Şimdi Ara

LLumar'ın Bayisinden Cam Filmi Kampanyası 'Donanım Haber'e Özel'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
6
Favori
28.558
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • **** Cam filmi kampanyamız bitmiştir. ****
    LLumar'ın Bayisinden Cam Filmi Kampanyası "Donanım Haber'e Özel"

    LLumar'ın Türkiye'ye girmesiyle beraber bayisi olan bir firma olarak 13 yıldır bu sektörde hizmet veriyoruz.Bugüne kadar edindiğimiz bilgi ve tecrübeyle sizlere kaliteli bu ürünü en iyi fiyata sunmayı hedefledik.

    İşte karşınızda hiç bir yerde göremeyeceğiniz fiyatlar !

    4 Kapı Camı + 1 Arka Cam için LLumar Marka AT Serisi Cam Filmi Sadece 290 tl 'dir.

    Garanti kartınızı almayı unutmayın! Ürünlerimiz marka tarafından 5 yıl garantilidir.



    Kampanyadan faydalanmak ve diğer hizmetlerimizle ilgili bilgi almak için bizlere aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz;




    ÖNEMLİ NOT!!! : LLumar cam filmi kampanyamız ilk gelen 30 araba için geçerlidir. Elimizde stoğu bulunan LLumar marka cam filmi kampanyamız yeni LLumar malzeme alana kadar geçerli olacaktır. Yeni malzeme alımından sonra kampanyada fiyat değişikliğine gidilecektir. Bilgilerinize sunar, şanslı 30 kişiye şimdiden hayırlı olmasını dileriz.


    Mesai Saatlerimiz

    * Saat: 08:30 - 19:00'dır.
    * Randevu sistemiyle çalışıyoruz.
    * Mesai saatlerimiz dışında soracağınız sorulara bir sonraki günün sabahı yanıt verilecektir.

    Cam filmi satış ve servis hizmetlerini vermeye devam ediyor. Her gün çalışmalarımıza yenilerini eklediğimiz firmamızın işlerinden bir kaçını görmek, hizmetlerimiz hakkında fikir edinebilmek için sayfamızı inceleyebilirsiniz.

    Otomobiliniz ile trafikte iken her zaman camınızın hasar görme ihtimali vardır. Ama güvenilir bir firma ile çalışmak yolda hasar ihtimalini en aza indirecektir. Bizler hem otomobil camı hem de daha önce hasar görmüş olan camınız için servis hizmeti sağlıyoruz ve üstelik bir çok sigorta firması ile anlaşmamızın bulunması ve hasar kayıtsızlık hakkınızı kaybetmeden otomobilinizin camını değiştirebilmeniz sizler için bir avantaj sağlıyor.Teknolojiyi yakından takip ediyor, her gün yenilenmeye devam ediyoruz. Teknolojik ve hizmetsel yeniliklerimiz, stratejimizin bir parçası ve başarımızın anahtarıdır. Böylelikle bu sürücüler ve yolcular için daha fazla konfor, emniyet ve güvenlik ile optimum bir sürüş deneyimi anlamına gelir.

    Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.





    * Elinizi çabuk tutun! Kampanyamız yeni stoklarımızla sınırlıdır.
    * Merkezlerimizde cam filmi uygulamasıyla beraber şeffaf kaput koruma, poliüretan boya koruma, araç kaplama, özel folyo uygulamaları, reklam çalışmaları ve oto cam servis hizmetleri de alabilirsiniz.
    * Bir çok kasko ve sigorta firmasıyla anlaşmalıyız. Bilgi ve randevu için hemen arayın!
    * Kampanyamızı incelediğiniz için teşekkür ederiz.

    **** Cam filmi kampanyamız bitmiştir. ****



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulotoekspertiz -- 14 Şubat 2019; 16:33:17 >







  • Merhaba arkadaşlar,

    Bu firmayı yaklaşık 2 hafta önce yine bu konu başlığından tanıyarak cam filmi için tercih ettim.

    Öncelikle LLumar ATR serisi için birkaç yerden fiyat aldım. Aldığım fiyatlar arasında 950 TL (Lumar Ahmet) ve 850 TL gibi rakamlar vardı.

