış olmalılar Apple gerekli resimler ve belgeler iletilmiş biraz umutlandım şimdi böyle olunca

    SİLİNENİLİR.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada konu açtığınız için sorununuzla ilgilenecekler, gibi gözüküyor hocam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onrevsen kullanıcısına yanıt
    Huawei zaten Apple’ı satışlarda geçti hocam. Samsung’un ardından ikinci sıraya oturdu.

    Bu arada sim kartı, servisten aldığım SE cihaza taktım. Hangisini kullanacağıma henüz karar veremedim.

    Huawei P Smart
    5,65 inç FHD+ ekran, daha kaliteli fotoğraf çekimi gibi avantajları var.

    Hangisini kullanayım sizce?

    SE’nin boyutu, ele tam oturması, minimal tasarımı avantajları var ama ekran küçük.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    Ne yani GENPA veya Apple forum mu takip ediyor :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin olabilirsiniz :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    Bir yaşıma daha girdim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009’dan beri, yani yaklaşık 10 senedir foruma üyeyim. Birkaç defa (çok zamanımı aldığı için) hesap kapattım. Her seferinde tekrar hesap açtım. Bu gözler neler gördü :)

    Apple Türkiye birkaç sene önce çağrı merkezi işe alım için forum üyelerinden CV topladı. Mantıklı bir yaklaşım. İşin mutfağında pişen eleman alıyorlar :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • veyselhantal V kullanıcısına yanıt
    Cidden şok oldum hiç tahmin etmezdim ama zannetmiyorum ki konu açtım diye ilgilenecekler mühendislik departmanı inceleyip geri donecekmis pazartesi sali gibi tahmin ediyorum ki servis dışı birakicaklar cihazimi cidden rezillik eğer böyle olursa çünkü telefon dışarda hiç açılmadı yada tamir görmedi ne olduysa GENPA denen beceriksiz yetkili serviste oldu dosyam hazirladim hakem heyetine vermeyi bekliyorum karardan sonra şaka gibi bana telefonuna iPhone 6 kamera cami takmisin dediler küfür edermiş gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple forumlarda kişi mağduriyetlerini inceleyeceğine bence uzman ekibine eğitim versin..
    Ast2 testlerinde ekran pixel sorunu ortaya çıkan cihazı servise yolladığımızda uzman mühendisler ast2 testinde görmüyor mu touch ıd de sorun olmadığını ama cihazım touch ıd bozuk şekilde geldi..Sebep deneyimsiz teknisyenler yaptığı hasarı benim üstüme yıktı..


    Aslında bu tamamen bi müşteri sakinleştirme taktiği,diyelim ki bak ilgileniyorlar..Sonra telefon ile aramasını bekliyoruz bizi gerçekten yetkisiz müdahale yaptırmış pozisyona sokuyorlar sonrada arayıp uzman ekip yetkisiz müdahale tespit etti ağızlarını uzata uzata tüketi hakem heyetine başvuru yapabilirsiniz.İyi günler.

    Durum bu..kimse malı ile kendine mağduriyet yaşatacak kadar bilinçsiz değil çünkü ülkemizde hayat koşulları,para kazanmak gerçekten zor..
  • Hocam THH dilekçesini Pm yada burdan paylaşırmısınız bunların yapacağı işe tüküreyim. telefonu teslim ediyormuyuz thh başvuru yaptığımızda..


