Şimdi Ara

İş Bankası Maximum Kredi Kartı Kart Ücretini İade Etmiyor Bilginize

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
41.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 senedir Maximum Kredi Kartı kullanıyorum.
    İlk sene ücreti direk iade etmişlerdi yalnız bu sene olmadı. (2 defa ücret iptal talep bıraktım, şikayet var a yazdım, kartı iptal ettim.)

    Az önce genel müdürlükten arayıp kartınızı neden iptal ettirmek istiyorsunuz diye sordular, Maximumu Kart ın avantajlarından bahsettiler, kart ücreti iade etmiyoruz dediler.
    Ben de kartı tamamen iptal ettim. Pazartesi tüketici hakem heyetine başvuruda bulunacağım.
    Bu ücreti tüketici hakem heyeti zaten iade ediyor, boşuna aktif bir müşteri kaybettiler.

    Kart asıl kullandığım kart değil ancak gene de her ay 1.000 tl yakın işlemim oluyordu. Pasif bir kart değildi.

    Nasıl olsa iade ederler diye düşünmeyin. Bu sene prosedür değişti gibi bir şey söyledi genel müdürlükten arayan müşteri temsilcisi.
    Henüz ücret yansımamış arkadaşlar varsa bu bilgiyi dikkate almanız faydanıza olacaktır.



  • Otomatik ödeme talimatı verince almıyorlardı. Tabi son durum nedir bilmiyorum şimdi.
  • benden de 54 lira bir kesinti olmuş. müşteri hizmetlerini arayıp iade talebi oluşturdum iki kez. geçen gün posta göndermişler iade edemiyoruz bik bik bişeyler yazıyor bir sürü. ben de kartımı iptal ettirmek istiyorum. tüketici hakem heyetinden iadeyi nasıl alıyoruz bilgi verir misiniz rica etsem.
  • Maximumun kampanyalarını kullanmıyorsanız aidatsız maximum kart isteyin.

    http://www.maximum.com.tr/TR/maximum-kartlar/maximum-aidatsiz-kart/Sayfalar/maximum-aidatsiz-kart.aspx

    Arada sırada tırt maxipuan kampanyaları oluyor onlardan yararlanamıyorum. Ama kart aidatı onun yerine geçiyor zaten.
  • bu kadar kampanyasız bir kartı kullanmaya devam etmeyin siz de hocam
  • geçen sene akbank bana axcess de 100 tl geçirdi sizin gibi düşündüm dilekçeyi hazırladım tüketici hakem heyetine gittim bana dediler 2015 sonrası geçirmelerde başvuru almıyoruz. bddk başvurdum sonuç sıfır en son kapatmak için aradım bana 80 tl puan verdiler 6 ay kalma sözüne 7 ay harcadım bir daha tövbe axcess dedim. eğer 2015 sonrası thh ve mahkeme kararı varsa üyelik aidatı için burda paylaşırsanız bende başvurum bir daha.
  • İlce kaymakamligina ekstre ve kimlik fotokopisi ile basvuru yapabiliyorsunuz. En son yaptigim 3 basvurunun iadesini almistim.
    Pazartesi bunun icin de basvuruda bulunayim bakalim ne olacak, sonucu paylasirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de işbank kredi kartımdan bu ay 93 tl aidat kesmişler. Tabi çok sinirlendim, burda iade etmiyorlar yazılarını da okuyunca kartı iptal ettirmeye karar verdim. Borcunu ödedim, içinde kalan puanları da kullandım. Sonra çağrı merkezini arayıp kartı iptal ettirmek istediğimi söyledim, beni ilgili birime bağladılar. Neden iptal ettiriyorsunuz diye sordular, anlattım. Geri verelim aidatı kapattırmayın diye resmen yalvardılar. Yok, siz puanla geri vermeye çalışırsınız ya da harcama taahütü falan istersiniz kabul etmem dedim. Direk para iadesi olarak verdiler, kartı kapatmaktan vazgeçtim ben de. Yani iade etmedikleri doğru değil, belki de adamına göre bilmiyorum ama sanırım kararlı olduğunuzu görürlerse iade ediyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esomer -- 18 Kasım 2016; 12:58:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esomer

