Şimdi Ara

Justice League

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.160
Cevap
60
Favori
313.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Justice League


    Latino Review muhabirleri ortaya bir bomba attı: Websitesi Justice League ile ilgili üç büyük gelişme haberi paylaştı. Şimdiye kadar öğrendiğimiz kadarıyla, Warner Bros. süper kahramanlarıyla mücadele içindeydi. Batman’leri yoktu ve Man of Steel’in ilk gösterimleri de oldukça olumlu tepkiler aldı. Büyük umutlarla beklenen Justice League projeleri Will Beale’in senaryosunun çöpe atılmasıyla başladığı yere geri döndü.

    Ama Warner Bros. vazgeçmiyor ve Latino Review’a göre, Christopher Nolan ve Zack Snyder projeyi kurtarmaya geliyorlar. Bu isimlerin Batman rolünde görmek istediği isim ise Christian Bale.

    Bir video haberinde Latino Review’dan El Mayimbe şöyle diyor:

    “Christopher Nolan Warner Bros.’taki DC Evrenini tamamen ele geçirdi. Bu super kahramanlarla ilgili her şey artık onun yönetimi altında.”

    Senarist Davig Goyer’in Nolan’ın yapımcılığını üstlendiği Man of Steel ile ilgili yorumlarına bakabilirsiniz. İki süper kahramanı kişilik açısından zıt şekilde ama aynı yaklaşımla ele alıyor gibi görünüyorlar.

    Man of Steel’den bahsetmişken, Snyder da kendisini sürecin bir parçası yapabilir:

    “Man of Steel’de olduğu gibi, Nolan Justice League’de de yapımcılık yapacak. Filmin yönetmen koltuğunda ise Zack Snyder olacak.”

    Bunun doğru olduğunu varsayarsak, Warner Bros.’un Man of Steel’e çok güvendiği sonucunu çıkarabiliriz.

    Ve işte en önemlisi, tabi Latino Review’a göre:

    “Bu projeyi Christian Bale’in Batman rolünü yeniden canlandırması ve Justice League filminde Henry Cavill’in canlandırdığı Superman’e katılabilmesi için bir araç olarak şekillendiriyorlar.”

    Videonun ardından, Latino Review bunun Justice League için değil, belki de World’s Finest (sadece Batman ve Superman’in yer aldığı bir film) projesi için planlanmış olabileceğini belirtiyor.

    Bu plan doğrultusunda iyi bir senaristin de bulunduğunu varsayarsak, Warner Bros. Bale’i sadece tek bir filmde istemez, bu nedenle ünlü oyuncu birden fazla film için anlaşma yapmak zorunda kalır. El Mayimbe Bale’in dördüncü filmi düşündüğünü söylediği bir röportaja da referans veriyor. Yeni bir Batman yaratma fırsatıyla karşılaşan Warner Bros. eski Batman’i ellerinden geldiğince kendi içlerinde tutmak isteyeceklerdir. Yani; Warner Bros.’un World’s Finest için Bale ve Cavill’le anlaştıktan sonra Justice League için Bale’i sepetleyeceğini düşünmüyorsunuz öyle değil mi?

    Bu söylentiyi değerlendirmek gerekirse, bence en önemli kısmı Nolan’ın DC evrenindeki filmleri denetleyecek olması. Elbette bu iş Marvel’dan Kevin Feige’inki kadar kapsamlı olmayacaktır. Çünkü Nolan bir yönetmen. Hatta şimdiden bir sonraki filmi üzerinde çalışıyor: Interstellar. Man of Steel’e gelecek olursak, Nolan senaryoya ve yönetmene yardımcı oldu ve daha sonra çekildi. Warner Bros.’un da bence bir Kevin Feige’e ihtiyacı var. Nolan’ın ismi olsa da, DC filmlerini Marvel filmlerine rakip yapabilmek için gereken tüm işleri kendi başına yapamaz.

