Şimdi Ara

ISTANBUL TRAFIK ÖKÜZLERİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Istanbulda en nefret ettiğim sey insanlarin önu bosken yavas gitmeleri ve gereksiz fren basmalari. İsim geregi akşama kadar istanbul avrupa yakasinda geziyorum 8 saat sinir krizi gecire gecire artık alıştim. Ama sen birgun dayak yersin hocam insallah olmaz tabi. Çok gereksiz sellektor atiyosun . Istanbul zamanla alisiyo insan. Minibus ve taksicilere çarpma pahasına olsun yol vermiyorum istersen gelip vursun.



    Bi keresinde sabahın 6 da pazar günü bi taksiciyle kapıştik resmi arac oldugu basima bela almamam icin takmadım sonra onume kirmaya basladi bende durmayarak iyice hizlanip sıkıstirip kaldirima vurdurdum jant mant ne varsa gitti arkama bile bakmadım. Taksici diye kral saniyolar ama sert kayaya çarpti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motorcuların araba versiyonubu mu yapmaya çalıştın kardeş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sen bu stresle fazla yaşamazsın benim artık küfretmekten imanım gevredi son 1 aydır sakinim eşşek olsa eğitilir de bunlar eğitilmez o yüzden uğraşmıyorum selektör bile atmaya değmez, siz boş yere kendinizi strese sokuyorsunuz.
  • hocam kendimi gördüm sizde. Aynı bende böyleyim tepki göstermeden düzelme olmuyor herkes bizim gibi tepkisini gösterse yol vermese , kornaya bassa bunlar zaten azalarak biter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IOserI

    Bu arkadaş sıkıntılı. Önüne atlayanada sinyal verene de laf diyor. Kendi hatalarına neden bakmıyor ? Trafiğin kendi oluşturduğu kültür vardır. Videonun yarısı şeridinde giden arabanın önünde engel var. İstanbul trafiğinde bana bir kişi gösterin başka aracın önüne atlamadan yol aldığını ?

    4 ay hastanede yatan arkadasım var. Önüne geçen arabaya selektör yaktığı için.
    ben de katılıyorum. trafikte aşırı sakat tipler var. her yanlış yapana da selektör yaksak korna çalsak başımız belaya girer. araç kamerası var bende de çekiyor zaten çok ciddi bir şey olmadıkça asla ses etmiyorum.

    arkadaşınıza geçmiş olsun bu arada
  • Aracınızda apaçi takımının “şimşek etkili” dediği saçma sapan selektörler mi var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbula taşındığımda (Ankara) ilk 3 ay bu trafikte ben nasıl araba kullanacağım modunda araç kullanmaya çalışıyordum.Bilmediğim yollar, kavşaklar, anlayamadığım bir trafik kültürü, bır kısmı anlayışsız bir kısmı anlayışlı sürücüler....derken baktım ki zaman içinde insan buna da alışıyor devam ettim ve bu günlere geldik sağ sağlim.

    Şimdi İzmirde ve Ankarada 34 plaka gördüğümde hangisinin hakiki İstanbullu olduğunu ayırt edebiliyorum.Burada hayat ülkenin geri kalanına göre çok daha sıkışık ve stresli dolayısıyla insanların araç kullanma tarzları da bu etkenlere bağlı olarak şekilleniyor.(Tümsekten yavaş geçme kavramı bile farklı)Yani tüm bu olumsuzlukların temelinde alt yapı (eğitim,şehir palanlaması..v s) eksikliğinden kaynaklı problemler yatıyor.Kesinlikle yapılan yanlışları desteklemiyorum haklı yanı yok.Bende trafikte kurallara uygun gitmeyi tercih ediyorum ama az önce söylediğim etmenlere hepimiz bağlı olduğumuz için sanırım bu seferde şehrin genelinde olan aceleci yaşam şartlarına aykırı davranmış sayılıyoruz.(yargı)

    Tartışılacak çok konu var video da her bir hatayı oturup konuşabiliriz ama sadece zaman geçirmiş oluruz.Temelden bir çözüm gelmediği sürece böyle devam edecektir.Dünyanın diğer büyük şehirlerine bakarsak da (sonuçta bir büyükşehirde yaşayan biz değiliz) benzer agresif sürüş tarzına sahip sürücülerin gözle görülür şekilde fazla olduğunu görebiliriz.