    Benim de işbank kredi kartımdan bu ay 93 tl aidat kesmişler. Tabi çok sinirlendim, burda iade etmiyorlar yazılarını da okuyunca kartı iptal ettirmeye karar verdim. Borcunu ödedim, içinde kalan puanları da kullandım. Sonra çağrı merkezini arayıp kartı iptal ettirmek istediğimi söyledim, beni ilgili birime bağladılar. Neden iptal ettiriyorsunuz diye sordular, anlattım. Geri verelim aidatı kapattırmayın diye resmen yalvardılar. Yok, siz puanla geri vermeye çalışırsınız ya da harcama taahütü falan istersiniz kabul etmem dedim. Direk para iadesi olarak verdiler, kartı kapatmaktan vazgeçtim ben de. Yani iade etmedikleri doğru değil, belki de adamına göre bilmiyorum ama sanırım kararlı olduğunuzu görürlerse iade ediyorlar.

    Kartı iptal ettirdim, kararlılığı mı kaldı.

    2 İptal bölümünden, 1 Genel Müdürlükten Müşteri Temsilcisiyle görüştüm. Buna rağmen kar etmedi.

    Sizin ne yoğunlukta kullandığınızı bilmiyorum kartı tabi.
    Yukarıda da yazdığım gibi; aylık işlem hareketlerim her ay 1.000 tl ye yakın. 2 senedir aktif olarak kullanıyorum.

    "İade etmedikleri doğru değil" derken ben yalancı mı oldum şimdi.

    Uyarım benim durumumda olan arkadaşlara.
    Daha fazla işlem hacmi olanlara iade yapıyor olabilirler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi W.Amadeus -- 18 Kasım 2016; 19:4:18 >
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    estağfullahh yalancı ne demek, öyle bişey kastetmedim kesinlikle. Demek istediğim kesin iade etmiyorlar diye bişey yok, bilgilendirmek istedim sadece herkesi. Benim de ana kart olarak kullandığım bi kart değil aslında ayda 1000tl yi geçmez. Ama daha yüklü kullandığım başka bir kartım daha var işbank'tan olan , belki de o yüzden iade etmişlerdir.
  • 6 Yıldır maximiles kart kullancısıydım bu zamana kadar 2 kez kesmişilerdi aradığımda iade etmişlerdi , haziran ayında yine ücret kesmişler aradım iptal edemeyiz dediler kartı iptal ettirdim bende işbankasıda bozmuş artık. Tüketici hakem heyetleri artık iade işlemi yapmıyor diye biliyorum , yeni yasada her bankanın aidatsız kredi kartı zorunluluğu var bu sebeple iade alamayabilirsiniz tüketici haklarından

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gittim Tüketici Hakem Heyetine;

    Kart aidatları artık yasal oldu dedi memur.
    "Başvuru almıyor musunuz yani" dedim,"alırız da red gelir" dedi.
    Başvuru alıyorsanız var demek ki bir ihtimal dedim başvurdum, sonucu bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: W.Amadeus

    Bugün gittim Tüketici Hakem Heyetine;

    Kart aidatları artık yasal oldu dedi memur.
    "Başvuru almıyor musunuz yani" dedim,"alırız da red gelir" dedi.
    Başvuru alıyorsanız var demek ki bir ihtimal dedim başvurdum, sonucu bekliyorum.


    sonuç ne oldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barinal


    quote:

    Orijinalden alıntı: W.Amadeus

    Bugün gittim Tüketici Hakem Heyetine;

    Kart aidatları artık yasal oldu dedi memur.
    "Başvuru almıyor musunuz yani" dedim,"alırız da red gelir" dedi.
    Başvuru alıyorsanız var demek ki bir ihtimal dedim başvurdum, sonucu bekliyorum.


    sonuç ne oldu?

    Henuz olumlu/olumsuz bir sonuc yok.