    Diğer söylentilerin doğru olup olmadığını ise zaman içinde göreceğiz. Man of Steel ile ilgili oldukça olumlu tepkiler geliyor ve gerçekten de bir hit olursa, Warner Bros. en azından Man of Steel 2 için Zack Snyder’ı tutmak isteyecektir. Bale ile ilgili haber için söylenecek tek şey ise bunun bir hayal olduğudur.#DP#


    Justice League


    ________________________________________________________


    The Dark Knight’ın son Batman filmi olduğunu söylese de, Christian Bale, yarasa peleriniyle yeniden sahnelerde!

    39 yaşındaki oyuncu, 2015 yılında milyoner süper kahraman rolüyle tekrardan beyazperdede olacak fakat bu sefer, film Justice League’e dayanıyor.

    Orjinal DC Comic, düşmana karşı savaşan, Superman, Batman, Wonder Woman ve Green Lantern gibi süper kahramanlardan oluşuyor.

    Bale, bu yaz Man of Steel rolüyle beyazperde de yer alacak Henry Cavill’in Superman karakterinin yanında bulunacak.#ACUNN#


    ________________________________________________________

    05.06.2013
    Henry Cavill, Justice League, Batman/Superman ve Man of Steel
    Devam Filmine Dair Açıklamalar Yaptı

    Justice League

    Zack Snyder’ın Superman filmi Man of Steel’in vizyona girmesine az bir süre kala, filmi takip edecek diğer yapım potansiyelleri konuşulmaya başlandı. Justice League 2015’te mi vizyona girecek yoksa Batman/Superman ortak filmi mi olacak? Veya Warner Bros. Man of Steel 2 istiyorlar mı?

    Çoğu filmde olduğu gibi, bu soruların cevapları da ilk filme bağlı. Henry Cavill DC film evrenini nerede görmek istediğini açıkladı.

    Cavill şunları söyledi:

    “Bunlardan herhangi biri olacaksa, sanırım “Justice League” filmi eğlenceli olabilir. Ama o noktaya gelebilmek için arada başka filmler de yapmanız gerekiyor. Bir tanrı gelir gelmez tanrı dolu bir dünyaya sahip olamazsınız.

    Peki o aşamaya nasıl gelirsiniz? Bence Batman-Superman filmi güzel olur çünkü o dünyayı bir araya getirebilir. Bunu yapacaklar mı bilmiyorum ama Man of Steel’i deam ettirecek bir devam filmi harika olur…Hatta belki başka şeyler de dahil edilebilir. Bir sonraki proje ne olacak, bilmiyorum.”


    Evet Henry Cavill sadece tahminde bulunduğunu söyledi ama Man of Steel’in başarılı olması halinde ortaya çıkabilecek potansiyeli olan Superman ile bağlantılı filmler hakkında hiçbir şey duymadığına inanmak zor.

    Ne olursa olsun, Man of Steel’in hemen ardından Justice League filminin yapılma ihtimali uzak gibi görünüyor. Bu olasılığın hemen gerçekleşmeyeceğini düşünen tek kişi Cavill değil. Zack Snyder da 2015 olarak belirlenen vizyon tarihinin söz konusu olmadığını belirtmişti. Peki Justice League yerine sırada Batman/Superman filmi veya World’s Finest olabilir mi? En mantıklı seçim bu mu?
    Justice League

    Hayranlar 2000’lerin başında üzerinde çalışılan bir Batman vs. Superman projesini hatırlarlar. Bu projede yönetmenin Wolfgang Petersen, Batman’in Colin Farrell veya Christian Bale ve Superman’in Jude Law veya Josh Hartnett olması düşünülüyordu. Hatta bu filme I Am Legend filminde gönderme yapılmıştı. Sözleşmeyle ilgili sorunlar Petersen’ın projeden ayrılmasına neden olunca, film de askıya alınmıştı. (Petersen daha sonra Brad Pitt’in rol aldığı Troy filmini çekti.)

