Şimdi Ara

Kablonet 100Mbps kadar Akıllı Sınırsız İnternet + Üst TV + Altın Sinema 76TL - Mevcut Üyelere (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
30
Favori
82.533
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Üst paket yerine temel paket verip, sinema paketini opsiyonel yapıp fiyatı 60 liraya indirselermis daha iyi olurmuş. Bir de 50 liraya aynı paketin 50 mbit akıllı sınırsız yapsalarmış çok daha iyi olurdu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasinma durumunda baya kitliyorlar galiba gittigimiz yerde kablo yoksa guvenilir sekilde iptal ediyorlarmi
  • Son 2 ay. 4 yıl bitiyor sonunda.

    6 ay önce modemin bozulmasıyla ve turknetin sınırsız net verme olayları başlaması sebebiyle aboneliği bitirmek istedim. Çıkan cayma 600-700 lira civarındaydı.

    Bu kampanya iyi gibi gözükse de gereksiz büyük risk barındırıyor. Caymak isterseniz aylık 284TL cayma bedeli yazıyor şartlarda.
    Oldu ki 6 ay sonra caydınız. Toplamda 81*24 = 1944 TL ücret çıkacak. İndirimsiz ücretten hesaplarsak 365*6 = 2190 TL. 1944ü ödemeden biryere gidemezsiniz.

    25 Mbit hıza bence böyle 24 aylık bir taahhüt verilmez.

    24 aya 25Mbit hız mı kalır altyapı olan yerlerde. Şuan bile 25 Mbit düşük. Vdsl ile birçok yerde alınabilir hız şuan 100’ün üstünde gözüküyor.

    2 ay sonra Turknete geçiyorum. 100Mbit sınırsız 80 lira. Telefon bedava. Taahhüt yok. Tv de Dsmart. 65 liraya 1 yıllığını aldık. İzlediğim belgesel kanalları mevcut.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • ellekem kullanıcısına yanıt
    Bu da iyiymiş, 20mbit wifiden netflix 1080p yayın için sorun teşkil etmez sanırım, şu an 24mbitde gayet akıcı.
  • interneti 1-2 ay önce iptal ettik ama kablolu tvler duruyor. fena değilmiş aslında ama 2 tane tvye yeni taahhüt yaptık oluyor mu ki yine
  • TR_Asker kullanıcısına yanıt
    Akşam 19-24 arası 25 diğer 19 saat 100 olacak kota kalmadı dostum istersen 500 GB kullan hız dediğim gibi olacak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 23 ay müşteri olmak yetmiyor gibi, ben az önce websitesi üzerinden geçiş yapıyım dedim ama uygun tarife yok yazıyor. Kampanya detaylarında da kampanyası devam edenler faydalanamaz diye yazmışlar. Geçiş yapan arkadaşların sanırım devam eden bir taahhütleri yok. Yada geçiş yapanlar telefon ederek mi geçiş yaptılar?
  • Bulunduğum binada ben dahil 4 komsumda kablonet var hepimiz taahhüdün bitmesini bekliyoruz. Çok fazla kopma yaşıyoruz TV de aynı şekil. Bizim sorun belki bolgeseldir. Umarım yeni geçenler memnun kalır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar dün akşam itibariyle geçtim. Saat 12den sonra modemin fişini kapatıp açın dediler kapatıp açtım ve aldığım hız bana düşük gibi geldi şu saatlerde 100mbpse kadar değil miydi verilecek internet modem kaynaklı olabilir mi diye düşünmeye başladım. Hep 28 mbps e kadar çıkıyor upload 5 olması da güzel ayrıca
    http://www.speedtest.net/result/7942862910
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OPTİMİST

    ben şu an sabit 25mbs 150gb kotalı pakete 61 TL ödüyorum, 15 TL fark ile hızım 100mbs'ye çıkacak. Benim için tam arada kalmalık bir paket, kararsızım.

    Alıntıları Göster
    aynısı bende var 56 ödüyorum Ekosınırsız. İnterneti de h.içi akşam, h.sonu full kullanıyorum. Yıllık 240 TL vermeye değer mi kararsız kaldım. Değmez gibi..
  • TR_Asker kullanıcısına yanıt
    Kablosuz bağlantı yaparak bağlanıyorsanız bu hızlar normal. Ethernet ile bağlanmış şekilde 100mbit'i görürsünüz anca.
  • Emmmreee kullanıcısına yanıt
    İlginiz için teşekkür ederim ama çok uzakta değil aslında neredeyse modemin dibindeyim ama düşük geldi hız ama ethernet ile de deneyeceğim teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 senedir kablonet müşterisiyim,şuandada 24 aylık taahhütün 12. ayında olarak 60 TL ye 50 mbps hayatı yakala tarifesini kullanıyorum.Şimdi bu tarifeye geçiş yapabiliyormuyum,taahhütü devam ederken bu tarifeye geçen oldumu hiç..
  • http://www.speedtest.net/result/7943009401 ilginiz için teşekkürler ethernet ile muhteşem hızlara çıktım. Acilen modemi odama çekip kablolu ile bağlanmalıyım hız süper gerçekten
  • Kampanyadaki pakette süper lig maçları dahil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: paladinho

    aynısı bende var 56 ödüyorum Ekosınırsız. İnterneti de h.içi akşam, h.sonu full kullanıyorum. Yıllık 240 TL vermeye değer mi kararsız kaldım. Değmez gibi..

    Alıntıları Göster
    65 tl e 50mbs varmis hiz 20mbse dusuyor aksam 19:24 arasi, bu daha mantikli gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt
    seed4.me diye bir vpnpaylaşılmıştı 1 yıllık ücretsiz verilmişti arada onu kullanıyorum gayet yeterli. Bunun dışında operanı kendi vpnsi var. Ücretsiz olarak bunlar iyi. Cyberghost vardı bir zamanlar ama onuda yediler...
  • Uzun yıllardır aboneyim tarife değiştirde birçok tarife çıktı 20 Mbs sınırsız 16 Mbs sınırsız vs var fakat fiyat bilgileri yok değiştir dediğimde de direkt onay istiyor sonrasında değiştirecek düşüncesiyle onaylamadım keşke açıklamaları olsaydı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cebor

    Arkadaslar ben de kablonetteyim ve yenilemeyi düşünüyorum. modemim netmaster cbw (docsis 3) 100 mhz hızı gercekten destekliyormu ?
    Kablonet 100Mbps kadar Akıllı Sınırsız İnternet + Üst TV + Altın Sinema 76TL - Mevcut Üyelere
  • Bunlar s.o altyapısından hizmet veriyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.