    varan:1---13.12.2018 tarihinde bir gaflette bulunarak batarya değişimi için gittim yarım saat sıra bekledim, telefonu 12:47 de teslim ettim. ankamall gürgençler de maximum 15 dakika süren işlem için 14-14:30 gibi gelin denildi. 14.00'de dedikleri gibi gittim işlemleri sürüyor dediler, oturdum beklemeye başladım dükkanda, 14:30 oldu dedim benim cihaz ne oldu, aradılar arkadaşlar test atıyor dediler 10 dk'sı var tamam dedim oturmaya devam. 14.40 oldu dedim telefonu verin artık olmadıysa da olmamış halini verin yapmayın gerek yok. dursun bataryası dedim bu seferde yarım saat şarja takılması gerekiyor batarya güvenliği için dediler, dedim verin istemiyorum batarya güvenliğini falan zar zor telefonu aldım çıktım. ankara' da yaşayan arkadaşlar apple servis konusunda gitmemeleri gereken servislerin başına koymaları gerekir.
    varan-2 aynı gün servisi şikayet etmek için apple ı aradım apple müşteri hizmetleri telefonun pil değişimi için telefondan rapor göndermemi istedi raporu gönderdim müşteri hizmetleri telefonumun arka kamerasında hata olduğunu,şebeke sıkıntıları olduğunu ses ile ilgili problemler gördüğünü ve telefonumu acilen yetkili servise vermem gerektiğini söyledi.
    varan-3 sözde yetkili servis olan bireyseli aradım dedim telefonda böyle sıkıntılar varmış getirin hemen apple a gönderelim dediler bu sefer ankara kızılay daki servislerine götürdüm baktılar test yaptılar aynı hataları görünce dediler zaten mağdur oldunuz biz hemen bugün apple a gönderiyoruz dediler sağolsunlar aynı gün apple a gönderdiler.
    varan-4 ürün apple a ulaştı ben hergün sorguluyorum hem bireyselden hem apple dan bu arada forumları tarıyorum servis tecrübelerini v.s normalde en geç 2-3 günde servis işlem yapıyormuş dedim bende bir sıkıntı var sanırım ürününüzü inceliyoruz.
    17 aralık 2018:
    teknisyenlerimiz sorunu tanılamak üzere ürününüzü inceliyor
    sürekli bu yazı var işin garibi telefonumun şubat 2019 a kadar garantisi var ekranda garanti kapsamında değil yazıyor arıyorum her aradığımda test yapılıyor kameranızda sıkıntı tespit edilmiş ses sıkıntıları şebeke sıkıntıları v.s diyorlar sonra bireysel i arayın diyorlar bireyseli arıyorum bizlik birşey yok biz gönderdik diyorlar.
    varan-5 en son dayanamadım artık kıdemli bir danışmana bağlarmısınız dedim her görüşme minimum 15-60dk arası bu arada vildan hanım diye birine bağlandım anlattım durumu 10dk dedi sizin telefon garanti kapsamı dışında kalmış yetkisiz müdahaleden, kafamdan kaynar sular döküldü dedim batarya değişikliği oldu sizin yetkili serviste telefonunun kutusunu ben açtım sıfır aldım onun haricinde hiçbir şekilde müdahale v.s olmadı siz ordan görüntüleyemiyormusunuz batarya değişikliğini evet dedi peki o zaman bu ne demek dedim bekliyorum 2 saattir departmanlardan gelecek cevabı dedim madem böyle birşey var 20 iş günü beni mi bekleteceksiniz haber vermeden cevap vermedi..

    arkadaş afedersiniz donuma kadar apple kullanan bir insanım apple fanatiğiyim her yerde arkadaş ortamlarında forumlarda apple ,servisi müşteri memnuniyetini savunuyordum meğersem olmayan şeyi savunmuşuz,

    dün ankara kızılay da huwawei servisine arkadaşın telefonu götürdük adamlar yarım saatte ekranı değiştirip telefonu teslim etti

    hayatımda ilk defa bir apple servisine ürün götürdüm kullandığım cihazlar mac,apple tv,apple watch, iphone bunda da karşılaştığımız manzaraya bak..

    son olarak yaklaşık yarım saat derdimi dinleyen kıdemli danışman vildan hanıma teşekkür ediyorum..

    aklım almıyor adamın yetki verdiği servis telefonun bataryasını değiştiriyor, ürünü yine aynı yetkili servis apple onarım merkezine gönderiyor, apple onarım merkezindeki ultra dehaya sahip mühendis arkadaşlar cihazda yetkisiz erişim var diye garantisi devam eden ürünümü garanti dışı bırakıyorlar, bunu sözde yetkili bireysel bilişimi bildiriyorlar, sözde yetkili servis duruma itiraz ediyor, sonuç yok bu şekilde donduk bekliyoruz,apple ın 8 kıdemli danışman 24 müşteri temsilcisi, bireysel denilen servisin temizlik görevlisi ile bile irtibat kurdum sonuç yok 1 ay bekletip verecekler telefonumu ne haliniz varsa görün deyip sanırım...