    Man of Steel’in ardından bir Batman/Superman filmiyle yola devam etmek Marvel’ın 1., 2. ve 3. Evresindeki filmlere cevap verecek güçte görünmüyor ama başlangıçta niyetlendikleri gibi takım çalışmasıyla devam etmelerindense, böyle olması daha iyi olabilir. Ve elbette Warner Bros. diğer Justice League üyeleri (Flash, Wonder Woman, vs.) için eş zamanlı film prodüksiyonlarına sahip olamaz.#DP#


    ------------------------------------------------------

    (20.07.2013)
    Yeni BATMAN & JUSTICE LEAGUE Filmlerini 2015’te mi İzleyeceğiz?


    DC ile Marvel arasındaki çekişmesinin çizgi roman hayranları ve sinemaseverler için olumlu bir yanı var. Filmlerin kalitelerini ve üstünlüklerini kıyaslamak tehlikeli olabilir ama filmlerin sayısını karşılaştırmak kolay. Film lisansları birkaç yapım şirketine dağıtılmış olan Marvel’ın gelecek dört sene içinde vizyon tarihleri belli birçok doğrulanmış projesi var. DC Entertainment’ın ise sıfır.

    Bu durum değişmek üzere. Çünkü Zack Snyder’ın Man of Steel’inin devam filmine yeşil ışık yakılması Justice League ve diğer potansiyel karakter filmleri için uygun bir ortam yarattı. Hatta bu konu San Diego Comic-Con 2013’te bile gündeme gelebilir.

    AICN yapım şirketleriyle vizyon tarihleri konusunda birlikte çalışan isimsiz bir şirketten “şirket belgesi” aldığını iddia etti. Belgede Batman ve Justice League Warner Bros.’un 2015 tarihli projeleri olarak yer alıyor. Bunun yanı sıra belgede Ant-Man ve yeni bir Trolls filminden de söz ediliyor. Bu durum doğrulanamayan kaynağın birçok yapım şirketiyle pazarlama ve satış konusunda birlikte çalıştığını gösteriyor.

    Söylentinin zamanlaması Warner Bros.’un uzun zamandır beklenen ve Godzilla, 300: Rise of an Empire, Seventh Son, Gravity, The LEGO Movie, ve Edge of Tomorrow filmlerinin sunulacağı Comic-Con panelinin gerçekleşeceği zamanla da paralel. WB’un etkileyici programı Fox’un X-Men paneliyle ve Marvel’ın Captain America: The Winter Soldier, Thor: The Dark World ve diğer filmler için hazırladığı sunumla da yarışacak.

    Man of Steel’in Warner Bros. Legendary ve DC Entertainment için büyük bir başarı olması nedeniyle yapılan en büyük tahmin yapım şirketinin serinin geleceğiyle ilgili planlarını bildirme fırsatını kullanacağı yönünde. Nisan ayında, Warner Bros. başkanı Jeff Robinov böyle bir haberin geleceğini ima etmişti:
    “Birkaç hafta içerisinde DC karakterlerini ve yapacağımız filmleri konumlandıracak bir haber duyuracağız.”

    Daha önce ortaya çıkan söylentiler ve haberler Man of Steel 2’nin Zack Snyder ve David S. Goyer’in de katılımıyla hızla ilerlediğini ve Justice League’den bir sene önce yani 2014’te vizyona girebileceğini belirtiyordu. Tüm bu söylentiler vizyon tarihine dair çıkan ilk dedikoduyla çakışıyor, yani “Justice League 2015’te vizyona girecek olan Avengers 2 ile aynı dönemde sinemalarda olacak...” söylentisi ile.

