Şimdi Ara

Kablonet İçin Yeni Docsis 3.0 Kablosuz VoIP Modem: Ubee - EVW32C (Konu Dışı Yazmayınız) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
15
Favori
81.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sen_md

    Nasıl güncelleyebiliriz?
    Bir firmware dosyası veya modem arayüzünde güncelleme yapabilecek bir bölüm bulamadım.
    Turksat bildiğim kadarıyla güncellemeyi otomatik yapıyor. Ben, güncellemelere meraklı olduğum için sık sık kontrol ederdim. Bu şekilde haberim oldu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saint2

    Turksat bildiğim kadarıyla güncellemeyi otomatik yapıyor. Ben, güncellemelere meraklı olduğum için sık sık kontrol ederdim. Bu şekilde haberim oldu.

    Alıntıları Göster
    Bendeki ubee de arayüzde bu özellikler yok 1 ayı geçti güncellemede yapmadı bunun yazılımı nereden bulabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cansinan

    Bendeki ubee de arayüzde bu özellikler yok 1 ayı geçti güncellemede yapmadı bunun yazılımı nereden bulabilirim?

    Alıntıları Göster
    Merhaba;
    Müşteri hizmetlerine sormanız gerekecek herhalde.
  • Arkadaşlar merhaba, 1 yıldır infinity 401 modem kullanıyorum, sorunum modemimin 2 yan odada dahi çekmemesi, defalarca şikayet bırakmama rağmen bu sorunumu çözemediler, sizin bu sorunu çözdüğünüz bir aaryüz ayarı mevcut mudur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: absfr

    Arkadaşlar merhaba, 1 yıldır infinity 401 modem kullanıyorum, sorunum modemimin 2 yan odada dahi çekmemesi, defalarca şikayet bırakmama rağmen bu sorunumu çözemediler, sizin bu sorunu çözdüğünüz bir aaryüz ayarı mevcut mudur?
    türksat ın modemlerinin genel sıkıntısı modemin çekmemesidir hocam zaten. türksat o konu da bir çözüm üretemez size, siz kendiniz çözüm üreticeksiniz, tekrarlayıcı, router vb gibi cihazlar alıp çekim problemini çözebilirsiniz hocam. bir de ubee modemler var, infinity e göre daha performanslı.
  • Ubee modem birkaç aydır kullanıyorum. Evet çay tepsisi gibi çok geniş. Aşırı ısınıyor bu yüzden yatay kullanım imkansız. Wifi çekim alanı geniş diğer kablo modemlere göre (netmaster) fakat aynı netmaster modemdeki gibi wifi bağlantısını belirli aralıklarla kesiyor koblo modemlerin bu özelliğinden nefret ediyorum kurtulamadım. Netmasterdan 1 tık iyi denebilir ubee fakat tatmin edici değil. Tavsiyem bu modemin yanına yada motorola docsis3 modem be yanına router ile kullanın sorun yaşamazsınız. Bu yöntemle sorunsuz kopmasız kullanıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ubeee modeme taktığımız harddiski nasıl paylaşıma açıp erişebileceğiz. Arayüzde herhangi bir ayar göremedim. Yapabilen var mıdır?
  • 2 aydan beir kullanıyorum. çok memnunum
  • Merhaba,
    İnfinity 401 kullanıyorum. Ubee modem önerir misiniz? Geçiş yapmalı mıyım?
  • Bu modemin çekim gücü için birşey yapılamaz mı ? Modem salonda, 10 adım ötedeki odaya gidiyorum sinyal 3 diş birden düşüyor arada da kopma yapıyor. Arayüzden Wi-Fi kanallarını kurcaladım biraz ama değişen birşey olmadı. Tavsiye edeceğiniz bir ayar var mı ?
  • Yazılım 2.5.1005 NCS olmuş
  • modemi henüz yeni aldım wireless için hız sınırlandırması yapmam gerekiyor yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar

    Bağlantı bilgisi, 50 mbit indir 5 mbit yükleme tarifesini kullanıyorum sistem binama kadar fiber geliyor binam dan sonra rg6u6 kablo ile hiç bir arada bölünmeden modeme geliyor modemden ise cat 7 kablo ile 1 gbit olarak bağlanıyor uydunetin dns leri bilgisayarına bağlanabiliyor. Normalde bu şekilde optimize edilmiş pc de 5 ms ping alıyordum. Modeme ping atığım zaman 192.168.0.1 olarak 1 ms ping alıyorum. kayıp 0 google ping atığım zaman yük altında 300ms çıkıyor.

    Sistem en ufak yük altına girdiğinde ping 100 lü rakamlara çıkıyor. Docsis 3.1 geçsem yük altına girdiğinde pingim atıyorum 10 sa 15 mi olur yoksa şuan ki gibi 10 sa 100 mü olur. Bölgemde docsis 3.1 destek var. normalde 8 kanal destekliyor modemim ama bölgem 12 mi 16 mı ne destek veriyor.




    Normalde 5ms ama şuanda böyle bile değil.
    Kablonet İçin Yeni Docsis 3.0 Kablosuz VoIP Modem: Ubee - EVW32C (Konu Dışı Yazmayınız)




  • Bu modem çöp arkadaşlar. Kablonet'in eski Motorola modemleri bile daha fonksiyoneldi. Bu modemde 5GHZ var ancak. Wi-Fi çekmedikten sonra hiç bir işe yaramıyor. Modemin wifi antenleri yok denecek kadar zayıf. Boardda kullanılan alüminyum soğutucu boyut olarak büyük olsada yetersiz kalıyor. Komplementler olması gerekenden fazla ısınıyor. 120m² evin içinde Access Point kullanmak zorunda kaldık. Ne yazıkki dock 3.0 destekleyen fazla modem yok. Pişmanız..
  • sonuç olarak , özellikle de birkaç modem kullanmış arkadaşlar, hangi modemi tavsiye ederler ?

    kötünün iyisi hangisi dersiniz ?
  • Kablo modemlerin wifi yapacak birşey yok artık odanın dışında çekmiyor tüm evde kablosuz ağda sorun yaşamayacağım bir menzil arttırıcı önerirmisiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LazBoard

    Kablo modemlerin wifi yapacak birşey yok artık odanın dışında çekmiyor tüm evde kablosuz ağda sorun yaşamayacağım bir menzil arttırıcı önerirmisiniz ?
    Ben TP-Link RE360 kullanıyorum. Tavsiye ederim.
  • Will kullanıcısına yanıt
    http yok sadece bu şekilde yaz, virgül değil nokta koy (192.168.0.1)enter bas
    kullanıcı ismini(admin ) olarak gir
    şifreyi ( password ) yaz enter bas
    yani

    192.168.0.1
    admin
    password

    kolay gelsin
  • Arkadaşlar bu modemden bugün aldım şöyle Bir sorunum var reset atınca aç kapa yapınca modem internete girmiyor DNS hatası alıyorum bilgisayardan ve kablosuzdanda internete giremiyorum 401 kullanıyordum böyle bir sorun yaşamıyordum nerede hata yapıyorum hata bende mi modem demi ? Yardımlarınızı bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nertmaster modem ile çoğu zaman 100mbit olan hızımdan iPhone ile 2-3mbit alıyorum.
    Ubee'ye geçmeyi düşünüyorum sorunumu çözecekse.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.