Şimdi Ara

İptv telefonda net, TV de donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
54.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Evde 20mbps ttnet fiber İnternet var ve iptv'yi TV de yada pc de izlemeye çalıştığımda (kaplolu yada wifi li fark etmiyor) donmalar oluyor. Lakin 4.5g telefonun kendi internetinde izleyince donma yok.

    Telefona interneti wifi ile aldığımda yine donma oluyor.

    Superonline 30mbps olan yerde deneyeyim dedim, aynı sorun yine var.
    Akk sorunu yok ve hız testi verileri yüksek.

    Kısaca;
    fiber internette; iptv, telefon ve tvt de donuyor
    4.5g telefon internetinde donmuyor.

    Bu konuda bilgisi olan deneyimli arkadaşlardan yardımcı olmalarını rica ediyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistem Bilgisayar -- 16 Haziran 2018; 20:7:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam bende de TTNet internet var. Paketim 50 mbps 200 gb hafifleten internet kampanyası. VDSL Bağlıyım. Tivibu ev de var. MG*ld IPTV de bizde donma olmuyor açıkçası. 1080P yayınları akk dolunca bile çok rahat alıyorum. Kullandığınız IPTV ile alakalı bir sorun olabilir. Başka firmalardan test yayını alıp deneyin. Kendinize en uygun olan yayını alın. İyi bayramlar.
  • iptv deneme ısteyen pm atabılır
  • telefon ekranı kucuk onun ıcın donmuyor ıptvde sorun var
  • Arkadaşlar telefonun internetini mi box cihaza açıyorum turkcelli hiç donmuyor ama ttnetle akşam donuyor galiba ttnet maç saatlerinde engel uyguluyor... Bilgisi olan var mı? Hiç çözüm bulamadım arkadaşın sorunun aynısı var. Serverda sıkıntı yok 2 akrabam daha aldı ikiside hiç sorun yaşamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihmc kullanıcısına yanıt
    IPTV hizmetinin bant genişliği kötüdür. Normalde modemden falan derdim de telefondaki aplikasyon datayı telefon boyutuna göre çekiyor akış daha az, modem tv'ye göre daha çok çekiyor. IPTV hizmetini değiştir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tweenietomatoes -- 10 Ağustos 2018; 6:53:11 >
  • Telefonunuzdaki internet wifi ile tv'ye paylaştırıp deneyin birde? Eğer yine donuyorsa aldığınız iptv sıkıntılıdır?
  • Arkadaşlar, hepinize tek tek teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığınız için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mnihatg

    Hocam bende de TTNet internet var. Paketim 50 mbps 200 gb hafifleten internet kampanyası. VDSL Bağlıyım. Tivibu ev de var. MG*ld IPTV de bizde donma olmuyor açıkçası. 1080P yayınları akk dolunca bile çok rahat alıyorum. Kullandığınız IPTV ile alakalı bir sorun olabilir. Başka firmalardan test yayını alıp deneyin. Kendinize en uygun olan yayını alın. İyi bayramlar.
    Hangi modemi kullanıyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İp tv üyeligi almak istiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum. Aylardır Çözümü bulamadım. Özellikle akşamları başlıyor bu donma takılma sorunu Neden olabilir?
  • benzer bir sorun bende oldu 16mbit adsl internetim var
    iphone cep telefonundan iptv izlerken sorun yok, ama dreambox7020 hd iptv kanalarını izlemeye çalıştıgımda kanalar donuyordu.
    samsung smart tv içine iptv kanaları attığımda samsung led tv yayın donmadan gidiyordu.