    Warner Bros.’un Marvel filmleriyle çalışan yapım şirketleriyle mücadele edebilmesinin en iyi yolu kendi programını açıklamak. Justice League ile beraber bir Superman devam filminin de bu programın bir parçası olması gerekiyor. Yeni bir Batman filmi de yeni bir başrol oyuncusuyla karakteri yeni bir tarzla işleyebilir.#DP#


    ------------------------------------------------------

    (28.04.2014)


    Warner Bros. ‘Justice League’ Filmini Resmi olarak onayladı; Zack Snyder yönetecek

    Justice League

    #SCREEN RANT


    ------------------------------------------------------

    (28.04.2014)

    Justice League filmi geliyor!


    6 Mayıs 2016 tarihi itibariyle vizyona girmesi beklenen filmimiz Batman vs. Superman, kadrosunun yeni ismini açıkladı. Wonder Woman ve Lex Luthor'dan sonraki yeni isim Cyborg olarak belirlendi.

    Yapılan açıklmaya göre Cyborg karakterini Ray Fisher canlandıracak ancak karakterin çok fazla ön planda olmayacağı ve sadece kısa bir süreliğine görüneceği de söyleniyor. Dahası Batman vs. Superman filmine yeni isimlerin de katılacağı söylenirken, görünen o ki Justice League kadrosu yavaş yavaş toplanıyor.
    Justice League

    Batman vs. Superman ile ilgili tek detay kadroya eklenen yeni isim değil, aynı zamanda Justice League ile ilgili bir tweet ortalığı karıştırmış durumda. The Hollywood'ın muhabiri Borys Kit'in attığı Tweet eğer doğruysa; Batman vs. Superman'in hemen ardından Zack Snyder'ın Justice League'in çekimlere başlayacağı, filmin 2017'de vizyona gireceği ve aynı zamanda Comic Con'da bunun duyurusunun yapılacağı söyleniyor.

    Justice League

    #MERLİN'İN KAZANI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow in the Dark -- 11 Aralık 2017; 16:43:16 >







  • Gimli dostum duygularıma tercüman olmuş..

    Şempanze gibi bir Thor'dansa

    Evrende yalnız olunulmadığına değinilip, farklı dünyadan gelen bir varlığın gayet ciddi bir şekilde tv programlarında tartışmalara yol açtığını izlemek daha keyifli..






    Ve ayrıca;
    Hulk taklidi yapan çocuğun değil


    Çaresizce annesini arayan, korkan bir kız çocuğunun gösterildiği


    Onca ölümün ardından sevinç dolu sokakların değil


    Boş sokakların gösterildiği



    Dünyadan bi haber dedelerin değil



    Ölenlerin anıldığı, yas tutulduğu bir evreni tercih ederim..




    Son olarak..


    Bale'i severdim ama şu sözde Ermeni soykırımı ile ilgili filmde başrol olduğunu görünce sevgim falan kalmadı. Sadece iyi bir oyuncu olarak bakıyorum artık.
    Bizim işsizler de burada "BALE VUHUUUUU" diye ciyak ciyak bağırıyor.

    Artı olarak birkaç şeye daha değinmek istiyorum. Bir tek Bale değil, bu insanlar bizlerin hayatlarında göremeyecekleri paraları çok rahat bir şekilde kazanıyorlar. Çoğumuz burada orta halli insanlarız. Gelmiş birbirimizi kırıyoruz. Saçmalıktan başka bir şey değil. Bu aktörlerin, aktrislerin, şirketlerin doğru dürüst umurlarında bile değiliz. Hiç kimse takmayacak ama yine de söyleyeyim: Allah aşkına şu DC-Marvel, Bale-Affleck kavgalarını bırakın. Filminizi izleyin, hiç kimseye çöp atmadan, ahlak sınırları içerisinde görüşünüzü belirtin ve geçin.
    Neden izleyiciler DC filmlerinin bir Marvel filmi gibi olmasını istiyor? Sırf bu eleştiriler yüzünden Suicide Squad filmi ponyland gibi bir havada çekildi. Ben DC filminde espiri ve komiklik görmek istemiyorum. Böyle şeyler istesem zaten gider Marvel filmi izlerim. Ben insanların çaresiz kaldığını, süper kahramanlara(yada süper insanlara) muhtaç kaldığını, en acılı ve kadanlık taraflarını, bazen kötülerin kazandığını, bazen kahramanların öldüresiye dövüldüğünü hatta acı içinde öldüğünü görmek istiyorum. Sırf bu Marvel hayranları yüzünden güzelim kasvetli DC havasını yok edecekler diye korkuyorum. O kadar kaliteli kötüler var ki DC'nin elinde. Bunları kullanmazsa yazık ederler.
  • Bale eğer filme dahil olursa ortaya abuk bir durum çıkar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Intruder

