Şimdi Ara

# İTÜ 2013 Girişliler # (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.276
Cevap
45
Favori
158.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fizik Muh.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Imalat Mühendisligi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mimarlık Tebrikler herkese.umarım herkes bölümünde mutlu olur.
  • Elektronik haberleşme geldi benim de, essay yazmaya nereden çalışabilirim öneriler?
  • endüstri
  • İTÜ Makine
  • İtü - Ekonomi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • itü endüstri müh. Maçka kampüsü nasıldır, en yakın yurt nerdedir, bi de ulaşım olanakları nasıl acaba?
  • Hayırlı olsun herkese
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uçan Bankamatik

    Elektronik haberleşme geldi benim de, essay yazmaya nereden çalışabilirim öneriler?
    Oasdfdsf



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laugh till you cry -- 20 Aralık 2014; 21:26:18 >
  • İTÜ Makina mühendisliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler hoşgeldiniz ben de tam gidiyodum

    Spesifik sorularınız varsa alıntı yaparak ya da mention atarak sorarsanız cevap verebilirim
  • Kayıt nasıl olucak tam olarak?
  • İTÜ UZAY MÜHENDİSLİĞİ varsa başka arkadaşlar tanışalımm
  • istanbulda oturuyorum da yol yaklaşık 2 saat sürer gibi. delirtir hergün bu yol beni, yurt çıkma ihtimali de pek yok galiba istanbulda olduğumdan. ne önerebilirsin
  • Kazananlara hayırlı olsun moleküler biyoloji varsa sıralamasını söylesin merak ettimBaşka soruları içinde yardıma hazırız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tired Soul

    Gumussuyunun peki var mi? kutuphanesi halisahasi bahcesi falan filan


    makina binası gerçekten çok güzel bir binadır, maçka'nın içi dışına oranla çok kötüdür, dışarıdan çok güzel ve ihtişamlı bir bina gibi durur ama içeri girdiğinizde maçka'nın o kadar da güzel olmadığını göreceksiniz, içinden bahsediyorum tabii ki. ama gümüşsuyu öyle değildir, gerçekten güzel bir bina, içiyle dışıyla.

    http://www.mkn.itu.edu.tr/pages/multimedya/resimler.html buradan resimlere bakabilirsin, hatta yukarıda laboratuvarlar kısmından labların isimlerine tıkla, her lab için bir resim koymuşlar, labları da merak ediyorsan.

    quote:

    Orijinalden alıntı: hudson11

    Kayıt nasıl olucak tam olarak?


    yerleştirme sayfanızda kayıt tarihleri muhtemelen 2-6 eylül arası olarak gözükmüştür.http://sis.itu.edu.tr adresini takip edin, yakın zamanda kayıt yaptıracak öğrencilerin dikkatine diye büyük ve kırmızı puntolarla bir duyuru girer. orada kayıt için gereken belgeleri duyururlar. onları toplayacaksınız önce. ayrıca, kayıt için fakültelerin her birinin ayrı bir günü ve saati olur. mesela 2 eylül, inşaat fakültesi 09:00-12:00, mimarlık fakültesi 13:00-16:00 gibi vs. o gün ve saatlere göre okulda olmalısınız ki kaydınız yapılsın. bunun dışında başka bir şey olmaz, özel şart veya belge gerektiren fakülteler zaten duyrulur ayrıca, ona göre belgeleri düzenlersiniz.

    quote:

    Orijinalden alıntı: mustafa_messi

    itü endüstri müh. Maçka kampüsü nasıldır, en yakın yurt nerdedir, bi de ulaşım olanakları nasıl acaba?


    maçka kampüsünde yabancı diller yüksek okulu, işletme fakültesi ve konservatuvar bulunuyor. işletme fakültesine hiç girmedim, o yüzden bir şey söylemeyeyim ama o internette maçka kampüsü diye arattığınızda karşınıza çıkan büyük, heybetli taş bina işletme fakültesi değil. işletme fakültesi o taş binanın yanındaki küçük tarihi bina ve arka taraftaki daha modern yapılardan oluşuyor. o eski bina da maçka karakolu, aratırsanız görebilirsiniz. en yakın yurt, hemen maçka kampüsünün arkasında, yürüyerek beş dakika mesafede kyk abdi ipekçi erkek yurdu. onun dışında yurtlarla pek alakam olmadığı için bilemiyorum. ulaşım olanakları ise kolaydır, çeşitlidir. zaten istanbul'un merkezi sayılır. binanın ön cephesinden hem gümüşsuyunu hem de taşkışlayı görebiliyorsunuz. taksimden gelmek isterseniz, taşkışla'ya doğru yürüyüp taşkışlayı biraz geçtikten sonra maçka parkını göreceksiniz. ister parkın içinden geçin, isterseniz de parkın girişinden teleferiğe binin. beşiktaştan gelmek isterseniz süleyman seba caddesinden yukarı çıkarsanız 10 dakika sonra göreceksiniz. ya da 30m'ye binersiniz, hemen okulun önünde indirir. mecidiyeköyden gelmek istiyorsanız 30a'ya binersiniz, yine aynı şekilde indirir. onun dışında metro ulaşımı da vardır. metroda osmanbey durağında inip rumeli caddesi çıkışından çıkarsanız, rumeli caddesi üzerinden 15-20 dakika maksimum sürede varırsınız. kısacası merkezidir, ulaşım kolaydır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ioiaoi

    peki gramer çalışmak için önerebileceğin bi kitap var mı?

    bir de itü nün yurt sayfasındahttp://www.yurtburs.itu.edu.tr/Icerik.aspx?sid=9828 böyle bişey var eski bi duyuru yurt başvuruları için 24 ağustos-3 eylül diyor dikkate almalı mı?

    Bildiğim birkaç kitap vardı da, maalesef adlarını unuttum.

    Maçka Kampüsü'ndeki YDY binasında Satın Alma Ofisi var. Burada, eski Proficiency'leri içeren bir kitap mevcut. Bu kitabı kullanabilirsiniz. Bir de YDY'ye ait Practice in Reading kitabı vardı, kahverengi. Eğer bu da Satın Alma Ofisi'nde varsa, öneririm. Ya da buradan almaz, ikinci el araştırırsınız.

    Essay yazmayı bilmiyorsanız öğrenmeniz lazım.

    Bir de Proficiency'de gramerin ciddi bir yeri yok. Restatement'ta gerekiyor biraz. Bunda da en çok Tense'ler ön plana çıkıyor. Bir de Writing'te doğru cümleler kurabilmek için gerekiyor; ama gramer hatalarından çok fazla puan kırmıyorlar.


    O yurt başvuru duyurusunun bu yılki versiyonu yine yayınlanacak tabii. Ağustosun ikinci yarısı-eylülün başını kapsayan bir dönemde yurtkayit.itu.edu.tr adresinde yurt başvuruları olacak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 26 Temmuz 2013; 14:31:34 >




  • itü bilgisayar yüzde 30 ing.
  • İTÜ--Makina mühendisliği

    8494 (467 puan)...sıralamam...ilke uçak yazdık gelmedı...2.terchm makına ıdı :)...

    bu arada uçak 6 bınle fln kapattı dıyolar dogru mu yha..tabanı 474 puan...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.