    [https://i.hizliresim.com/nQ2A8V.jpg servis formu görüntüsü...]
    [https://i.hizliresim.com/16rYQj.jpg servis formu görüntüsü-2]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christopher Moltisanti -- 20 Aralık 2018; 19:59:54 >
  • Apple teknisyenlerinde bir sorun olduğu açık benim de telefonun ekranı çizik geldi. Uğraşmak istemedim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple nin cihazlari garanti dışı birakmak için son 5 aydir uyguladığı ve bundan sorada uygulayacağı yeni politikasi. Cihazlarina 12 bin tl vermeye devam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı söylemi bizim cihaz için de yaptılar Antalya troy Dan pil değişimi için gönderilen cihaz da hoparlör sorunu var dendi sonra cihazda yetkisiz müdahale var dendi ve gönderdiler cihaz geldiğinde çalışmıyordu . Sağlam verdiğimiz cihaz bozuk geldi resmen . Bu aralar Apple de bişeyler dönüyor bence .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok şükür cihazı verip sağlam geri almışız. Ahizeden gelen cızırtı vardı. ekran komple değişti. şu an çok iyi. Servis izmir Genpa. 4-5 kere işim düştü bir kaç yıl zarfında, hiç sorun yaşamadım. Hatta Bursa genpanın sağlam dediği şebeke problemi olan 6s cihazımı değiştirdiler iki sene önce.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

    Hocam THH dilekçesini Pm yada burdan paylaşırmısınız bunların yapacağı işe tüküreyim. telefonu teslim ediyormuyuz thh başvuru yaptığımızda..


    varan:1---13.12.2018 tarihinde bir gaflette bulunarak batarya değişimi için gittim yarım saat sıra bekledim, telefonu 12:47 de teslim ettim. ankamall gürgençler de maximum 15 dakika süren işlem için 14-14:30 gibi gelin denildi. 14.00'de dedikleri gibi gittim işlemleri sürüyor dediler, oturdum beklemeye başladım dükkanda, 14:30 oldu dedim benim cihaz ne oldu, aradılar arkadaşlar test atıyor dediler 10 dk'sı var tamam dedim oturmaya devam. 14.40 oldu dedim telefonu verin artık olmadıysa da olmamış halini verin yapmayın gerek yok. dursun bataryası dedim bu seferde yarım saat şarja takılması gerekiyor batarya güvenliği için dediler, dedim verin istemiyorum batarya güvenliğini falan zar zor telefonu aldım çıktım. ankara' da yaşayan arkadaşlar apple servis konusunda gitmemeleri gereken servislerin başına koymaları gerekir.
    varan-2 aynı gün servisi şikayet etmek için apple ı aradım apple müşteri hizmetleri telefonun pil değişimi için telefondan rapor göndermemi istedi raporu gönderdim müşteri hizmetleri telefonumun arka kamerasında hata olduğunu,şebeke sıkıntıları olduğunu ses ile ilgili problemler gördüğünü ve telefonumu acilen yetkili servise vermem gerektiğini söyledi.
    varan-3 sözde yetkili servis olan bireyseli aradım dedim telefonda böyle sıkıntılar varmış getirin hemen apple a gönderelim dediler bu sefer ankara kızılay daki servislerine götürdüm baktılar test yaptılar aynı hataları görünce dediler zaten mağdur oldunuz biz hemen bugün apple a gönderiyoruz dediler sağolsunlar aynı gün apple a gönderdiler.
    varan-4 ürün apple a ulaştı ben hergün sorguluyorum hem bireyselden hem apple dan bu arada forumları tarıyorum servis tecrübelerini v.s normalde en geç 2-3 günde servis işlem yapıyormuş dedim bende bir sıkıntı var sanırım ürününüzü inceliyoruz.
    17 aralık 2018:
    teknisyenlerimiz sorunu tanılamak üzere ürününüzü inceliyor
    sürekli bu yazı var işin garibi telefonumun şubat 2019 a kadar garantisi var ekranda garanti kapsamında değil yazıyor arıyorum her aradığımda test yapılıyor kameranızda sıkıntı tespit edilmiş ses sıkıntıları şebeke sıkıntıları v.s diyorlar sonra bireysel i arayın diyorlar bireyseli arıyorum bizlik birşey yok biz gönderdik diyorlar.
    varan-5 en son dayanamadım artık kıdemli bir danışmana bağlarmısınız dedim her görüşme minimum 15-60dk arası bu arada vildan hanım diye birine bağlandım anlattım durumu 10dk dedi sizin telefon garanti kapsamı dışında kalmış yetkisiz müdahaleden, kafamdan kaynar sular döküldü dedim batarya değişikliği oldu sizin yetkili serviste telefonunun kutusunu ben açtım sıfır aldım onun haricinde hiçbir şekilde müdahale v.s olmadı siz ordan görüntüleyemiyormusunuz batarya değişikliğini evet dedi peki o zaman bu ne demek dedim bekliyorum 2 saattir departmanlardan gelecek cevabı dedim madem böyle birşey var 20 iş günü beni mi bekleteceksiniz haber vermeden cevap vermedi..

