Şimdi Ara

Kablonet İçin Yeni Docsis 3.0 Kablosuz VoIP Modem: Ubee - EVW32C (Konu Dışı Yazmayınız) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
15
Favori
81.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JaCKiE_BrOwN

    Evet yeni, sıfır modem. Ama hizmet vermediklerinden olabilir. Bugün belli olacak

    Bir gelişme oldumu kardeşim. Bende Netmaster-cbw-383zn vardı. 2015 yılından kalma. 2 yan odadan internete bağlanamaz oldum. 12/12/2017 tarihi ile modemimi değiştirdim ve ubee'yi aldım fakat dün taktıklarında 2 saat sonrasında sinyal alırsınız dediler fakat sinyal alamadım arıza kaydı oluşturdum. Bakalım gelecek amcalar bugün akşam.Olmassa artık ellerine vericem 2 modemi ve çalıştıkları firmalarına yoğun bir şekilde küfür edicem. Ayda en az 3 defa ağrıza kaydı oluşturuyorum. Yok televizyon donuyor yok internet kopuyor filan iyice bunaldım.
  • türksatın her seferinden öncekiden beter cihaz bulabilme başarısı takdire şayan :D

    zaten düzgün performans isteyenler modemi sadece bridge olarak kullanıyor ama bu markanında nonamelerden bir farkı yok gibi. amazon'da falan satılıyor (ki zor değil aslında) ama yorumların yarısı şikayet...

    en azından isteyene asus, tp-link sunsalar diyeceğim de...
  • rockyy R kullanıcısına yanıt
    bu yönetimle kaliteli modem vermeleri zayıf olasılık...
  • luskan kullanıcısına yanıt
    salı günü arayıp durumu anlattım. hatta sinyal göremediler. henüz gelen giden yok. internet açılsın, performansı hakkında detaylı yazacağım merak etmeyin ;)
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    O zaman senden önce ben yazayım kardeşim. Daha önceki kullanmış olduğum Netmaster 383ZN ye göre sinyal gücü kuvvetli. Download ve Upload hızları stabil. Modemlerle ilgili çok bilgim yok. Ama inceleme yapmamı istediğiniz birşey varsa nasıl yapılacağını yazarsanız yapıp sonuçlarını buradan paylaşabilirim.
  • Yazıyı yazdıktan sonra ben sorunu çözdüm 192.168.100.1 den girip modemi nat moduna getirip öyle fabrika ayarlarına reset atmanız gerekiyor yoksa başka türlü geri açılmıyor wlan.

    Bu arada ayrıntılı test etmedim ama wife in çekim gücü fena değil 2.4g bandını kapattım sadece 5g bandını kullanıyor modem. Arka odada 3 duvar 3 dolap var arada kesintisiz telefonla youtube vs izleyebildim herhangi bir kopma yavaşlama olmadı.Benim asus modemin 5g sinden daha iyi.Kablonet İçin Yeni Docsis 3.0 Kablosuz VoIP Modem: Ubee - EVW32C (Konu Dışı Yazmayınız)

    http://www.speedtest.net/my-result/a/3470603543 telefonla




  • luskan kullanıcısına yanıt
    Gün itibariyle hem beni, hem de evi arayıp sinyal gelip gelmediğini sordular Hala üstteki iki ışık yanıyor. Bir tanesi de yanıp sönüyor. Sonra teknik ekipten biri gelmiş eve, kurcalamış etmiş birşeyleri ama yine sinyal yok. Yarın yine geleceklermiş. 1 hafta oldu hala net yok. Neyseki henüz adsl’i iptal ettirmedim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 15 Aralık 2017; 21:23:13 >
  • Bende aldım bu modem den yorumlara bakılırsa herkes te aynı sorun var, müşterilerine yok arıza var şu var bu oldu diyerek gecistiriyorlar.
  • Fark etmeyenler için söyleyeyim. Geçtiğimiz hafta modemler otomatik güncellendi arkadaşlar. Güncellemeyle birlikte tüm ayarlar sıfırlandığı için şifreleriniz modemin üstünde yer alan orjinaline döndü.