    Bir Muğla da araba kullanmak ile bir İstanbulda araba kullanmak çok farklı şeyler....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Rallyman kullanıcısına yanıt
    Hocam kavga konusunda korkum yok, trafikteki %90ı tek yumrukla yere serebileceğimi biliyorum. (1 senelik haftada bilfiil 3 gün boks antremanı her antreman 2 saat yumruklaşmayla geçiyor)
  • hocam her hata yapana selektör yapmıyorum merak etme bu videoya koymadığım ne görütnüler var
  • Yasakpınar kullanıcısına yanıt
    Led ampül diye geçiyor şimşek etkisi yok h4 olanlarda tek ampül olduğu için. Şimşek etkisinin sebebi ledin hızlı yanıp sönmesi de apaçilikle uzaktan yakından alakam yok.
  • hakan0403 kullanıcısına yanıt
    Çok doğru yazmışsın hocam millet tepkisizliğe o kadar alışmış ki kimsenin umrukda değil önündeki trafiği hatalı u dönüşü yapan bir öküzün tıkaması.

    Ama acemi sürücü aracı istop ettirip çalıştıramaz sa o zaman korna selektör küfür ederler neden? çünkü o acemi ve korkmuş, o yüzden sana bişey yapamaz arabayı kontrol edemiyor zaten.

    ama hatalı u dönüşü yapan trafiğin ebesini miken öküzlerde kavga etme potansiyeli olduğu için bizim insanımız bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla ilerliyor.

    milletteki bu rahatlığın sebebi insanların tepkisizliğinden kaynaklanıyor
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    videodaki biip li kısımların çoğu küfür değil hocam efekt olsun diye koydum aslında küfür etmiyorum yani :)
  • OrQuN kullanıcısına yanıt
    aynen kardeş otovlog
  • bluerdem kullanıcısına yanıt
    Hocam sen tepkisiz kalırsan ben tepkisiz kalırsam bu öküzler mitoz gibi çoğalır yapmayın allah aşkına. birlik olup hatalı sürücüyü sindirmek varken herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında
  • Gökhan G. kullanıcısına yanıt
    hocam heyecan ile akalası yok ben hakperest bir insanım kendi benim yoluma kırana hatalı dönüş yapana hakkımı yedirtmem. keşke tüm istanbul böyle olsa da bu öküzler öküzlüklerini kendilerine saklasa
  • Hocam sen yinede sakin ol aşırı tepki gösterme

    Trafik bir kültür meselesi

    Ülkenin kültürü ne düzeyse ise ortalaması

    Trafikte o kadar olur ...

    başına iş alma boşver gec çoğu zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7dreaMSoLdier_ kullanıcısına yanıt
    hocam zaten bela arıyor olsam şu trafiktekileri durdurup dövmem lazım ama ben trafik kavgasında hiç arabadan inmedim inmem deymez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enes13mes

    Hocam kavga konusunda korkum yok, trafikteki %90ı tek yumrukla yere serebileceğimi biliyorum. (1 senelik haftada bilfiil 3 gün boks antremanı her antreman 2 saat yumruklaşmayla geçiyor)
    Trafikte herkes yumruk yumruğa kavga çıkacağını bilse kimse haksızlığa ses etmez karşıdakini adam sanar inersiniz çeker bıçağı takar olan sevdiklerinize olur o yüzden trafikte daha sakin olmaya çalışın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOserI I kullanıcısına yanıt
    He he mutlakaf vardir, dhdeki tiplerin tanidillari mafya ya da dayak yemis mafyadan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enes13mes

    Hocam sen tepkisiz kalırsan ben tepkisiz kalırsam bu öküzler mitoz gibi çoğalır yapmayın allah aşkına. birlik olup hatalı sürücüyü sindirmek varken herkes bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığında
    hiç tepki göstermeyelim demedim ki ben



    bu kadar çok takmayın dedim. ben de istanbulda yaşıyorum ve trafikte her çıktığımda bunlardan fazlasıyla karşılaşıyorum. ama diğer taraftan da yol vermiyorum ya da korna çalıyorum diye öldürülmek diye bir gerçek bile var artık bu ülkede! o yüzden çözüm insanların eğitim seviyesini yükseltmekten geçiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.