Şimdi Ara

Jamo Kullanıcı Başlığı (Sorularınız, Yorumlar, Her Türlü Konu...) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
510
Cevap
13
Favori
52.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • tüm kullanicilara merhaba!
    s 606 hcs 3(s606,s602,s60) kismina benide ekleyebilirsiniz.
  • turakmug@
    cok cok iyi fiyata almissin...
    ayni seti kullaniyoruz,cüneyt333 arkadasimizda ayni seti kullaniyor,ve ayarlarda problem cekiyor sanirim,
    hop.degerlerini nasil verdin onkyoya?yani hangisi kac hz?
    yada ayar olarak audyssey mi yaptin?
  •  Jamo Kullanıcı Başlığı (Sorularınız, Yorumlar, Her Türlü Konu...)

    ilk fotgraf denemem :)umarim basarili olmusumdur...
  •  Jamo Kullanıcı Başlığı (Sorularınız, Yorumlar, Her Türlü Konu...)


    ben bu isi ögrendim sayilir:)
     Jamo Kullanıcı Başlığı (Sorularınız, Yorumlar, Her Türlü Konu...)


    surround lar arkada onlari cekmedim,ilerde birde sub ekleyecegim nasipse...
     Jamo Kullanıcı Başlığı (Sorularınız, Yorumlar, Her Türlü Konu...)




    s 606 hcs 3

    kullandigim ikinci danimarka mali hoparlör( ilki infinity ref.51i)
    bidefa kullanilan malzeme cok kaliteli...
    özellikle onkyo 607 ile cok iyi bir cift, ki bunun en büyük ispati avrupa da bir cok magazada birlikte satilmalari..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: cuneyt333

    beyler sizlere sorum olacak onkyo607 ve jamo s 606 için frekans değerini kaç yapmalıyım makına otomak kalıbrasyonda hata verdi bend e uğraşmadım 100 hz yada 120 yapsam uygunmu acaba jamo kullanalar cevap bekliyorum :)


    otomak kalıbrasyon yapmalısınız hemde en az 3 kez yani 3 farklı oturma noktasından yapmalısınız başka türlü gelen sesler tat vermez.audyssey ayarı ile yakalanan ses manuel ile yakalamak bence mümkün değil.hata vermesinin nedeni kablo bağlantıları yada hop.yerleşimi ile ilgili olabilir. bende onkyo 607 ile jamo e 670 kullanıyorum kurulum ve ayarı audyssey yaptım süper oldu.ilk yaptığımda bende de sorunlu olmuştu aslında ama yapmıştım.daha sonra ayarları epey kurcaladım buda tabi sesin güzelliğinin bozulmasına(yani tatsız tussuz bişi olmuştu) sebep oldu.Bende arkaya küçük 2 hop ekleyip rearların yerini değiştirip tekrar ayarladım muhteşem oldu.Aslında şu anda rear lara yeni hop arayışı içindeyim zira back tekiler uyduruk reardaki sony leri backe alıp onların yerine yeni hop.alma arayışı içersindeyim.




  • selamlar arkadaşlar , s606 kullanıcılarına hoparlörlerin basslarda nasıl olduğunu sormak istiyorum. Ayrıca 5 parça halinde (2 front 2 rear 1 center) jamo s606 takıma 2. el 700 tl sizce normalmi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustyblack -- 19 Şubat 2010; 11:39:38 >
  • mustyblack@
    fiyati 2. el 'de olsa euro bazina cevirdigimde bayagi ucuz buldum,kaldiki bide türkiye fiyatlarina göre uygun...
    onkyo 607 ile (frontlar full bant + audssey'de) + subwoofer'siz kullanmama ragmen bass larda cok kuvvetli...ben memnunum.. tabi görüsler kisiselligin ötesine gecmez,siz yinede iyice bir arastirin...kullanilan malzeme cok kaliteli bunuda söylemeden gecemiyecegim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kcakkol

     Jamo Kullanıcı Başlığı (Sorularınız, Yorumlar, Her Türlü Konu...)

    ilk fotgraf denemem :)umarim basarili olmusumdur...

    dostum 606 ların boyunu iyi bilirim, tv yi o kadar yükseğe neden astın merak ettim doğrusu,boynun tutulur yaw
    ayrıca aradaki boşluktan dolayı kablolarda ortada, estetik olarak kötü olmuş dostum,tv yi aşağı çekme şansın yokmu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 20 Şubat 2010; 14:17:54 >




  • :)kablolari bugün hallettim,center lcd nin hemen altina asili vaziyette duvara monte oldu:) lcd nin yüksekligi bana göre normal,tabi bunu ilk söyleyende siz deyilsiniz:)
  •  Jamo Kullanıcı Başlığı (Sorularınız, Yorumlar, Her Türlü Konu...)


    uzun ve zahmetli ugraslardan:)sonra bu hali aldi....
  • @ kcakkol ; jamo kitapçığında bass sürücüleri dışa bakacak şekilde yerleştirince (sağ-sol yer değiştircek yani ) daha yüksek ses alınacağını yazıyor.Ama sizde sol taraf duvara yakın olduğu için sıkıntı yaratabilir.