    Bale eğer filme dahil olursa ortaya abuk bir durum çıkar.

    Katılıyorum

    Üç film boyunca Nolan'ın anlattığı, resmettiği Batman; Justice League içerisindeki Batman'e çok zıt. O Batman'den Watchtower'a çıkıp Green Lantern'la, Flash'la konuşup plan yapmasını beklemek, onları bir arada hayal etmek garip geliyor.

    Her şeyden evvel bu haberi ilk okuduğumda da inanamamıştım. Nedense sinemada bir Justice League filmini görmek bana hep ütopik geliyor. Çok isterim ama bu iş kolay değil. Avengers'ın gişe başarısı onların bu konudaki iştahını kabartmış olabilir, DC ve Warner Bros zamanında sürekli Batman'e yüklenerek o zamanki şartlara göre doğru olanı da yapmış olabilir ancak daha ortada başarılı bir Superman filmi yok, umutlar Man of Steel'de ki o da daha gelecek; Batman filmleri desen Justice League'e zıt; Green Lantern desen başarısız prodüksiyon, hatta baya bir başarısız, sinema izleyicisi kesime karşı imajını düzeltmek için bence daha şimdiden bir reboot'a ihtiyaç var; Flash, Wonder Woman, Aquaman filmleri desen ortada yok, yapılsa gayet başarılı olunacağının garantisi yok. Justice League filminden evvel ilk önce bunların çekilerek JL aşamasına gelinmesi mantıklı olan hareket ancak bunların da hepsini sırasıyla yaptınız diyelim Justice League hamlesi çok gecikir; e DC ve Warner Bros'un sinema alanındaki ağırdan alması ve beceriksizliği de ortada, bu karakterlerin filmi olabilecek en iyi şekilde yapılabilecek mi ki bahsettiğimiz Flash, Aquaman ve Green Lantern gibi karakterler de sinemaya olabilecek en iyi şekilde aktarması gayet zor olan karakterler, e bunları çekmeden direkt Justice League filmiyle gelseniz sadece sinema izleyicisi olan kesime bu durum garip gelebilir; açıkçası düşündürücü. Ben Man of Steel'in başarısı net bir biçimde, olumlu veya olumsuz ortaya çıkmadan DC'nin Justice League konusunda net bir adım atacağını düşünmüyorum açıkçası.

    Bu arada Killer-Croc da talihsiz bir örnek olmuş, Nolan onu hiçbir şekilde izleyiciye mantıklı olarak yansıtamazdı. Nolan gibi adamların çekeceği süper kahraman filminde seçeceği düşman var; seçmeyeceği düşman var, Nolan da Batman üçlemesi boyunca bunu yaptı ve Killer Croc da o seçilmeyecek düşmanlar arasında kafadaydı.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

    quote:

    Orijinalden alıntı: Intruder

    Bale eğer filme dahil olursa ortaya abuk bir durum çıkar.

    Katılıyorum

    Üç film boyunca Nolan'ın anlattığı, resmettiği Batman; Justice League içerisindeki Batman'e çok zıt. O Batman'den Watchtower'a çıkıp Green Lantern'la, Flash'la konuşup plan yapmasını beklemek, onları bir arada hayal etmek garip geliyor.

