Şimdi Ara

Junsun H030 Araç Kamerası 2K Ambarella A12 Kapasitör Wifi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
721
Cevap
26
Favori
38.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Not : Destek-Bilgi-her türlü soru adına çekinmeden bana Özel Msj atabilirsiniz.---->Buraya Tıklayın Ve Msj Yazın<------



    Videoda bol bol anlattım







    Kayıpsız Netlik 09 Mutlaka indirip kaliteyi görün, ---->Buraya Tıklayın Ve indirin <------




    [quote Orijinalden alıntı: dangerous

    Bugün itibariyle güzel gelişmeler sağladım. Test amacıyla yaptığım, kısmen Türkçe seslendirme içeren firmware aşağıdadır.
    Güncellemenin geçerli olabilmesi için öncelikle cihazda yüklü olan sürümden farklı bir sürüm yüklememiz gerekiyor. Bunun için Çin versiyonunun firmware'si yüklenebilir.

    Adettendir, yapılacak işlemler sonucu telafisi mümkün olmayan bir sorunun oluşması durumunda sorumluluk kabul edilmemektedir.

    1.Adım - Çin firmware'sinin yüklenmesi:
    İndirmi linki:http://dashcam.leautolink.com/LeDashCamFW%201020.zip

    Zip dosyasından çıkan AmbaBootFW.bin ve AmbaSysFW.bin dosyalarını sd karta atın ve enerji kablosu takılı olmayan kameranıza sd kartı takın. Sonra kameranızı kesintisiz güç verin. "Firmware upgrade. Dont move sd card" uyarısını duyduysanız her şey yolunda demektir. Bir süre sonra kameranın dili zaten Çince olacak. Eğer kameranız Çince olarak kayıt etmeye başladıysa, enerji kablosunu çıkartın ve sd kartı çıkartın.

    2.Adım - Kısmi Türkçeleştirilmiş Junsun marka firmware yüklenmesi:
    İndirmi linki:https://www.dosyaupload.com/error.html?e=Dosya+silindi.

    junsun_tr.rar isimli dosyadan çıkan AmbaBootFW.bin ve AmbaSysFW.bin dosyalarını sd karta atın ve enerji kablosu takılı olmayan kameranıza sd kartı takın. Sonra kameranızı kesintisiz güç verin. "Firmware upgrade. Dont move sd card" uyarısını duyduysanız her şey yolunda demektir. Bir süre sonra kameranın dili kısmen Türkçe olarak başlayacaktır.

    Şimdilik:
    - Kayıt başladı. (StartRecord)
    - Kayıt durduruldu. (StopRecord)
    - GPS hazır. (GPS)
    - Fotoğraf çekildi. (PIV)

    sesleri mevcut.

    Ayrıca, android uygulamasından sd karttaki videoları tek tek indirmek zor geliyorsa, kameranıza wifi ile bağlandıktan sonra, telefonunuzdaki tarayıcıyahttp://192.168.42.1/ yazın ve kameranıza bağlanın. İstediğiniz videoyu hızlıca indirebilirsiniz.

    Wav formatında, yazıyı sese çeviren bir site veya program bulmanız halinde, daha düzgün seslerle tüm ses dosyalarını güncellemeye çalışırım.
    [/quote