    İstanbul Oto Cam bana 650 TL dediğinde şaşırdım ve sordum; neden bu kadar ucuza yapıyorsunuz diye? Bana, elimizde ürün kaldı bu yüzden düşük fiyatlara yapıyoruz dediler.

    Bende işçilik konusunda tereddütlerim olduğu halde randevu alarak gittim. Sonuçta 100-200 Liraya sokak arasında bile çok güzel işçilikle cam filmi yapılıyor, bunlar ne kadar kötü yapabilir ki dedim.

    Gittim aracı teslim ettim, 4 saat kadar uğraştılar ara ara kontrol ediyordum. Bir gelişimde aracın göğsünden aşağı şelale gibi su akıyordu, dedim abi neden bez sermediniz. Orada kolon var, head-up display var, en önemlisi multimedia var üzerlerine şapır şapır su akıyor. Abi bez serersek toz kalkıyor dedi, tamam dedim.

    Bu arada cam filmini biri genç, biri de çocuk yaşlarda 2 Suriyeli arkadaş çekiyor.

    Belirttiğim gibi 4-5 saatlik süre sonunda kenarlarda hava boşlukları kaldı. Bana abi 10 gün sonra tekrar gel yapalım dediler. Bende git-gel 120 km yol gelemem dedim. Abi olmuyor mecbur geleceksin dediler, kuruması lazımmış.

    Zaten orada sinir küpü olmuştum. Ödeme için kredi kartı çıkardım, abi bizde kredi kartı yok nakit çalışıyoruz dedi. Yani mahalle bakkallarında bile artık pos cihazı var pes yani. Gittim o kadar yol yürüyerek ATM buldum parayı çektim verdim.

    Araca bindim yolda giderken ön yolcu koltuğunda 5-6 cm kadar falçata kesiği gördüm. Aynı zamanda da direksiyonda da 2-3 cm kadar çizik vardı. Arkadan telefonla arayıp aracıma zarar vermişsiniz diyecektim, vazgeçtim. Neden vazgeçtim çünkü öyle bir işletme profili var ki; kesinlikle biz yapmadık diyeceklerdi ve dedilerde.

    Neyse kızgınlığımı yuttum, ikinci hafta tekrar gittim. Yine kenarları yapmaya çalıştılar olmadı, abi ben sana 10 gün sonra gel dedim, diyor. Ben 7 gün sonra gitmişim o yüzden olmuyormuş. Haliyle yine 120 km yol sebebiyle biraz kızgınlığımı belli ettim. Bana diyor ki; 500 liralık iş için gelip bize atar yapıyorsun... Yani verdiğiniz parayı da sizi de kesinlikle önemsemiyorlar...

    Aynı sinirle yine koltuğa geçtim bir baktım aracın sağ taraftaki bardaklığı yerinden çıkmış. Taktım yerine bu kez içeri girmiyor. Onu da kırmışlar. Hışımla inip bakmalarını söyledim. Bir eleman eline tornavida alıp deneme-yanılma yapmaya çalıştı. Uzun uğraşın sonunda yaptı ama öyle kötü oldu ki. Önceden yağ gibi akıp açılan bardakların şimdi ikisi de lambur lumbur açılıyor. Bunların hepsini foto ve video şeklinde kaydettim, çünkü akıllandım.

    Orada sinir olmuş dikilirken bir çalışanları gelip bana şöyle dedi; Abi sende artık şuradan kurtulayım diyorsun dimi? Aynen dedim defolup gitmek istiyorum, lanet olsun camı da filmi de...

    Araca tekrar bindim bu kez ne göreyim; arkadaş bardaklıkları sökerken göğüsteki kromajlara tornavida atmış. Bunları yine fotoğraf olarak paylaşıyorum.

    Yaptırmak istediğim iş cam filmiydi fakat yol ve bu verilen hasarlarla birlikte bana toplam maliyeti en kral firmada yaptırmaya oranla daha pahalıya geldi.

    Tüm bu görüntüleri firmanın WhatsApp hattına da gönderdim. Bana dedikleri şey ne biliyor musunuz? Siz kötü niyetli birisiniz, bizim ustalarımız öyle bir şey yapmaz. Evet bizi Allah yarattı, hatasız kul olmaz ama sanırım buranın ustalarını doğa ana bağışlamış hiç kusursuzlar (!)