    6 ay suruyor zaten sonuc almak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W.Amadeus kullanıcısına yanıt
    Eskiden kart aidatı altında alıyorlardı. Şimdi yıllık üyelik bedeli altında alıyorlar. BDDK'nın resmi sitesinde de hangi bankanın hangi kart için ne kadar ücret alacağı yazıyor. Maalesef bankaların aldığı ücretler yasal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim de mart ayından yıllık üyelik ücreti 54.00 TL kesilmiş. yıllardır gönderdiğim aynı şablon mesajı gönderdim. her zaman olumu cevap gelirken bu sefer olumsuz cevap geldi. bunda etken kartı aktif olarak kullanmamam olabilir. işbankası'nın kampanyalarına katılımın mesaj üzerinden olması vb. etkenler dolayısıyla kampanya katılımım ve haliyle maxipuan toplamam yok denecek kadar azdı. ben de başka kartlara yönelmiştim. bundan olsa gerek bu sefer iade edemeyiz dediler. ben de 2005'ten beri kullandığım kartı iptal etmek istiyorum dedim. geçen gün aradılar yine, işte iptal etmeyin yıl içinde biz geri iade edebiliriz belki diye konuştular. ama kesin garanti edemeyiz diye geveleyince iptal edin dedim yine. iş bankası daha yeni uygulama geliştirdi kampanya katılımları için. müzekart özelliğini bir kere belki kullandım bunca yıl içinde. o yüzden çok da ihtiyaç duyduğum bir kart değil. iade ederlerse kullanılacak bir kart benim gözümde. yoksa puanlarla çıkaramıyorum zaten o bedeli.
  • Benimde 59 tl kestiler.Kart bedellerini kafalarına göre kesiyorlar herhalde.Bugün kartı kapattıracam.Kapattırsam bile hesap işletim ve kart aidatlarını iade alabilirmiyim.
  • Yok hocam, yoğun kullanıp kullanmamakla ilgisi yok. Ben tam 10 yıl yoğun kullandım, taksitli alışverişleri de bununla yaptığımdan iki farklı tarihte Marketlerde madara oldum: "Kartınız karşılıksız" diye
    Bari 500 lira limit arttırın diye 10 yıl sonra elektronik ortamda yaptığım başvurular ışık hızıyla reddedilince şubeye gidip biraz cümle kurduktan sonra hallettiler.
    Filhakika, maaş müşterisi olduğum halde KK ücreti kestiler geri vermediler, maaş hesabından EFT'ye, KK'ndan fatura ödemeye kadar para almaya başlayınca taşıdım maaşımı.
    KK'nı da her şeye kapatıp çekmeceye attım, 6 ay kullanmayınca ücret kesintisi de yapamıyorlar, öylece kaldı.


    @Modality, hiç sanmıyorum geri vereceklerini.
  • Yeterince musteri kaybederler umarim o zaman akillari baslarina gelir.



    Acik soyluyorum bes para etmez bir kart, sirf kart ucretini iade ediyorlar diye kullaniyordum zaten.



    Akbank a gecin rahat edin. Karti kullandiginiz surece kart ucretini iade ediyorlar. Yogun kampanyalari var ayrica. Baska bankalar gibi cimri degiller.



    Maximum kullanip da kart ucreti kesmiyor dusuncesinde olan arkadaslara duyurulur, biz yandik siz yanmayin.



    Not: Hala hakem heyetinin yaniti gelmedi, beklemedeyim.



    Ucret kesilen arkadaslar da lutfen, usenmeyin kaymakamliga gidip ucret kesilen ekstre ve kimlik fotokopisiyle basvuru yapin. 5 dakika surmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende maximum kart kullanıyorum çalıştığım yerin maaş kartı olduğu için masraf alınmıyordu şimdi iş yeri degistirdim, sorum su: is bankasi bu yıllık aidatı aldığı belirli bir tarih var mi? Herkesten aynı tarihte mi kesiyor eğer öyle ise o tarihten önce bende kapatayım kredi kartini..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.