    Benim de centerı lcdnin üstüne alma planım var raf yaptırmayı düşünüyordum ama astırmakta güzel olabilir.Duvara monte ederken ne kullandınız acaba? birde sağlam duruyormu?
  • duncan21@
    evet sol front duvara yakin olmasi nedeniyle ben ters koydum,sesin yüksek gelmesi olayina gelirsek,daha son seste dinlemek nasip olmadi cünkü belli bir yerden sonra (örnegin onkyo 607'de ses ayari 50'yi gösterdiginde)adami hoplatiyor,o yüzden benim böyle kullanmam daha uygun:)

    s60 center evet bayagi agir,duvara monte iki uzun vida tutuyor,vidanin uzun olmasi önemli saglamlik acisindan(kisa vida kullanmayin,ölcümleri cok iyi yapmaniz lazim aksi takdirde duvari her defasinda delik desik yapmak zorunda kalirsiniz),vidanin kic kismi centerin vida yuvasina oturabilir büyüklükte olmasina dikkat edin.,rafi bende düsündüm ama böylesi göze daha hos geliyor kanisindayim.

    center'i lcd nin üstüne vidalamayin tavsiye etmem(rafsiz vaziyette lcd'nin üstünde hayal ettim) hos görünmez.

    ayrica jamo'nun ana sayfasinda da bilmem dikkatinizi cektimi resimde center lcd nin altinda,gözede hos geliyor...bende deneyim dedim hakikatten hos duruyor...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kcakkol

     Jamo Kullanıcı Başlığı (Sorularınız, Yorumlar, Her Türlü Konu...)


    uzun ve zahmetli ugraslardan:)sonra bu hali aldi....



    Sayin Kcakkol siz herhalde sinemaya gittiginizde en on koltuga oturuyorsunuz , boyle guzel estetik bir sistemi uzun boyunlu hale cevirmissiniz , benim sahsi fikrim TV sehpasinin ustu ideal yukseklikte, haydi biraz yuksek olsun derseniz, center'i sehpaya yerlestirip TV'yi center'in ust kenari hizasindan duvara sabitleyin. Hayir boyle kalsin diyorsaniz da sehpa ile tv arasini bos birakmayin birseyler ekleyin...

    AVR'nin durdugu mobilyada cok hos gozukuyor. Gule gule kullanin..

    Foto'yu cekerken birseyin uzerine mi ciktiniz yoksa boyunuz o kadar uzun mu?? oyleyse sorun yok..




  • asukrumercan@
    evet boy uzun,
    + ellerinizden öper evde kücük bir yaramazim var(oglum) lcd ilk zamanlar söylediginiz ideal yerindeydi,taki bizimki lcd ye dadanana kadar,baktim olmuyo yüksege astim alette rahatladi bende:)cikamiyor simdi oraya:)
    sinemaya ne zaman gitsek hep en arka ve ya arkalara yakin oturuyoruz:)
    tabi ki bende ideal bulmuyorum ama bazen istege göre olmuyor....
  • Otom. kalibrasyondaki hata mesajını soylerseniz daha rahat ahkam kesebiliriz
    Tahminim etraf gürültüsü ile ilgili olduğu yönünde, kalibrasyonu mümkün mertebe sessiz bir ortamda yapmalısınız, aksi halde kalibrasyon esnasında fazla gürültü var diye hata verir.

    quote:

    Orijinalden alıntı: cuneyt333

    beyler sizlere sorum olacak onkyo607 ve jamo s 606 için frekans değerini kaç yapmalıyım makına otomak kalıbrasyonda hata verdi bend e uğraşmadım 100 hz yada 120 yapsam uygunmu acaba jamo kullanalar cevap bekliyorum :)
  • merhaba,jamo c607'nin konusu çok geçtiği için buraya yazmak istedim.Ses rengini çok sevdiğim c607 lerimi dinlemeye pek fırsat bulamadığım için 950 tl'ye satmak istiyorum.ilk günkü gibi yepyenidir.2 sene önce nakit indirimli 2050 liraya almıştım.sanırım fiyatım oldukça uygundur.ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alpkalp

    merhaba,jamo c607'nin konusu çok geçtiği için buraya yazmak istedim.Ses rengini çok sevdiğim c607 lerimi dinlemeye pek fırsat bulamadığım için 950 tl'ye satmak istiyorum.ilk günkü gibi yepyenidir.2 sene önce nakit indirimli 2050 liraya almıştım.sanırım fiyatım oldukça uygundur.ilgilenen arkadaşlar pm atabilirler


    satma sebebiniz nedir acaba?upgrade mi yoksa nakit ihtiyacı filanmı? ve takım halinde mi satıyosunuz yoksa sadece stereo iki hoperlörlerimi satıyosunuz?
  • Ah arkadaş niye iki ay önce ben s506 ları almadan önce satmazsın.
  • Arkadaşlar ,

    Bende Jamo'nun 707i serileri hakkındaki görüşlerinizi almak isterim. Bahsettiğim bu kolonlar 7-8 yıllık bir kolon olmasına kullanıcı görüşleri hep çok olumlu yazılmış ve kullanıcılar genelde hep 5 yıldız vermişler.

    Bu Jamo 707i'ler ; Sherwood Newcastle AVR ile öncelikle sinema da , ardından Pop , Rock tarzı müzik dinleme amaçlı düşünülebilir mi ? Ne dersiniz ? Selamlar...

    Papirus
  • s606 ile ilgili biyorum okudum yabancı forumda adam kolonun içini açmış tizini sökmüş photolamıştı.tizin arkasında mıknatız namına bişey yoktu çok basit duruyordu.hatta şikayet ediyordu eleman bukadar kalitetiz tizmi olur diye.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.