    Main Features:
    ● Adopting Ambarella A12 chip, and OV4689 image sensor
    ● 160 degree wide angle and F1.8 aperture
    ● WiFi connection offers more abundant video resources
    ● App connection allows you to view the real-time road condition
    ● GPS navigation offers you accurate position
    ● ADAS warning keeps safe distance between the two cars
    ● LDWS remains you while you are deviating the roadway
    ● Gravity sensor keeps the video not covered in case of an emergency
    ● Loop-cycle recording, saves the storage space efficiently
    ● Advanced H.264 photography compression technology keeps high quality videos and plays a part of saving storage as well
    ● Support maximum 32GB SD card memory storage ( not included )
    App download
    Android: scan the 2D code on the manual
    iOS: search“WI-FI CARDV”from the APP Store
    Specification
    General
    Brand: Junsun
    Model: H030
    Type: HD Car DVR Recorder
    Chipset Name: Ambarella
    Chipset: Ambarella A12
    Image Sensor: CMOS
    Storage
    Max External Card Supported: SD 32G (not included)
    Power
    Battery Type: Safe Capacitor
    Charge way: Car charger
    Video/Image/Audio
    Decode Format: H.264
    Video format: MP4
    Video Resolution: 1080P (1920 x 1080),1296P (2304 x 1296)
    Video Frame Rate: 30fps
    Audio System: Built-in microphone/speacker (AAC)
    Functions
    WIFI: Yes
    Loop-cycle Recording : Yes
    GPS: Yes
    G-sensor: Yes
    Dimension/Weight
    Product weight: 0.3000 kg
    Package weight: 0.4700 kg
    Product size (L x W x H): 4.00 x 9.00 x 9.00 cm / 1.57 x 3.54 x 3.54 inches
    Package size (L x W x H): 10.70 x 10.00 x 14.00 cm / 4.21 x 3.94 x 5.51 inches
    Package Contents
    Package Contents: 1 x Junsun H030 Car DVR Camera, 1 x Car Charger, 1 x Holder, 1 x USB Cable, 1 x CD, 1 x English Manual





    Junsun H030 Araç Kamerası 2K Ambarella A12 Kapasitör Wifi












    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 2 Şubat 2018; 13:24:22 >







  • Dün, tüm firmware'leri denedim. "Le Dash Cam" firmasının orjinal firmware'ni kurdum, Junsun'un android uygulaması ile bağlantı sağlanamadı. "Le Dash Cam" firmasının android uygulaması da tamamen Çince olduğundan bir şey anlayamadım. @OlguErhan'ın konuda paylaşmış olduğu firmware'yi kurdum sonra. Şimdilik eski halini aldı. Sorun yok.

    Şöyle bir gelişme daha sağladım. Firmware dosyasını parçalama yöntemini buldum, içindeki ses dosyalarına da eriştim ancak firmware'yi tekrar derleyip .bin dosyası haline getiremedim. Biraz daha araştırıp, Türkçe yönlendirmeli araç kamerası haline dönüştürebiliriz kameralarımızı. :)
  • Yüksek ses ile test çekimleri, cihaz ses kalitesini hiç bozmadı. inanılmaz birşey.
    https://www.dropbox.com/s/dl/uc3d6y850loe40g/Junsun 030 Mikrofon test 01.rar
    https://www.dropbox.com/s/dl/9cef9agf72ll086/Junsun 030 Mikrofon test 02.rar

    Youtube yükledim telif hakkı dedi bende dropbox a attım.














    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 15 Nisan 2017; 23:22:48 >




  • Takipteyiz.
  • Gece Çekimleri :























































  • Yerimizi alalim :) emegine saglik abi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harita ve hız takibi nasıl oluyor.

  • Çekim kalitesi vs çok iyi ama bana çok kaba geldi. daha ufak bir tasarım seçselermiş tercih sebebi olabilirdi benim açımdan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sasuta

    Çekim kalitesi vs çok iyi ama bana çok kaba geldi. daha ufak bir tasarım seçselermiş tercih sebebi olabilirdi benim açımdan.

    Kesinlikle haklısınız, iddalı bir dizayn ve zevkler / renkler tartışılmaz. Nedense benim çok hoşuma gitti ki göründüğünden ufak bir kamera büyük değil. Gizlenme açısından düşünürsek kırmızı kısımları boyarsak araç dışından hiç belli olmuyor.



    Eklemek istiyorum kamerada ısınma çok çok az o konuda da hoşuma gitti.



