Şimdi Ara

İzmir Eski Foça Otellerinden 1887

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmir Foça Otellerinden 1887

                İzmir'e 70 km. uzaklıkta bulunan Ege'nin incisi Foça'da yaz mevsimi başka, kış mevsimi başka atmosferde geçer. Her sezonun kendine has ganimetleriyle dolu Foça'ya ulaşmak için İzmir otogarından Foça'ya giden ulaşım araçları tercih ediliyor. Siren Kayalıkları, Kent Antik Çağ'dan kalma tarihi dokusu, tertemiz koyları, resim tablosunu anımsatan renkli, çiçekli taş evleriyle dolu sokaklarıyla Foça kasabası ruhu, buraya gelen ziyaretçileri hemen sarıyor. Mitolojik geçmiş zaman hatıralarıyla dikkat çeken eski dönem evlerin otantik kapıları bulunuyor ve her kapıda evin inşa edildiği tarih yazıyor. İzmir Foça otellerinden 1887 de bu yapılardan biridir. Otel, 1887 yılında yapılmış bir Rum evidir. Kapısındaki tabela her şeyi anlatmaktadır. Ayrıntılı bilgi içinhttps://www.focaotel1887.com/ sayfasına bakabilirsiniz...

    Kendini Evinde Hissettiren Sıcak Atmosfer

                Foça Butik Otel 1887'de misafirler için hazırlanan her oda, konfor, ferahlık ve antik doku etkisi korunarak hazırlanmıştır. Dekorasyon ve mimarisiyle buraya gelen misafirlerin kendini evlerinde hissetmelerine özellikle dikkat edilmiş. Otelin kurumsal yapısı bu antik doku üzerine inşa edilmiştir.

                Aynı şekilde odalarda işçilik ve emek verilmiş detaylar dikkati çekiyor. Burada her misafirin ihtiyacına göre farklı büyüklükte odalar mevcuttur. Bunlardan biri olan Superior Odalarda konfor ve temizli ön planda tutuluyor. 2 kişilik odadaki otantik hava özenle korunmuş, aynı zamanda fonksiyonellik katılmıştır. Retro minibar ve kaliteli banyo ve yatak malzemeleriyle hazırlanan oda kendinizi iyi hissettiriyor.

    Çocukluk Günlerini Anımsatan Rengarenk Bir Ortam

                Oteldeki bir başka oda şekli olan Antika Odalar, isminden anlaşılacağı gibi eski dönemden kalma benzersiz eşya ve donanımlarla sizi karşılıyor. Çiçeklerle dolu sokak manzarası odanın atmosferine renk katıyor. Odada kullanılan ağaç malzemeler sıcak bir ortam oluşturuyor. Antika Odalarda uyanmak, havuza bakan balkonla sabah keyfini artırıyor. Balkondan bakınca karşılaştığımız manzara, gerçek anlamda görülmeye değerdir. Misafirlerin tercihlerine göre şekillenen oda tiplerinden Havuz Manzaralı Odalarda balkon sefası ve masmavi suya bakarak uyanmak büyük keyif verir.

                Odada ferahlık ve temizlik hissi hakimdir. Doğa dostu malzemelerle oda temizliği sağlanıyor ve banyoda her misafire özel havlu ve terlik gibi malzemeler özenle yerleştirilmiştir. Dördüncü oda tipi olan Standart Odalarda ışığın içeri girmesini sağlayan bir ortam yaratılmış, aydınlık alan önemsenmiştir.
    https://www.focaotel1887.com/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focabutikotel1887 -- 1 Şubat 2019; 2:38:38 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.