Şimdi Ara

iPhone Xs Max Dual Sim (A2104)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Çin bölgesinde satılan a2104 dual modelinden aldım. Bu modellere iki adet fiziki sim takılabiliyor olmasıdır.

    Benim sorum, hattın birisi ile görüşme yaparken diğer hattın ulaşılamıyor durumuna düşmesidir.

    Kullanıpta bu durumu çözen varmı.



  • lansmandada bu şekilde açıklanmıştı. normal
  • buna bir çözüm varmı acaba hatları birbirine yönlendirme yapsam.
  • InLife kullanıcısına yanıt
    Yönlendirme yapmanız gerekiyor. Ben de dual sim huawei kullanıyorum. Onda da aynı durum söz konusu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modelden alsak btk ya iki imei kaydedebilir miyiz? Yoksa esim de oldugu gibi tek imei mi kaydedebiliyoruz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaydı henüz yaptırmadım ama btk ile görüştüm. net bir cevap alamadım. biraz daha beklemeyi düşünüyorum.
  • Normalde imei kayıd yapılırken 3 adete kadar imei kaydedilebiliyor tek pasaport ve tek vergi ile. Değişmediyse durum aynıdır. Yakın zamanda çıkan telefonların hepsi dual sim / dual stand-by şeklinde çıkıyor. İki hat da aynı anda aktif ama birinden görüşme yaparken diğeri ulaşılamıyor oluyor. Genelde telefon ayarları içinde yönlendirme oluyor ama o durumda diğer hatta ücret yansıyor olması lazım.
  • Merhaba öncelikle güle güle kullanın bende bu cihazda olmak istiyorum sizin cihazınızda facetime ses kısıtlaması varmı ülke kodu ne dir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazdaki durum gayet normal. Tanıtımda da aynı şekilde söylediler. 30 Kasımdan sonra iki IMEI’de kaydedilebiliyor tek harç ile. Resmî olarak satılmaya başladığından beri kayıt oluyor. Görüşmeye başladığınız ana diğer hat 1 veya 2 fark etmeksizin kapatıyor. Kapalı iken yönlendir yaparsanız arama bekletme olarak arkadan görebilirsiniz. Ya da Turkcell kullanıcısı iseniz UPCALL kurun. Kapalı iken görüşme esnasında bildirim olarak geliyor. Ben şimdilik böyle idare ediyorum. 4-5 tam şarja kadar pil çok hızlı gidiyor ama sonra oturuyor. Tek şikayet ya da beklentim en azından ikinci hattın mobil bağlantı seçeneğini seçememek. Zaten her daim tek hattın interneti aktif en azından 3G ya da 2G olarak sadece görüşmeye açık kalsa pil ömrü açısından çok çok daha iyi olabilir. Umuyorum yeni bir güncelleme ile bu özellik gelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haxz

    Merhaba öncelikle güle güle kullanın bende bu cihazda olmak istiyorum sizin cihazınızda facetime ses kısıtlaması varmı ülke kodu ne dir
    Facetime var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • InLife kullanıcısına yanıt
    Ben şunun için sordum Çin’den alınan a2104 modellerde FaceTime kullanırken ses kısıtlaması oluyormuş sadece hongkong versiyonunda bu yokmuş sizin bilginiz varmı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bambogie B kullanıcısına yanıt
    Selam iki imdi kaydedilirken ikisi için ayrı ayrımı para ödeniyor yani iki katımı ödeniyor 300+300 gibi kayıt ücreti ne kadar ödediniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A2104 Model numaralı ve diğer E-SIM modellerindeki sanal simler, tek bir harç (500 TL) ile kayıt oluyor. Çin cihazı değil kullandığım, Hong Kong cihazı. Ben herhangi bir kısıtlama görmedim. FaceTime ya da başka bir şey. Tek sıkıntı garanti yok. O da benim girdiğim risk artık yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, dün Amerika’dan Xs max geldi ekranı ilk açıldığından beri bir gariplik var önceki telefonum 8 plusa göre ekran daha sarı ve bakış açısına göre renk tonları değişiyor, telefonu aşağı doğru eğip alttan bakarsam çok düzgün ancak dümdüz tuttuğumda resmen sarı(Truetone u kapatırsam ekran daha makul ama yinede açıya göre değişiyor) sizlerde durum nasıl ?
  • Tr de geçerli garantili cihazlar 2101 modeli diğerleri geçiyor sadece 2101 ve 2104 tek farkı garantisi çift hatlı cihazlar ama tr de e sim YÖK ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haxz kullanıcısına yanıt
    bendeki 2104 kaydetmedim henüz tek pasaporta şuan oluyor mu onuda bilmiyorum. e-simli olanlar şuan tek pasaport ve tek vergi yatıyor. facetime ses sorunu nedir tam olarak anlayamadım ama ben facetime aktif olarak kullanıyorum hiç bir sorunla karşılaşmadım.
  • Yukarıda yazdım. Aktif olarak kullanıyorum. Çift IMEI tek pasaport kayıtla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 3 aydır xs max dual kullanıyorum. Çift whatsapp kullanabilen varmı* TUTUAPP ile yükledim whatsapp+ ama oda 2 gün sonra çalışmamaya başlıyor.
  • drksnt D kullanıcısına yanıt
    Çift whatsapp kullanmak için dua sim desteği gerekmiyor.Fakat iOS ikinci whatsapp kurdurmuyor.TUTUAPP ++ tweak yöntemli şekilde kurulması sağlıklı değil çünkü sertifika bir haftalık oluyor.Bunun bir çözümü var UDID kayıdı üstünden çalışan iPASTORE yıllık sertifika kayıtlı yapan store satın alırsanız orjinal whatsapp gibi ikinci uygulamayı kullanabilirsiniz.Tabiki ücretli olarak..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çift whatsapp için whatsapp business kullanabileceği söyleniyor (ben denemedim).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.