Şimdi Ara

İş Bankası Maximum Kredi Kartı Kart Ücretini İade Etmiyor Bilginize (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
41.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende aidatsız karta geçeceğim sene sonuna doğru bu senenin aidatını ödedim zaten.iadeyi 4 senedir alıyordum bu sene alamadım çok harcaması olanlar belki alır.Kampanyalarından pek faydalandığım yok aidat ödemeyede gerek yok.

    Yıl-senelik harcama-aidat-sonuç


    2008 ------ - 25TL ekstre bulunumadı
    2009 2200 ------- ekstre bulunamadı
    2010 6820 .25TL ekstre bulunamadı
    2011 12678 40TL iade yok
    2012 10468 40TL iade yok
    2013 12272 40TL iade edildi şikayet var ile
    2014 13407 45TL iade edildi bir mail ile
    2015 13590 49TL iade edildi bir mail ile
    2016 15758 54TL iade edildi bir mail ile
    2017 9245 .59TL iade yok TBB Müşteri hakem heyetine başvuruldu olumsuz karar çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firari43 -- 4 Mayıs 2018; 23:8:10 >
  • 12 yıldır bu kartı kullanıyorum bugüne kadar hiç aidat ödemedim hep geri iade ettiler. Fakat bu ay yansıyan aidatı geri vermiyorlar. İptal edin dedim bakalım ne olacak. Yasal limitim dolu şuan bu iptal olursa limit uçmaz insallah çünkü yasal limit öncesine ait iyi bir limitim vardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 yıllık müşteriyim, gold maximum kartım vardı. İade etmediler kapatın dedim, tamam dedi mh. tek kalemde sildiler helal olsun. Yarın vadesiz tl hesabımıda kapatacam. iş bankası benim için bitmiştir.
  • 65,99 TL aidat yansımış. Aradım iptal edemiyoruz dediler. Bizden yararlandığınız kampanyalar, kazandığınız puanların bir bedeli olarak düşünmenizi rica ediyorum dedi bayan. Taksitlere gömülmüş olduğum için iptal edin lan diye kuyruğumu dikleştiremedim ama kafaya taktım. Taksitler bittiği an maximum benim için bitmiştir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrapd

    65,99 TL aidat yansımış. Aradım iptal edemiyoruz dediler. Bizden yararlandığınız kampanyalar, kazandığınız puanların bir bedeli olarak düşünmenizi rica ediyorum dedi bayan. Taksitlere gömülmüş olduğum için iptal edin lan diye kuyruğumu dikleştiremedim ama kafaya taktım. Taksitler bittiği an maximum benim için bitmiştir...
    taksit bitmeden de kart kapanabiliyor. sonra sen taksitleri ödeyebiliyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Maximum kartta kart ücreti çıksın diye kampanya kovalarsan, batarsın. İstedikleri harcama miktarları yüksek, buna karşılık verdikleri puan düşük. O yüzden en iyisi iptal ettirmek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 26 Mayıs 2018; 10:30:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de kullanıyorum formülüm şu şekilde:

    Hesap için iki tane telefon faturası otomatik ödeme talimatı verdim,
    Kredi kartı içinde aidatsız diye bir seçenek sunuyorlar onu seçtim. şimdiye kadar problem yaşamadım. 4 yıldır kullanıyorum.

    https://www.isbank.com.tr/TR/bireysel/kartlar/maximum/maximum-aidatsiz-kart/Sayfalar/maximum-aidatsiz-kart.aspx
  • banada yansıttılar hakem heyetıne bankalar bırlıgı basvuru yaptım cevap beklıyom olumsuz olursa bımere yazcam :) bu sene kurtaram seneye kapatcam aydat felan sıktı ıyıce
  • 8 senedir kullanıyorum Maximilesı aidatı geçen seneye kadar sıkıntısız iade ettiler. Geçen sene aynı yukarıda ki arkadaşa dedikleri gibi girdiğiniz kampanyalara sayın dediler. 10-15 dk sıkıntılı bir görüşmeden sonra iptal edin dedim anca o zaman telefonda iade ettiler.

    Tabii en çok kullandığım karttır kendileri 100 lira aidattan çok daha fazlasını kazandırıyorum ancak bu sene baya bi çakışıcaz gibi.
  • geçen sene baya uğraştırmışlardı almıştım puan olarak. bu sene kesim zamanı gelmeden kartı kapatma başvurusu yapacağım. sizce kaç para teklif edecekler ? kaça kadar kabul etmek gerekir dersiniz ?
  • seralakbaba kullanıcısına yanıt
    Geçen aradım, hesap işletim ücreti almadıklarını söylediler. Sizden kesiyorlar mıydı ki?
  • arkadaşlar aidat kesilmeden aradım kapattırmak için, şartsız koşulsuz 30 lira teklif ettiler. aidat kesilince de tekrar arayın geçen sene geri vermişiz bu sene de genel müdürlüğün görüşüne göre verilebilir tekrar dediler. sizce daha fazla direteyim mi ? 30 liradan fazla teklif veriyorlar mı.
  • Aidatsız Maximum Kredi kartı çıkardım. Diğer aidatlı kredi kartımı kapattırmak için perşembe günü iş bankasını aradım kadın telefonda sırasıyla kredi kartının taksit avantajlarından müzekart özelliğinden bahsetti, 30 tl puan teklif etti kabul etmedim, 1000 tl faizsiz 3 ay taksitli nakit avans teklif etti onuda kabul etmeyince kartı kapatmayalım aidatsız kartınızın çipi bozulursa yedek olarak elinizde bulunsun 180 gün kullanılmayan kartlardan aidat alınmıyor dedi (180 gün içinde aidat gelecek zaten aidat gelince çağrı merkezinde güvercin gibi çırpınmamak için önceden kapatıyorum.) yine kabul etmeyince kartı kapattı.

