Şimdi Ara

JFrame e slider ekleme!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese hayırlı akşamlar. Java ile kendi çapımda bir program ile uğraşıyorum. Ancak çözemediğim bir konu var. Java swing ile gerekli olan şeyleri ayarladım(boy, özellikler,actions vs.). Programın neredeyse sonuna kadar geldim ancak bir türlü ekranı küçülttüğümde sağ tarafta ve alt tarafta nasıl slider çıkaracağımı bulamadım. Slider çıkmadığı için ekranı küçültünce butonlar sekmeler ve lazım olan pek çok şeye erişemiyorum. Bunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabiliJFrame e slider ekleme!!r misiniz?







  • Gökşen PASLI G kullanıcısına yanıt
    Cevap çok faydalı oldu teşekkürler. Ayrıca kendimde youtube kod yazmadan NetBeans ile scrollpane ekleyerek nasıl yapılabileceği ile ilgili bir video buldum linkini aşağıda paylaşıyorum.Benle aynı sıkıntıyı yaşayanlar için faydalı olur inşallah.
    https://www.youtube.com/watch?v=LXz5yDagBBY
  • Peki daha görsel olması açısından programa nasıl bottom tab özelliği ekleyebiliriz? Yani button üzerine geldiğinde hepsi buradaki gibi alt sekmeler de ekleyebiliyor muyuz java da?
  • Hocam bende sana birşey danışabilir miyim ? Benk yazdığım bir kod var , rezervasyon sistemi gibi düşünebilirsiniz , bunu konsol için yazdım ancak gui kullanarak bir uygulama gibi yapmam lazım . Bu kodu guiye taşıyabilir miyim? Yoksa sıfırdan gui üzerinden mi yazmak zorundayım? Birde gui çalıştığınız bir kaynak var mı acaba?
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Bende bilmiyorum açıkcası. Ancak öğrenirsen forumda paylaşırsan sevinirim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.