    dreambox newnigma2 işletim sisteminde iptv mac zamanı donuyordu bunu tespit etmiş oldum.
  • Servis sağlayıcısı, server kalitesi, modem kalitesi ve player kalitesi bunları tek tek araştırdım ve bende ki sorunun Server'dan kaynaklı olduğunu gördüm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistem Bilgisayar -- 26 Şubat 2019; 12:18:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu araştırırken bu sayfayı buldum bende sorunumu yazayım belki bir fikir üreten olur son 15 gündür belki 5 yada 6 kişiden test yayını aldım kimden test aldıysam özellikle akşam saatlerinde istiyorum kendi ip tvimde dahil akşam 18.00 gibi başlıyor donma gece 24.00 a kadar devam ediyor ttnet 24 mgbt internetim var hız ölçümü yapdığım zaman hızım normal bir kaçtane hız ölçüm sayfasında ayrı ayrı denedim smart tvnin dns ayarını değiştirdim önceleri wifi ile bağlıydı şimdi kablo ile bağladım yine aynı modemi resetledim internette ne kadar yöntem bulduysam denedim ama nafile konu büyük ekran yada cep telefonu ekranı değil cep telefonumdan internetimi paylaşıyorum ve tv yi wifi ile mobil internete bağlayınca sorun yok çok tuhaf ve çaresi olmayan bir sorun özellikle ttnetin akşam saatlerinde yurdışı çıkışları ya yoğun yada kendileri bir kısıtlama getiriyorlar spor kanalı,belgesel yada sinema hiç farketmiyor trt 1 bile donuyor almayada serveri denedim.hollandada olanı denedim.fransada olanı denedim aldığım kişide sorun olsa mobil internettede donma yapardı mobilde full hd kanallar bile donmazken ttnette sd yayınlar bile donuyor ve kimden test istediysem hep aynı bir fikri olan varsa yardımlarını bekliyorum .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herkül67

    konuyu araştırırken bu sayfayı buldum bende sorunumu yazayım belki bir fikir üreten olur son 15 gündür belki 5 yada 6 kişiden test yayını aldım kimden test aldıysam özellikle akşam saatlerinde istiyorum kendi ip tvimde dahil akşam 18.00 gibi başlıyor donma gece 24.00 a kadar devam ediyor ttnet 24 mgbt internetim var hız ölçümü yapdığım zaman hızım normal bir kaçtane hız ölçüm sayfasında ayrı ayrı denedim smart tvnin dns ayarını değiştirdim önceleri wifi ile bağlıydı şimdi kablo ile bağladım yine aynı modemi resetledim internette ne kadar yöntem bulduysam denedim ama nafile konu büyük ekran yada cep telefonu ekranı değil cep telefonumdan internetimi paylaşıyorum ve tv yi wifi ile mobil internete bağlayınca sorun yok çok tuhaf ve çaresi olmayan bir sorun özellikle ttnetin akşam saatlerinde yurdışı çıkışları ya yoğun yada kendileri bir kısıtlama getiriyorlar spor kanalı,belgesel yada sinema hiç farketmiyor trt 1 bile donuyor almayada serveri denedim.hollandada olanı denedim.fransada olanı denedim aldığım kişide sorun olsa mobil internettede donma yapardı mobilde full hd kanallar bile donmazken ttnette sd yayınlar bile donuyor ve kimden test istediysem hep aynı bir fikri olan varsa yardımlarını bekliyorum .
    Hocam İnternet hızınız 24 mbps den yüksek ise iyi bir iptv Server alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistem Bilgisayar -- 26 Şubat 2019; 12:17:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PM mobilde nasıl oluyor göndermeye çalıştım ama buyrun siz gönderin irtibat numarası

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herkül67

    PM mobilde nasıl oluyor göndermeye çalıştım ama buyrun siz gönderin irtibat numarası
    Pm attım hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam teşekkür ederim görüşüp sizede bilgi vereceğim ama benim fikrim bu sorunu sadece TTNet halledecek gibi duruyor çünkü dediğim gibi tvyi mobil veriye bağlayınca sıkıntı kalmıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: herkül67

    Sağolun hocam teşekkür ederim görüşüp sizede bilgi vereceğim ama benim fikrim bu sorunu sadece TTNet halledecek gibi duruyor çünkü dediğim gibi tvyi mobil veriye bağlayınca sıkıntı kalmıyor
    Anlıyorum hocam, umarım ttnet çözer.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkül67 H kullanıcısına yanıt
    türk telekom tarafından engelleniyor,başka bir servis sağlayıcıya geçin düzelecektir.( zaten mobil internet le sorun olmadığını söylüyorsunuz)
    Aynı problem bende de var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.