Şimdi Ara

İyi bir internet bizimde hakkımız. Türkiyedeki interneti iyileştirme kampanyası. Yüksek ping ,Düşük hız ve Diğer Problemler. Durma sende imzala (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
138
Cevap
5
Favori
6.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
108 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Artık 200 mbit seçenekleride olması gerekiyor 2018 yılındayız hiçbir atak yok özürlü bi sağlayıcılarımız var upload yükseltin birşey yapın aldıkları param gram helal değil orada çalışanlardan cıkar elbet.
  • Benim hala anlayamadığım sorun şu; 1 hafta öncesine kadar bazı oyun serverlarında (Eu west [frankfurt-luxembourg]/east [vienna]) 40-50 ping alırken ne oldu da şimdi 70-80 ping alıyorum? Konuyu da imzaladım umarım ülkemizdeki internet de avrupa standartlarına yaklaşır.
  • runorunoruno kullanıcısına yanıt
    Firmalar artık altyapı yatırımı yerine yazılama yöneldiler. Yaptıkları yazılımlar gerçekten yerli ve düzgün olsa bir şey demeyeceğim ama sırf reklam için yapılmış gibi duruyorlar. Zaten firmaların ceolarının yaptığı paylaşımlara bakabilirsiniz.
  • Online oyunlar için, ping'İm düşsün diye TTNET'ten statik ip satın aldım, pinglerim düşeceği yerde bariz şekilde arttı, bunun sebebi nedir? Battlefield 1 60 pingden 90'lara çıktı, aynı şekilde Ankara Türk Telekom'a olan pingim 11'den 16'ya çıktı.
  • Jacques Reverdi kullanıcısına yanıt
    İnternet bağlantınızı sağlayan rotada değişiklik olmuş olabilir. Ülkemizde Backbone kısmı zar zor ayakta kaldığı için kötü bir rotaya denk gelmiş olabilirsiniz.
  • Valla avrupa standartlarına çıkmamız çok zor hatta imkansız İstanbulda oturuyorum eve internet bağlatamıyorum neymiş bulundugum yere kötü sinyal geliyormuş artık kötü sinyal gelen yerlere hizmet verilmiyormuş alabileceğim hızda 9 mbps türkiye standartlarında ortalamanın biraz altı. İyi altyapı getirmeleri de yıllar sürer ne yapacağım bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ec jok E kullanıcısına yanıt
    Ya bro sokagin ismini yazarmisin ttnetde aboneligim var oranin adresini verirsem direk sozlesmeyi iptal edicekler hem senin icinde yararli olur Turknete gecicem haziran 2019'a kadar sozlesme var ya cikamiyorum su an
  • up

    hayret konu var destek görmemiş şimdiye milyonu bulmalıydı saçma sapan koular bile daha fazla takip ediliyor üzüldüm.

    yurtdışı gigabit fiber 70usd ipv4+ipv6 destekli.

    yurtdışı up oranlarıda en az satın alınan hızın yarısı kadar, simetrik alınmadıysa.

    56k ve 1mbps real limitsiz bağlantı olan yıllar arasında özgür olan, internet hızlarımız artsa da dünyanın gerisinde ve özgürlük olarak gerilemektedir yazık.

    yasak koyularak sorun halledilmez çözülmez, sorunu dahada büyütürsün bir bakmışsın sorunun içinde kaybolmuş sun.
  • İyi bir internet adı altında başlatılan kampanyada hala 8 megabit ve altı hizmet sunulabilen sokakların varlığına ve altyapı iyileştirmelerine yönelik taleplere de yer verilmesi gerekirdi. Bu hali ile çoğu kimseye hitap etmeyen bir kampanya olmuş.
  • lunarstrain kullanıcısına yanıt
    güzel yorum not almak lazım.

    Bunun sebebi ve nasıl çözeleceği hakkında bir plan oluşturulabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imzaladık bakalım
  • upload hızlarıda donwload hızı gibi en azından hattın desteklediği kadar sınırlandırılmalı bence. hattımın desteklediği hız 10mps verdikleri upload hızı 4mps
  • bu forumda IPv6 ne yapacan diye soran chomarius türünün son üyesinden bile gördüm...
    +
    wifi ayarınızı düzgün yaparsanız SOLNet ile hızı tam alabiliyorsunuz ama TT ile o çok zor... speedtest şişiriyor... en sağlam hız testi steam 5~6MB/s veri hızı vena sayılmaz... zaten olması gereken... IPv6 için 2 engelde TT ve SOLNet olur...
  • Gör bunu @TurkNetDestek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 12 Haziran 2018; 21:9:45 >
  • Tam destek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10mbps adsl harici bağlantı yok,bari vdsl2 getirin reziller.
  • 16 mbps kullanıyorum 4 mbps ile ikidebir artıp yükselen hızlarla sürünüyoruz bufferbloat'tan bıktım artık biri ordan bişeye giriyor senin başına patlıyor. ping oluyor 1000-1500 bazen basit sitelere girerken bekletiyor..
  • zaq999 kullanıcısına yanıt
    Servis sağlayıcılarının büyük bir kısmının yeteri kadar ipv6 adresleri var.
    BTK nın isplere ipv6 hizmet zorunluluğu getirmesi gerekiyor.
  • ULTILIX U kullanıcısına yanıt
    zaten btk engeli var sanırım bir arkadaş da doğruladı sayılır düşüncemi, ipv6 da sansür nasıl uygulayacak btk bu sistemi tam oturtmadan ipv6 aktif edilmez btk için büyük sorun büyük korku ya yasssak sitelere girerseniz vaha vah vah karşınıza öcü çıkabilir.

    neyse ki ipv6 destekli vpn le tüm sitelere ve ipv6 internete erişimimiz var iss ipv4 olsada kapak olsun.

    neyden koruyorsunuz anlamıyorum ki halk arkanızda ne isterseniz ne yapsanız destekliyor millet arkanızda sırtınız yere gelmez reis ipv6 açın demedikçe btk açtırmaz.

    akıntıya karşı kürek çekiyoruz.

    he he unutmadan hedefimiz 2023



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaq999 -- 6 Temmuz 2018; 13:22:35 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.