Şimdi Ara

KABLO TV [ANA KONU] (1780. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.154
Cevap
275
Favori
3.119.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17781779178017811782
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mevcut sözleşmesi devam eden kullanıcılar için böyle bir şey olmayacak hocam. Bahsettiğiniz paketler şu anda da Kotalı Tarifeler adı altında satılıyor zaten, kaldı ki GB başına 3₺ de değil.
  • FrecoB kullanıcısına yanıt
    Taahhüt bitince ne olacak acaba? Ve ben dediğiniz kotali tarife kullanıyordum kablo net de GB Başı 3 TL alıyordu. Sonradan AKK ye çevirmiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taahhut bitince ne olacagi o zaman dusunulur. Fakat olacagi soyleyeyim, 25 mbit’e kadar olan hizlar sinirsiz olarak su anki aknli paketlere benzer fiyatlara alinabilecek. Daha hizli, ozellikle 50 mbit uzerindeki hizlar sinirsiz olarak istendiginde cok pahali olacak. Bunlarda aknli sistem ismi degismis olarak devam edecek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir netlik kazanmadi şu akn olayi ya. Arada kaldik taahhutu en alt paketten 50gb akn den verdik hepsi ayni sinirsiza doner taahhütlü olan aboneler icin diye dusunerek. Kesinlikli kablonet in magdur etmeyecegine eminim ama nasil yapacaklar merakla da bekliyorum. Ama ben de akn li olan tum tarifeleri sinirsiza donustureceklerini tahmin ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar...gametoon kanalı bayağı eğlenceliymiş kıyak oyunlar oynanıyo...
  • Hocam bir önceki mesajınız o kadar net bir üslup ile yazılmıştı ki şimdi buna ne cevap vereyim bilemedim.

    Sizin bahsettiğiniz GB başına 3₺ olayı(ben 2 diye hatırlıyorum) taaa Mayıs'taki ilk düzenlemede getirilmişti, sonra gelen tepkiler üzerine 50krş olarak revize edildi. Şu anda da bu şekilde devam etmekte.

    Bkz:https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Tarifeler

    1 Ocak 2019'da AKNli paket kullanıcılarına ne olacağını kimse bilmiyor. Evet kesin açıklamalar var, yalnız öyle bir ülkede yaşıyoruz ki yarın ne olacağı belli değil. İnsanın kafasında yine bir "acaba?" oluşuyor.

    Ortada 2 ihtimal var ve bunlardan hiçbiri sizin bahsettiğiniz şey değil. Kotalı paketler zaten ayrı bir tarife. Ya mevcut sözleşmesi devam eden kullanıcılar hakikaten sözleşmeleri devam ettiği sürece tüm ay boyunca indirilen miktara bakılmaksınız son hızda internet erişimine sahip olacaklar ya da yine BTK ve ISSler kılıfına uydurup yine bir yol bulacak. Turk Telekom'un başta açıklayıp vazgeçtiği yöntem bunlardan biri olabilir. Bu yöntem "AKN'yi kaldırıyoruz, size AKNniz kadar kota veriyoruz. Bunu aştığınız takdirde ücretsiz ek paket ile AKNden daha hızlı olmak kaydıyla tarifedeki hızınıza uygun yeni bir hız tanımlıyoruz" idi. Tabii geçtiğimiz günlerde tamamen kaldırıyoruz diye yeni bir duyuru yaptılar, bekleyip göreceğiz hep beraber. Belki buradaki "kota" ile "kotalı tarifeler"i karıştırmış olabilirsiniz.

    Ekleme: Peki 1 Ocak 2019'dan sonra yeni sözleşme yapacaklar nasıl paketler görecek derseniz de; karşılarında sadece sınırsız ve kotalı tarifeleri bulacaklar. Sınırsız da kendi içinde "sınırsız" ve "akıllı sınırsız" olarak ikiye ayrılabilir. Akıllı sınırsız tarifelerin AKN ile alakası olmadığı için bu tür tarifeler devam edecektir diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrecoB -- 9 Aralık 2018; 23:49:4 >
  • Bilgisi olan aydınlatırsa memnun olurum. Cihaz bozulunca modül kiralamıştım, sorduğum 2 yer taahhüt yok demişti online işlemlerde 2 sene modül taahhüdü görünüyor. Paket taahhüdüm kasımda bitiyor. Bu ne şimdi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gderebasi

    birbirinden çöp oyun sergileyen 3 büyükler için ayda 100 tl vereceğim ha ?
  • FrecoB kullanıcısına yanıt
    Akilli paketler cok tutmuyor, o nedenle cok tercih edilmeyecektir. Benim onceki mesajimda dedigim gibi sinirsiz paketler 25 mbit civarinda olacak. Daha yuksek hizlar icin kota paketleri satilacak. Yani 25 mbit sinirsiza abone olan birisi, ekstra para vererek 100 GB’lik 100 mbit paketi alacak gibi. Gece kotanin sayilmadigi paketler de ayrica satilir, su anki gibi sisteme dahil olmaz diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dıgıtürk abonesiyim spor paketini aylık 80 TL izliyordum. Bugün mesaj geldi UEFA şampiyonlar ligi ve UEFA lig maçları için ek paket açmışlar aylık 60 TL istiyorlar.