    arkadaş afedersiniz donuma kadar apple kullanan bir insanım apple fanatiğiyim her yerde arkadaş ortamlarında forumlarda apple ,servisi müşteri memnuniyetini savunuyordum meğersem olmayan şeyi savunmuşuz,

    dün ankara kızılay da huwawei servisine arkadaşın telefonu götürdük adamlar yarım saatte ekranı değiştirip telefonu teslim etti

    hayatımda ilk defa bir apple servisine ürün götürdüm kullandığım cihazlar mac,apple tv,apple watch, iphone bunda da karşılaştığımız manzaraya bak..

    son olarak yaklaşık yarım saat derdimi dinleyen kıdemli danışman vildan hanıma teşekkür ediyorum..

    aklım almıyor adamın yetki verdiği servis telefonun bataryasını değiştiriyor, ürünü yine aynı yetkili servis apple onarım merkezine gönderiyor, apple onarım merkezindeki ultra dehaya sahip mühendis arkadaşlar cihazda yetkisiz erişim var diye garantisi devam eden ürünümü garanti dışı bırakıyorlar, bunu sözde yetkili bireysel bilişimi bildiriyorlar, sözde yetkili servis duruma itiraz ediyor, sonuç yok bu şekilde donduk bekliyoruz,apple ın 8 kıdemli danışman 24 müşteri temsilcisi, bireysel denilen servisin temizlik görevlisi ile bile irtibat kurdum sonuç yok 1 ay bekletip verecekler telefonumu ne haliniz varsa görün deyip sanırım...

    [https://i.hizliresim.com/nQ2A8V.jpg servis formu görüntüsü...]
    [https://i.hizliresim.com/16rYQj.jpg servis formu görüntüsü-2]
    Geçmiş olsun hocam.Tamamen oyalama ve zamandan çalma taktiği uyguluyor hepsi bende sizin gibi kıdemli,kıdemsiz kaç kişiyle görüştüm sonuç aynı..Ee tamam diyorum herşeyi geçtim cihazı ast2 testlerine sokup teslim alıyorsunuz touch ıd si çalışıyor testte bozuk diye belirtilen birşey yok ama sağlam yolladım geri bozuk geldi ?
    Yetkisiz müdahale tespit edilen cihazlardan servisimiz sorumlu değildir diyor..NET..
    THH başvuru yapabilirsiniz diye alaycı şekilde görüşmeyi sonlandırıyorlar..
    03.12.18 Tarihinde THH yaptığım başvuruda SAVUNMASI İSTENİYOR aşamasında sonuçları burada paylaşacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onrevsen

    Geçmiş olsun hocam.Tamamen oyalama ve zamandan çalma taktiği uyguluyor hepsi bende sizin gibi kıdemli,kıdemsiz kaç kişiyle görüştüm sonuç aynı..Ee tamam diyorum herşeyi geçtim cihazı ast2 testlerine sokup teslim alıyorsunuz touch ıd si çalışıyor testte bozuk diye belirtilen birşey yok ama sağlam yolladım geri bozuk geldi ?
    Yetkisiz müdahale tespit edilen cihazlardan servisimiz sorumlu değildir diyor..NET..
    THH başvuru yapabilirsiniz diye alaycı şekilde görüşmeyi sonlandırıyorlar..
    03.12.18 Tarihinde THH yaptığım başvuruda SAVUNMASI İSTENİYOR aşamasında sonuçları burada paylaşacağım.


    Alıntıları Göster
    aynen başka çare kalmadı tek çare THH yalnız faturayı bulamadım ben henüz telefonu vodafone dan almıştım faturasız başvuru yapabiliyormuyuz acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Christopher Moltisanti

    aynen başka çare kalmadı tek çare THH yalnız faturayı bulamadım ben henüz telefonu vodafone dan almıştım faturasız başvuru yapabiliyormuyuz acaba?

    Alıntıları Göster
    Faturasız başvuru yapılamıyor diye biliyorum fatura adının sizin üzerinize olup olmaması önemli değil.İadelerde faturadaki bedele göre iadesi onaylanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.