    Amaaa bunca özellik netlik ve wifi bu cihazda toplanmasaydı kesinlikle dikkate değecek bir kamera olmazdı. Ambarella A12 öyle beğendiğim bir chipsetki daha önceden d201 kamerasında süper çekimler yapıyordu sadece pilli olduğu için artık tavsiye listesinden çıkardım. Bize h030 gibi kapsitörlü uzun ömürlü cihazlar lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Olgu Bey merhaba,G1W-C var bende. Sizin sayenizde almıştım onu da. Gayet memnunum çok kaliteli çekimler yapıyor gerçekten. Ve 2 yılı geçti neredeyse gerçekten taktım unuttum. Ancak çekimdeyken lock kaldırma tuşu bozulduğu için menüsüne falan giremiyorum şu an. O öyle çekip duruyor. Hem model yükseltmiş olmak için, hem de artık GPS'li bir kameraya geçmek istediğimden yeniden kamera bakmaya başladım. Bu ürünü önerir misiniz? Yoksa başka kapasitörlü, GPS'li ve 160 derece çekim açısına sahip kamera var mı? Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cesc_

    Olgu Bey merhaba,G1W-C var bende. Sizin sayenizde almıştım onu da. Gayet memnunum çok kaliteli çekimler yapıyor gerçekten. Ve 2 yılı geçti neredeyse gerçekten taktım unuttum. Ancak çekimdeyken lock kaldırma tuşu bozulduğu için menüsüne falan giremiyorum şu an. O öyle çekip duruyor. Hem model yükseltmiş olmak için, hem de artık GPS'li bir kameraya geçmek istediğimden yeniden kamera bakmaya başladım. Bu ürünü önerir misiniz? Yoksa başka kapasitörlü, GPS'li ve 160 derece çekim açısına sahip kamera var mı? Teşekkürler.

    Bu model gerçekten çok çok iyi, alınabilecek en iyi modellerin başında geliyor bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam ben çokta bir fark göremiyorum. Mp4 dosyasını indirdim. Genel itibarı ile iyi görüntü veriyor gibi görülebilir ancak 10 metre önündeki plakayı dahi okumuyor. Mesela diyelim daha uç noktalarda, (20-30 metre civarlarda) bir olay olduğunda, ne netliği var ne de insan yüzü tanıyabilirsin. Hani başka modellerde 10 numara 5 yıldız demiyorum.

    Aynı lacivert çoğu. Sadece wifi hızlı, gprs vs gibi özellikleri olur buna bakabilirsin. Tasarımı da berbat, sanki uçak motoru gibi. Bir de cama yapıştırmalı sanırım o da kötü. Vakumlu olsa daha iyi olurdu.

    Bir de hocam Xiaomi mijia Car DVR Camera'yı beğenmedim demiştin. Yeni model ve bir diğerinden daha iyi olduğunu düşünüyordum. Sizin beğenmemenizdeki sebepler nelerdir? Youtube'den 1080p videosunu izledim ama uzak noktaları Junsun gibi kaliteli göstermiyordu sanki.

    EKLEME: Hocam verdiğin linkte, gprs'li model. Belki bu işine yaramayacaklar olabilir. Sonuçta sonradan kaydettiği videolar üzerinde çalışıyor gprs. Zaten izliyorsun, bilirsin neresi olduğunu ne gerek var? :) 30 lira fark var gprs'li olan model ile, önemli değil diyenlerde olabilir. Bilgilendirme amaçlı yazdım.

    Bmw aracımda Xiomi vardı ilk versiyon. Aracı sattım, kamerayı arkadaşa verdim. Şimdi bu modeli sipariş ettim, gprs'li olanını hadi bakalım :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stones -- 22 Nisan 2017; 0:33:27 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Stones

    Hocam ben çokta bir fark göremiyorum. Mp4 dosyasını indirdim. Genel itibarı ile iyi görüntü veriyor gibi görülebilir ancak 10 metre önündeki plakayı dahi okumuyor. Mesela diyelim daha uç noktalarda, (20-30 metre civarlarda) bir olay olduğunda, ne netliği var ne de insan yüzü tanıyabilirsin. Hani başka modellerde 10 numara 5 yıldız demiyorum.

