Şimdi Ara

İtemci Dolandırıcılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ucuz rp başlığı altında kaçak rp satışlarının "İtemci" adlı site tarafından görmezden gelinmesi, onları aracı ücreti alıp sonuçları umursamadığı gerçeğini görmemizi sağlıyor. 4.5 senedir alım-satım işindeyim, bu işin bir nevi ustası oldum. Sitede yapılan hesap satışları zaten çoğu oyun firması tarafından desteklenmiyor ve karakter alım-satımı çoğu oyunda yasak. Şu an bu konuda "Nirvana" seviyesine ulaşmış durumdalar.
    Çalıntı kredi kartı ile rp çekip bu hesapları "ucuz ve Güvenilir rp" başlığı adı altında satan +400 Başarılı İşlemi Olan Güvenilir Kullanıcıların (!) insanları dolandırmasına tanıklık ettiklerini ve kurbanların dolandırılmasına aracılık yaparak yardımcı olduklarını düşünüyorum. Dolandırıldığınız zaman desteğe başvurduğunuzda ise 'Biz sadece güvenli bir şekilde aracılık işlemi gerçekleştiriyoruz" gibi gayet mantıklı olan (!) bir cümle ile karşılaşıyorsunuz.
    Bu tür haram para ile satın alınmış, illegal rp'ye sahip League of Legends hesaplarının satışına aracı olunması ve bu hesapları satan kişilere hiçbir şekilde müdahale edilmemesi "İtemci" adlı siteyi suç ortağı yapıyor. Eğer deneme amaçlı böyle bir hesap alırsanız hesabın satın alma geçmişine girdiğinizde 135 TL'ye 6450 rp satın alındığını fakat sizin o hesabı 35-40 TL'ye almış olduğunuzu görünce, insanların 3 kuruş uğruna ne tür pislikler yaptığını hissedeceksiniz, desteğe başvurduğunuzda ise eliniz boş döneceksiniz ve sizi dolandıran adamın aynı şekilde hesap satışlarına devam ettiğini görünce bir kez daha Dünya'ya olan inancınız azalacak.
    Böyle bir şeye başvurmamanızı şiddetle öneriyorum, dünya'nın her yerinde pisliğin olduğunu bilmek bile insanın canını sıkıyorken, böyle bir durumla baş başa kalmak ve size yardımcı olunmaması çaresiz ve korkunç bir durum. Umarım hiçbir zaman bu adamlar gibi 3 kuruş para için hak yemezsiniz ve kalbinizin taşlaşmasına izin vermesiniz.







  • Şu siteye hala para kaptıran var mı ya canlı desteği ile konuşmak bile yeterli sitenin ne kadar kalitesiz olduğunu anlamak için

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çöp bir site, kesinlikle uzak durulması gerekiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar lol un sitesine benzer site yapmislar painttden guvenlik kodu degismiyen ordan herkesi dolandiriyolar.Hatta tanimadiginiz birinden gelen linklere bulaşmayin chariniza elvada diyebilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • komisyon oranları çok fazla şuanda itemtr.com u kullanıyorum memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.