    Hem ben kötü niyetli biri olsam 3 kere 120 km'lik bir yolu cam filmi için neden tepeyim? Neden buraya bu metni yazayım?

    Bu süreç beni çok yorduğu ve yıprattığı için konuyu hukuksal yollarla çözmek için Tüketici Mahkemesine başvurdum. İşlemi orada yaptırdığıma delil olması içi imzalı ve kaşeli belge doldurttum.

    Bu saatten sonra ben uğraşmam, kendileri uğraşıp dursunlar.

    Bu dünyada hakkımı hukuksal yönden alırken ahiret için de hakkımı helal etmiyorum. O aldığınız 650 lira size helal mi olacak zannediyorsunuz?
    Konuyu görüp whatsapp arkadaş grubumla paylaştım ve 5 araç için randevu alacaktık.Arkadaşın yorumunu görünce 5 arkadaş cam filmci açak dedik.Sorana 15 yıllık firma deriz 2 tane de suriyeli 200 liralık işi 600 liraya yaparız.Birde foruma ücretli ilan açarız mesajlarımız silinmez.Bizi kötüleyen müşterilerimizi de haksız çıkardık mı tadından yenmez
  • Mevcut eski filmleri söküp bu uygulamayı yaptığınızda fiyat ne olur ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anadolu yakası olsaydı direkt atlardım :)

    pendik civarı cam filmi taktırabileceğim yer önerisi olan varsa paslaşalım.
  • Majorca kullanıcısına yanıt
    Merhabalar , söküm için ekstra + 50 TL alırız
  • r0x kullanıcısına yanıt
  • Akmanlar tarafından ithal ve garantili mi, AT için 5 sene diye biliyorum garantiyi, 9 sene mi oldu?



    Fiyat çok iyi son kurdan sonra, bunlar olmasa da olur ama kimsenin aklında şüphe kalmasın bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla kaç numara var en koyusunu istiyorum gelebilirsem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En fazla kaç numara var en koyusunu istiyorum gelebilirsem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hasan7 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, uyarınız için teşekkür ederiz. Daha önce farklı kanallarda oluşturduğumuz kampanyalarımız üzerinden devam ettik. Yeni ürünlerle beraber Akmanlar (LLumar) tarafından bize verilen garanti süresi 5 yıldır. Bu garanti süresi tüm Türkiye'de geçerli bir süredir. Kimse bunun dışında bir garanti süresi veremez. Eğer kendi inisiyatifinde veriyorsa buda doğru olmaz. Tekrar uyarınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz.
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, elimizde 3 numaraya kadar mevcuttur.
  • ön cam için lumar air80 taktırmayı düşünüyorum fiyat nedir?
  • duggac kullanıcısına yanıt
    Merhaba, tüm ürünler için zam geldikten sonra henüz yeni bir sipariş vermedik. Bu sebeple air80 ürünü şuan stoklarımızda bulunmuyor. İlginiz için teşekkür eder, iyi akşamlar dileriz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulotoekspertiz -- 2 Ekim 2018; 19:0:54 >
  • Ön cam için tamamen saydam ultraviyole film montajı yapıyor musunuz hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATR serisi ne kadar?
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 0.5 cam filmi saydam bir yapıya sahiptir. Belli, belirsiz gözükmekte. Dilerseniz Uv filtre özelliğine sahip bu cam filmimizi yapabiliriz.
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ATR serisi cam filmi ihtiyacınızı 390 TL fiyat karşılığında yapabiliriz.
  • duggac kullanıcısına yanıt
    Haziran gibi yan 2 cam ve ön cam a 600TL e takdırmıştım air80 i
    Gayet memnunum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bedeva



    Ön iki cam ve sanruf’a Lumar filmi 320 TL’ye taktırdım. Arkaları da işin işine katsam 500/600 isterdi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön cam hariç uygulama ne kadar sürmektedir ?

    Birde ön camla beraber ne kadar sürmektedir ?

    Fiyat olarakta ön camla beraber rica edeyim ayrıca çevirmede sorun yaratır mı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.