    Dün iş bankasından aradılar sanırım iptal birimi aradı meşgul olduğumdan aramayı görmemişim. Kartı kapattırmakta bir dert arkadaş.

    Elimdeki tüm kredi kartlarımı iş bankasıyla birlikte aidatsıza çevirmiş oldum. Hiç şartlarla şurtlarla uğraşamam. Seri bir şekilde borç eritip para biriktirmeye geçtim. Ülkenin durumu mağlum. Bu günlerimizi bile arayacakmışız gibi geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Görkem !

    arkadaşlar aidat kesilmeden aradım kapattırmak için, şartsız koşulsuz 30 lira teklif ettiler. aidat kesilince de tekrar arayın geçen sene geri vermişiz bu sene de genel müdürlüğün görüşüne göre verilebilir tekrar dediler. sizce daha fazla direteyim mi ? 30 liradan fazla teklif veriyorlar mı.
    Ekstrede gördüm önümüzdeki ay 66 tl ücret yansıtılacakmış kartıma 10 yıllık müşteriyim heray 2000 tl harcıyom.

    Kapatırım kapatmasına ama 1500 tl taksit var. Bu 1500ü yatırmak gerekecek şimdi bi de.
    30 tl az sakın kabul etme! Komple ücret tutarı neyse o kdar versin ya da kapat bi tomar avantajlı aidatsız kart var. Maximum neyine güveniyo da artistlik yapıyo doğru düzgün kampanya yaptığı yok
    Bonus flexi
    Axess free
    World eko
    Bu kartlar aidatsız olmasına rağmen daha çok kampanya sağlıyo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 10 Temmuz 2018; 17:18:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ririii

    Ekstrede gördüm önümüzdeki ay 66 tl ücret yansıtılacakmış kartıma 10 yıllık müşteriyim heray 2000 tl harcıyom.

    Kapatırım kapatmasına ama 1500 tl taksit var. Bu 1500ü yatırmak gerekecek şimdi bi de.
    30 tl az sakın kabul etme! Komple ücret tutarı neyse o kdar versin ya da kapat bi tomar avantajlı aidatsız kart var. Maximum neyine güveniyo da artistlik yapıyo doğru düzgün kampanya yaptığı yok
    Bonus flexi
    Axess free
    World eko
    Bu kartlar aidatsız olmasına rağmen daha çok kampanya sağlıyo

    Alıntıları Göster
    45 lirayı aldım sonra hocam. maximum kart çok işime yarıyor aidatı her şekilde çıkartıyorum zaten. 20 lira fazla almış olacaklar o da olsun
  • Benim kartıma aidat yansıtmıyorlar. Eşimin kartı da aynı. Ona bu ay 66 Tl aidat yansıtmışlar. Dikkatimi çeken konu herkese farklı rakamlar yansıtıyorlar sanırım. Müşteri hizmetlerini aramadık daha fakat yorumlara bakınca aramanın bi anlamı olmadığını farkettim. İş bankası gerçekten kişiye göre uygulama yapıyor. Öğrenciyken milleti topluyor işte üniversiteli ile sonra üniversite bitince aidatı veriyor elinize. Aidatsız kredi kartı kullanacaksın kafan rahat olacak. Bir kaç banka var aidatsız kredi kartı veren. Arkadaş burda yazmışhttps://www.kredinotutc.com/aidatsiz-kredi-karti-veren-banka-var-midir-varsa-hangileridir.html bunlardan hangisi tercih edilir acaba. Kampanyası olan yada yerli sermaye banka hangisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıldır müze kart özelliğini aktif olarak kullanıyoruz.

    Aidat parasını oradan kurtarmakta çalışıyoruz.



    Maximum kart maalesef başka bir işe yaramıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tüketici hakem heyetine basvuru yaptim olumsuz cevap aldim isbnkasinin kartini kimseye tavisye etmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benden de s agolsunlarher yil 22 tl kesiyorlar eksik olmasinlar,mh yi ariyorum geri iade istiyorum kriterlere uygun degilsiniz iade edemeyiz diyorlar cildirmamak elde degil ben de kapaticambu kartini hesabini da zaten bir kampanyadan yararlandigim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 yılından beri iş bankası işte üniversiteeli kredi kartım var. 2015 yılındaj beri aktif kullanmıyorum. 2017 yılına kadar iade ederlerdi bir arama ile ama artık etmiyorlar. 2018 haziranda aradım iptal ettirmek istiyorum aidat yansıyacak diye. Temsilci arkadaş sağolsun “bankanın size özel tanımlayacağı maxi puan var 30₺” dedi ve bakiyeye yansıttı. 10gün sonra kredi kartıma beklediğim gibi 29₺ kart ücreti yansıdı. Kart aidatı döneminden önce arayıp iptal talebi çekin. Varsa borcunuz sonradan aynı şartlarla ödemeye devam edebiliyorsunuz.



    Dipnot: yapı kredi play kredi kartıma bir kuruş ücret vermedim. 3 ay üst üste asgari ödedim faiz bile almadılar sağ olsunlar. YKB candır. Ayrıca gözüme Garanti bonus Amex kart ilişti. 35₺ yıllık ücreti var ve %15 fazladan bonus verior.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.