Şimdi Ara

Japon Balığı Yavruları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Japon balığından yavru aldım. Yarın bir hafta olacak yumurtadan çıkalı. Fakat son bir gündür yavruları akvaryumda görememekteyim. 24-25 adet yavru var iken gördüğüm zamanda 1 tane görmekteyim artık o da yok. Siz sormadan ben söyleyeyim anne babayı yumurtlama işleminden sonra ayırdım ve yavruları petshoptan aldığım yavru yemi ile besledim günde bir defa olacak şekilde. Akvaryumda süs bitkilerim var gördüğüm yavrular onun arasına giriyordu ama artık onu da görmüyorum. Öldüler desem akvaryumun dibinde hiç ölü yavru da yok. Bu şekilde yok olmaları normal mi?Bir yere girip sonra ordan çıkmaları ya da saklanmaları ihtimali var mıdır? Yardımcı olursanız çok sevinirim akvaryum konusunda fazla bilgisi olmayan biriyim.



  • Akvaryumunda iç veya dış filtre mevcutmu?
  • Büyük bir ihtimalle akvaryum filtresi tarafından çekilmiştir,filtre kontrol edilerek anlaşılabilir,zamanında benimde başıma benzer bir olay gelmişti.Bu olayla karşılaşmamak için yavru akvaryumlarında pipo filtre kullanılması daha uygundur.
  • Akvaryumda küçük balık varsa hava giriş çıkış filtrelerinin ucuna bir aparat var onu alman lazım yoksa balığı çeker yutar makine.Seninkide büyük ihtimal böyle oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.