    Açıkçası bu güncellemeyle birlikte modemdeki bazı özelliklerin kaldırıldığını fark ettim ve bundan pek hoşnut değilim. Umarım yeni bir güncellemeyle eski özellikleri de modeme tekrar eklerler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The DayDreamer -- 16 Aralık 2017; 0:13:37 >
  • son 1 haftadır hergun ınternet berbat bi hal alıyor modemın ısıklarının yanmasına ragmen ınternet olmuyor resetlıyorlar ınternet gelmıyor bu sefer servıs gelıyor en son bugun gene oldu yarın gelıp modem değiştireceklermiş bunu verecekler sanırım bakalım nasıl olucak
  • Bugün gelip modemi aldılar. Yazılım güncelleyeceklermiş.
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Benımde infinity 401 bozulduğu için bu modemi getirip taktılar sabah ilk frekans girme ayarı vardı frekansı girdiler modem online olur olmaz kendine güncelleme yaptı ve frakans girme yeri olmadıgı için internet bağlantısı yok. 3 defa aynı sekılde modem getirdi ekip hepsinde aynı sorun oldu. ubee yetkilisini aradılar yanımda yapılabilcek bisey yok diyor yeni güncelleme ile çözülecek diyor ama yeni güncelleme ne zaman gelicek belli değil.

    infinity'i ittire kaktıra internete sokuyorduk sımdı ondanda olduk. bu sorunu yaşayan varmı arayüzde frekans girme yeri yok sizde olmadımı bu sıkıntı?
  • sabah eleman modemi getirdi. nete girebiliyorum sonunda.
  • 4 saatiğn sonunda frekansı bulduda internete girdik çok şükür. umarım kısa zamanda güncellemesi gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bugia -- 19 Aralık 2017; 20:4:34 >
  • şu an torrent'den film sömürüyorum. 2,7mb/sn ile indiriyorum. bağlantı gayet iyi
  • JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun

    Modemle ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. Netmaster 383zn modelin wifi sorunundan kurtulmak için ya router alacağım ya da bu modemi.

    Özellikle wifi konusunda, birkaç gün kullanımdan sonra, hız testi yapıp hızda düşme, sayfaların geç açılması, pingde artış veya kablosuz bağlantı sorunları olup olmadığını yazar mısınız?
    Teşekkürler.
  • Yurtdışından modem getirip çalıştıran var mı? Amazonda güzel modemler var ama gelince çalışmazsa yazık olur.
  • bwhiteshark kullanıcısına yanıt
    MB7420,NETGEAR CM600 ve arris harici tüm docsis 3.1 modemleri türkiyede sorunsuz çalışıyor forumda bir arkadaş bizzat denemesini yapmıştı
  • Teşekkürler . Belirttikleriniz harici alabiliriz diye anlıyorum.

    Birde şöyle bir bilgi aldım. ISP ler IP kısıtlamasından dinamik IP leri bile paylaştırıyorlarmış. Yani port yönlendirme yalan oldu. DDNS bilen varsa anlatsın.
  • merhaba. işlerimden dolayı biraz geç dönüyorum mesajlara. Ubee modem ile ping ve hız testi sonuçları aşağıdadır. İşim ve okulum dolayısıyla evde pek vakit geçiremiyorum bu aralar. Ancak geçenlerde faturası için otomatik ödeme talimatı verecektim. müşteri hizmetlerini arayıp hizmet numaramı öğrenmek istediğimde "bölgenizde yapılmakta olan altyapı çalışmaları nedeniyle kısa süreli hizmet erişiminizde aksaklıklar yaşayabilirsiniz" gibi bir bant kaydı dinledim. Dışarıda olduğum için açıkçası haberim bile yoktu. Şu 2 gündür evdeyim ama hiçbir sorun yaşamıyorum. Bağlantı gayet güzel. Torrentten film indirirken seed'ler de güzelse 2,5 - 2,7'den aşağı inmiyorum

    Kablonet İçin Yeni Docsis 3.0 Kablosuz VoIP Modem: Ubee - EVW32C (Konu Dışı Yazmayınız)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaCKiE_BrOwN -- 27 Aralık 2017; 13:57:15 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.