    Her şeyden evvel bu haberi ilk okuduğumda da inanamamıştım. Nedense sinemada bir Justice League filmini görmek bana hep ütopik geliyor. Çok isterim ama bu iş kolay değil. Avengers'ın gişe başarısı onların bu konudaki iştahını kabartmış olabilir, DC ve Warner Bros zamanında sürekli Batman'e yüklenerek o zamanki şartlara göre doğru olanı da yapmış olabilir ancak daha ortada başarılı bir Superman filmi yok, umutlar Man of Steel'de ki o da daha gelecek; Batman filmleri desen Justice League'e zıt; Green Lantern desen başarısız prodüksiyon, hatta baya bir başarısız, sinema izleyicisi kesime karşı imajını düzeltmek için bence daha şimdiden bir reboot'a ihtiyaç var; Flash, Wonder Woman, Aquaman filmleri desen ortada yok, yapılsa gayet başarılı olunacağının garantisi yok. Justice League filminden evvel ilk önce bunların çekilerek JL aşamasına gelinmesi mantıklı olan hareket ancak bunların da hepsini sırasıyla yaptınız diyelim Justice League hamlesi çok gecikir; e DC ve Warner Bros'un sinema alanındaki ağırdan alması ve beceriksizliği de ortada, bu karakterlerin filmi olabilecek en iyi şekilde yapılabilecek mi ki bahsettiğimiz Flash, Aquaman ve Green Lantern gibi karakterler de sinemaya olabilecek en iyi şekilde aktarması gayet zor olan karakterler, e bunları çekmeden direkt Justice League filmiyle gelseniz sadece sinema izleyicisi olan kesime bu durum garip gelebilir; açıkçası düşündürücü. Ben Man of Steel'in başarısı net bir biçimde, olumlu veya olumsuz ortaya çıkmadan DC'nin Justice League konusunda net bir adım atacağını düşünmüyorum açıkçası.

    Bu arada Killer-Croc da talihsiz bir örnek olmuş, Nolan onu hiçbir şekilde izleyiciye mantıklı olarak yansıtamazdı. Nolan gibi adamların çekeceği süper kahraman filminde seçeceği düşman var; seçmeyeceği düşman var, Nolan da Batman üçlemesi boyunca bunu yaptı ve Killer Croc da o seçilmeyecek düşmanlar arasında kafadaydı.

    Peki sadece Batman ve Superman'in olduğu World Finest?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bi o yıla gelelim daha wonder women var varda var
  • İnşallah çok güzel olur böyle bir film çıkarsa ama bale'nin oynayacağını sanmıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snyder'in kalitesinin anlaşılması beni sevindirdi. Çizgi roman filmlerindeki başarısı malum. Kendisini daha çok yapımda görmek isterim. Nolan ile de iyi bir ikili olacaklarına inanıyorum.

    Ama yinede batman'daki atmosferi JL'de yakalayamacaklarını düşünüyorum.
  • Nolanın batmanini hiç sevmiyorum.Batman bile değil maskeli çakma serseri.
  • the avengers'tan iyi olacağı kesin
  • Avengers falan hikaye zaten benim için görsel efektten başka bir şey değildi o film ha bir de oyunculuklar iyiydi. Senaryo kötü ve yoğun klişenin olduğu bir filmdi. Şimdi ise görsellik, oyunculuk, senaryo, müzikler, felsefe, atmosfer, nolan..snyder..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 11 Mart 2013; 18:23:35 >
  • Avengers cıvık filmin tekiydi.
    Bütünlüksüz boştu.

