Şimdi Ara

James Donkey 112C Mouse almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamın Aleyküm beyler. Bütçemden dolayı bana en uygun James Donkey 112C mouseyi buldum. Almayı düşünüyorum ama kronik hatası var mı bilmiyorum. Daha önce almış kullanmış bilgisi olan arkadaşlar bu mouse hakkında ne düşünüyorsunuz kullanışlı mı tavsiye eder misiniz?



  • bende mevcut. sol tarafındaki kauçuk tamamen parçalandı yeni mouse bakıyorum. 8 aylık kullanım sonunda işi bitti gibi duruyor.
  • Axwell. kullanıcısına yanıt
    uzun zamandır giremedim foruma göremedim. cevabını aldım bu mouseyi 2-3 hafta oldu henüz bi sorun yok gayet güzel bi mouse. ilk başta elime biraz büyük gibi geldi sonra 3 güne kadar alışmış oldum. kullanıyoruz bakalım ilerde ne olacak göreceğiz. benim merak ettiğim o kauçuk nasıl parçalandı öyle çıkıntılı bi yerleride yok ki durduk yere oynasak desek?
  • Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim mouseyi aldığım tarih en son paylaştığım mesajdan anlayabilirsiniz yaklaşık 4-4,5 ay oldu. Şuan ki durumunu aktarmak istedim. Bilgisayarı mouseyi hgergün kullanıyorum ortalama günde 3 saat kullanıyorum. Pubg mobile, zula gibi oyunlar oynarım dolayısıyla mouseyi ne kadar kullandığımı anlamışsınızdır. Yukarıdaki arkadaşın belirttiği gibi soyulmalar oluyormuş. Şöyle ki mousenin yanlarında kauçuk var buna kauçuk mu denir tamda bilmiyorum, neredeyse katı hale getirilmiş jöle veya silikon gibi bişey elde kaymaması için yapılmış. Devamlı tutulduğu için ara sıra elinin ısınmasıyla ve beraberinde parmaklarının ince hareketiylede ısınmış olan kauçuk(jel veya silikona benzer) yumuşamaya başlıyor bir zaman sonra önceki sertlik yapısını kaybetmiş oluyor. ve zamanla yumuşayan dokunun aşınması kolay oluyor. köşelerdeki yumuşayan yerlerden devam eden sıcaklığın etkisiyle de soyulmalar başlıyor. ilerde kaucuğun iyice gitmesinin bir problem çıkaracağını sanmıyorum. Mousenin yapısındaki durum bu..

    Performansını soracak olursanız. Ben pro oyuncu değilim o yüzden pro bir cevap veremem ama ortalama bir düzey için gayet kullanışlı diyebilirim oyunlarda gayet rahat oynayabiliyorum. Kullanışlılık açısından düşük bütçelerde bence gayer ideal bir ürün En azından 4 aylık kullanımdaki sonuç bu..








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.