Şimdi Ara

İyi Yerler Kazanmak Aslında Çok Kolay (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
4
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kel kars tıpı kazanıp gideceksin yazın hala konuşuyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    ben de böyleyim
  • ara ara aşağılık kompleksi yaşıyorum. doğaldır övdüysem. özellikle ima etmişimdir ama değilim hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kobayfaresi00 K kullanıcısına yanıt
    hocam bilmiyorumda senin gibi bi arkadaşım var.Fen lisesi mezunu aynı onun konuşma tarzında yazmışsın oyüzden öyle dedim. arkadaşım hep gecen sene sadece ygs 1 ay çalışıp lys hic çalışmadan 70k ya girdigini söyleyip duruyo onun tarzında birsürü sey var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tembel olup mükemmeliyetçi olmak çok kötü bir şey . 8-10 saat program yaparsın . sabah 8 de ders başı dersin, saat olur 11-12 . artık bu programa uyamam , yarın başlarım dersin . böyle böyle sene biter

    en iyisi keloğlanın dediği gibi düzenli ama sürecin başından beri çalışmak . en başından beri çalışan adam rahat eder , sosyalliğe de zaman ayırır , kafayı da yemez . istediği yeri de kazanır .

    lise 1 e dönebilme şansım olsa sadece dersleri adam akıllı dinler ,notumu alır, eve gidince de o günün dersini tekrar ederdim . bu da taş çatlasa 1-1.5 saatini alır .belki 1 , 1.5 saat az gibi gözükebilir ama bunu yapan kesim zaten %5 bile değildir . bunu lise 1-2-3 de yapan adam zaten son sene iyi çalışarak derece yapar.
  • Arkadaşlar özellikle mezunlar bir şeyler fark etmiş . Onlara biraz daha hitap ederek bir şeyler diyeceğim .

    Fark etmişsiniz ama kendi işinize yarayan şeyleri değil . Bir 9. Sınıf kardeşimiz gelse günde 1 saat bakmaya çalışması gerektiğinin fikrimi elde edebilir . Fakat siz ne yapmalısınız ?

    Belki sizin için çok geç ama aranızda seneye 12 olacaklar veya şimdi bilmese ya da bilse mezuna kalacak olanlar var . Ben de onlara hitap ediyim . İlk 1 k yı yalamış , istemiş fakat bazı sıkıntılardan dolayı olamamış biri olarak yanıt vereceğim .

    Belki 9,10,11 veya 12 de veya mezun senenizde çalışmamış olabilirsiniz . Ama seneye çalışmaya başlayacaksanız her gün düzenli tekrar ve +6 saat hakkını vererek çalışmayla 10 k yı garantileyebilirsiniz .

    Ben kendim 9,10 da ders dinlerdim ve son gün sınavlara çalışırdım . Lisemiz über tanınan bir lise değildi ama ankarada en iyilerden de diyebilirim . Sıralama olarak da böyleydi . 9,10 da 88,92 obp tutturdum . 11 de dersanede de ders dinleyip verilen test ödevlerini yapardım . Test çözmeye başlamıştım . Fkb ve mattan 1 er kitap da bitirdim . 96 ortalama yaptım . 12 de ise size verdiğim tavsiyeyi her gün uyguladım . Sonuçta bir tıp fakültesindeyim .

    Benim durumum daha iyi ama bizim dersanemizde efsane bir meslek liseli vardı . 27. Olmuştu . Meslek lisesi grubundan başlayıp tm ye sonra mf derecesine kadar sene içinde tırmanmıştı . Bomboş gelmiş . 30 netlerden falan . Hocalar morarana kadar çalıştığını söylüyorlardı ve çocuk halletmiş . Ha bu çok ekstra bir örnek ama emek verince de yapılıyor .

    Çok taşa ota takılmayın . 6 saat masanın hakkını verin . Neticenizi alın . Sınavda hepinize başarılar .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hocam mükemmeliyetçilik çoğu kişide varmış ya sevindim şimdi. Sadece bende var sanıyodum. Çok aşırı düzenli olmasa da normal olarak götürebildim inşallah. İnşallah her şey gönlünce olur hocam


    @Hep LYS Kasan Adam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aristocratic_colonel -- 12 Haziran 2018; 22:7:19 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.