    Bence Avengers serilerinin içinde en iyisi Thor'du hiç olmazsa havası biraz daha ciddiydi.
    Cıvık esprili filmlerden bıktım.
  • tamamen katılıyorum..görsel efekt ve oyuncuların yeteneği sayesinde beğenildi..senaryo berbattı..ama burda eğer haber doğğruysa bi nolan ve snyder farkı var..ama benim en büyük merakım JL gelirse düşman kim veya ne olucak?
  • Her şey iyi hoşta Batman Bale olmaz inş. o seri efsane olarak kalmalı bence
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Intruder

    Avengers cıvık filmin tekiydi.
    Bütünlüksüz boştu.

    Bence Avengers serilerinin içinde en iyisi Thor'du hiç olmazsa havası biraz daha ciddiydi.
    Cıvık esprili filmlerden bıktım.

    Avengers filmine sırf, Robert Downey Jr. var diye gittim. gerisi senin dediğin gibi cıvık esprili ve boş filmdi..
  • Kadro müthiş, kim beklicek 2 yıl
  • Şu New 52 Justice League girişini filme dökseler ortalık yıkılır ne Marvel kalır ne de Avengers girişte düşman Darkseid idi. Aquaman,Green Lantern,Wonder Woman,Superman,Batman,Flash,Cyborg vs. Darkseid ve ordusu
  • dc'nin her zaman daha ciddi daha güzel bi havası var.
    avengers'dan kat kat güzel olacağına inanıyorum.umarım aceleye getirip bok etmezler filmi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    Şu New 52 Justice League girişini filme dökseler ortalık yıkılır ne Marvel kalır ne de Avengers girişte düşman Darkseid idi. Aquaman,Green Lantern,Wonder Woman,Superman,Batman,Flash,Cyborg vs. Darkseid ve ordusu

    Aynen öyle hocam bir 10 sene etkisinden kurtulamaz dünya.

    Hatta kadroyu çekirdek kadro olan GL-WonderWoman-Supo-Batman-Flash-Cyborg(Cyborg'u özellikle Idris Elba oynasın) olarak tutsalar bile yeter.

    New 52'de mesela Batman Gotham'da uzaylıları kovalarken Green Lantern geliyor. Green Lantern Batman'e ben bu sektörün sorumlusuyum diyor, Batman yüzüğünü falan çıkartıyor kaşla göz arasında. Sonra Superman'i buluyorlar Superman bunlara dayak atıyor falan.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erwin

    quote:

    Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

    Şu New 52 Justice League girişini filme dökseler ortalık yıkılır ne Marvel kalır ne de Avengers girişte düşman Darkseid idi. Aquaman,Green Lantern,Wonder Woman,Superman,Batman,Flash,Cyborg vs. Darkseid ve ordusu

    Aynen öyle hocam bir 10 sene etkisinden kurtulamaz dünya.

    Hatta kadroyu çekirdek kadro olan GL-WonderWoman-Supo-Batman-Flash-Cyborg(Cyborg'u özellikle Idris Elba oynasın) olarak tutsalar bile yeter.

    New 52'de mesela Batman Gotham'da uzaylıları kovalarken Green Lantern geliyor. Green Lantern Batman'e ben bu sektörün sorumlusuyum diyor, Batman yüzüğünü falan çıkartıyor kaşla göz arasında. Sonra Superman'i buluyorlar Superman bunlara dayak atıyor falan.

    Böyle bi film yapsalar Marvel utancından kepenk indirir.




  • green lantern-wonderwoman-flash üçlüsünün daha adam akıllı bir filmi yokken ve izleyicinin man of steel'e vereceği tepki belirsizken böyle bir proje yapmak warner bros için intihar olur. nolan'ın batman üçlemesinin justice league ile alakasız oluşunu saymadım bile.

    eğer "ilk film genel olarak kadronun toplanmasını anlatacak." gibi bir senaryoyla çıkarlarsa o da ayrı bir sıkıntı demek, kaç kişinin ilgisini çekecek böyle bir film?

    fakat world's finest çok cezbedici duruyor. onu yapmaları hem kendileri hem de biz izleyiciler için daha iyi olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 13 Mart 2013; 16:23:00 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.