    Aynı lacivert çoğu. Sadece wifi hızlı, gprs vs gibi özellikleri olur buna bakabilirsin. Tasarımı da berbat, sanki uçak motoru gibi. Bir de cama yapıştırmalı sanırım o da kötü. Vakumlu olsa daha iyi olurdu.

    Bir de hocam Xiaomi mijia Car DVR Camera'yı beğenmedim demiştin. Yeni model ve bir diğerinden daha iyi olduğunu düşünüyordum. Sizin beğenmemenizdeki sebepler nelerdir? Youtube'den 1080p videosunu izledim ama uzak noktaları Junsun gibi kaliteli göstermiyordu sanki.

    EKLEME: Hocam verdiğin linkte, gprs'li model. Belki bu işine yaramayacaklar olabilir. Sonuçta sonradan kaydettiği videolar üzerinde çalışıyor gprs. Zaten izliyorsun, bilirsin neresi olduğunu ne gerek var? :) 30 lira fark var gprs'li olan model ile, önemli değil diyenlerde olabilir. Bilgilendirme amaçlı yazdım.

    Bmw aracımda Xiomi vardı ilk versiyon. Aracı sattım, kamerayı arkadaşa verdim. Şimdi bu modeli sipariş ettim, gprs'li olanını hadi bakalım :)

    Hayırlısı, bu arada Xiaomi Mija denen modelin gündüz çekimleri berbat. Orjinal netlik dosyasını görmelisin. Ayrıca pilli ilerde çok sıkıntı yaşatıyor bozuluyor o pil ve herşey çinceydi menüsü kabus gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sitede 78 dolar görünüyor gümrüğe takılmazmı bu fiyatta?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vagus35

    Sitede 78 dolar görünüyor gümrüğe takılmazmı bu fiyatta?

    Videoyu izledinizmi 1. Msjdaki ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    İzledim üstad siz dedikten sonra 30 dolar fiyatı diyor.
  • vagus35 V kullanıcısına yanıt
    vagu35 gönül rahatlığı ile alabilirsiniz paket üzerine ya 20 usd ya 30 usd yazıyorlar çin li ler uyanıklar biliyorlar gümrük politikasını bu fiyatların 2 katı fazlası ürünler getirenler oldu gümrüğe takılma söz konusu değil müsterih olun zaten olgu bey ilk video da açık açık izah etmiş bende aldım aynı kameradan sorun olmaz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vagus35

    İzledim üstad siz dedikten sonra 30 dolar fiyatı diyor.

    Aynen gearbestten 80 $ a aldım ve kutuya düşük yazın vs demedim. 30 $ yazmışlar gümrük vergisi ödemiyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Viofo A119 mu önerirsiniz yoksa Junsun H030 mu önerirsiniz? Videolarınızı izledim pek bi fark göremedim ikiside güzel kaliteli ürünlere benziyor. A119 daha iyi gizleniyor ama stoğu kalmamış. Aliexpressten falan mı alsam yoksa Junsun mu alsam kararsızım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeqcain -- 25 Nisan 2017; 12:17:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeqcain

    Hocam Viofo A119 mu önerirsiniz yoksa Junsun H030 mu önerirsiniz? Videolarınızı izledim pek bi fark göremedim ikiside güzel kaliteli ürünlere benziyor. A119 daha iyi gizleniyor ama stoğu kalmamış. Aliexpressten falan mı alsam yoksa Junsun mu alsam kararsızım.

    A119 larda çok fazla problem ve geri dönüşlerde sıkıntı yaşandı. Son partilerde kaliteyi bozdular.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.