    KABLO TV   [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dıgıtürk abonesiyim spor paketini aylık 80 TL izliyordum. Bugün mesaj geldi UEFA şampiyonlar ligi ve UEFA lig maçları için ek paket açmışlar aylık 60 TL istiyorlar.

    KABLO TV   [ANA KONU]

    KABLO TV   [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha çok açarlar, 300 lira para mı verelim bi tv izlemek için onu al bunu al derken...
  • Ah türksat ah gözün doymuyorki?

    99 tl kim verir sana kaç abonesi olur spor paketinin.

    Digitürk fiyatlarını hiçmi görmüyorunuz.türksat yönetimi.

    Sana bu paraları kimse vermez kimse sagılmaz sana.hadi ordan.yeter artık bukadar müsamara.

    Türksat sen bizim istediklerimizi getir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emmith Brown E kullanıcısına yanıt
    29 Aralık'ta sözleşmem bitiyor, ben de AKN olayının netlik kazanmasını bekliyorum. Siz hangi kampanyadan üyeliğinizi yenilediniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Ah türksat ah gözün doymuyorki?" Nasıl bir post bu ciddimisiniz? Kablo TV Konusunun geldiği son nokta...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aktfoskta -- 10 Aralık 2018; 15:13:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetova16 -- 10 Aralık 2018; 17:8:31 >
  • 1 Ocak'ta gidecek kanallara, gelecek zamlara hazır mıyız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonicman -- 10 Aralık 2018; 17:34:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eveeet hazırız.



    Şaka bir yana ben yeni aboneyim, sanırım her sene kanal çıkıyor. Zirve dönemleri bitmiş Kablotv nin. Aslında kullanıcılarını dinleyip ona göre hareket etseler ne güzel olur. S sportu isteyen kullanıcı sayısı BeINlerden çoktu. Keşke s sport gelseydi. Kanallar 99 TL bu fiyatla alan çok olmaz diye düşünüyorum. Forumda bu konuda bir sürü insan guzel güzel kanallar gelsin diye istekte bulunuyor sonuç Yandaş TV HD. Şahsen ben 4 tane kanal seyrediyorum (National Geographic, ID HD, Nat Geo People, Discovery channel), diğer kanallar pek ilgimi çekmiyor ama daha kaliteli daha iyi (içerik bakımından) kanal gelse neden seyretmeyelim. Diğer platformlarda olmayan güzel kanallara nokta atışı yapsalar abone sayıları bir anda artar diye düşünüyorum. Ayrıca dediğim olur da kablo TV çok kâra geçerse Kablotv den aldıkları paranın bir kısmını da internet kısmına harcayıp paketlere biraz indirim yapılabilier. Hotbird uydusunda NASA TV UHD kanalı şifresiz. eklense fena mı olur(kanalın kablo lisansı vardır ve diğer gereken koşulları sağlıyordur herhalde diye düşünerek yazdım). TRT 4K nerede kaldı ayrıca? Koskoca Türksat 4k kanalın bitrate ini azıcık kısıp veremiyor mu kablotv den? Uyduda 8k test yayınına başlıyor da kablotv şebekesinin neyi eksik? Sesimizi duyun Sayın Türksat Kablo yetkilileri, tamam beIN leri getirdiniz ama biraz düşünseydiniz keşke, Galatasaraylı kimi tanısam Digitürk ünü kapatıyor, kanalın yayıncısina abone olmayan adam sana niye abone olsun. Kaldı ki eksik veriyorsunuz, bazı ligler yok. Ayrıca her yerde kablotv altyapısı da yok. Düşüncelerim bu şekilde olmakla beraber bana katılmayan, yanlış olduğunu düşündüğü yeri düzeltmek isteyen, beni haklı bulan arkadaşlar lütfen yazsın. Buraya kadar okuyan herkese teşekkür ediyorum. Iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnihatgokcek -- 10 Aralık 2018; 18:32:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Biz aboneler her zaman kazık yemeye hazırız.💣💣

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery ve Filmbox kanalları kesin vardır aralarında. Zam konusuna birşey diyemem kanal çıkarmnak çoook maliyetli bir iş :)
  • 
Sayfa: önceki 17781779178017811782
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.