Şimdi Ara

KABLOSES [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
3
Favori
16.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba.

    Kabloses için hangi telefonlar uyumlu? Her cihaz uyum sağlıyor mu?
  • jackin J kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.

    Özel bir telefon olmasına gerek yok. Uyum sorunu yaşayacağınızı zannetmiyorum.
  • Teşekkürler.
  • jackin J kullanıcısına yanıt
    Rica ederim
  • Bir alacak şirketinden fakat benim dışımda birini arıyorlar sürekli. Günde 3 kere bağıra çağıra bir konuşmamız oluyor.
    İşin tuhafı şu: Gigaset telefonun ekranında bir "GİZLİ NUMARA" yazıyor, o kaybolup arayan numarayı
    gösteriyor.
    Oysa hat, gizli numaralardan gelen aramalara kapalı.

    Arayan numara, gizli numaraysa nasıl ulaşıyor. Gizli değilse neden "GİZLİ NUMARA" yazısı çıkıyor?
    Anlamış değilim. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
  • arkadaslar merhaba, tarifem icindeki 50dk heryone+3bin dk kabloses’i kullanmak istedigimi ve ev telefon numarami degismeden kullanmak istedigimi de dun turksat bayinde soyledim tamam dediler numarayi bildirdim, mesaj gelecegini soylediler, turk telekomla da taahhutum 2 gun sonra bitecek. az once kablonet mh aradim burada numaranizin ayni kalmasi yonunde bi uyari gorunmuyor, bayiye gitmeniz gerek dedi, degismesini istemedigim her zamanki numarayi aradigimda telefon caliyor fakat ahizeden ses yok, yeni verdikleri no’yu cevirince telefon caliyor. bayiye gidicem o ayri konu ama turk telekom’a herhangi bildirim yapmak gerekiyor mu? bu tip bir durumu yasayan oldu mu? bayiye gitmeden cozumu var mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • acebi kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Yeni numara tahsis etmişler. Bayiye gitmek zorunluluğu olup olmadığını bilmiyorum. Durumun düzeltilmesini talep edin. Numara taşıma yapılmadan KabloSes verilmeye başlamış gözüküyor. Türk Telekom numaranızda iptal edilmemiş o iptal eilirse aynı numarayı yeniden almanız zor olur. Taahhütünüz bitmediği için numara taşıma işlemi gerçekleşmemiş de olabilir. Yeniden müşteri hizmetleri aramanız iyi olur. Konuştuğunuz müşteri hizmetleri çalışanı blimiyor da olabilir,yeniden arayınca farklı müşteri hizmetleri çalışanı ile konuşacaksınız.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    yarını yani taahhüt bitişini bekleyeceğim. yeni numara taahhütümü yenilediğimde kablo app’te göründü orada anladım alan koduna bakınca. numaram iptal edilemez çünkü böyle bir talepte bulunmadım gerekirse telefon kayıtlarını isterim. benden ayda ekstra 4₺ alınacağını söyledi numara aynı kaldığı için.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • acebi kullanıcısına yanıt
    Konuştuğunuz müşteri hizmetleri çalışanı bilmiyor da olabilir. Geçiş için taahhütün bitmesini de bekliyor olabilirler. Taahhüt bitmeden taşıyamazlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 26 Şubat 2020; 13:38:53 >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    bugün kablosese geçiş yapıldığına dair mesaj geldi, modemde tel2 ye takınca da çalıştı(tel1 de kendi tanımladıkları numara çalışıyor) ilginiz için teşekkürler. bu arada türk telekomdan da sms geldi ceza bedeli yansıtılacaktır diye, zaten yarın taahhütüm bitiyor ne yansıtacaklar merak ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • acebi kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Yarın taahhütünüz bitiyorsa bir günlük ceza bedeli yansıtabilirler. Geçmiş indirimlerinizden kaynaklanan farkı isteyemezler. Öyle durumda da itiraz edersiniz. Bir gün yüzünden uğraşmak zorunda umarım kalmazsınız.

    Sorunsuz taşınma işleminini gerçekleşmesi de iyi olmuş,hayırlı olsun.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. tt mh ile konuştum son ayki cayma bedelinin yansıyacağını söyledi şubat 24te taşıma işleme alınmış, sanırım dediğiniz gibi son ayki indirim yansıtılcak yaklaşık 25₺ dedi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • acebi kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Firmaya göre cayma bedelinde günlük ya da aylık cayma bedeli isteyebiliyorlar. Öğrenmeniz iyi olmuş.
  • Yeni paketlerde hep 50 dakika aylık kabloses hakkı var görünüyor. Aylık 100 ve 200 hatta 500 dakika gibi seçenekler eklenmesi mümkün değil mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 10 Mart 2020; 4:2:19 >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Mümkün olması lazım. Yine de müşteri hizmetlerini arayıp sorun.https://www.turksatkablo.com.tr/Telefon-Kampanyalari,667,konusturan-kampanya. Telefon kampanyalarında da çok indirim yok. 12 aylık taahhütlerde 1 TL,24 aylık taahhütlerde 2 TL indirim var. Hiç uğraşmadan o ayki ihtiyacınız kadar ilave ek pakette alabilirsiniz. Kullanmadığınız ay olur,boşuna yüksek dakikada ödememiş olursunuz.https://www.turksatkablo.com.tr/Servisler-Ses-Paketi,190




  • Serdar bey merhaba, acaba kabloses üyeliğimi evden çıkmadan iptal etmem için ne yapmam gerekiyor? Beni bilgilendirebilir misiniz? Konuda aradım ama gözüme çalınmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allyjhan kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bu süreçte müşteri hizmetleri aracılığyla yapılması gerekiyor da yapılıp yapılmadığını bilemiyorum. Öğrenirsem yazarım.
  • Müşteri hizmetlerinin talebi üzerine dilekçe yazarak ve nüfus kağıdı fotoğrafını mail atarak o şekilde talebimi ilettim. Bakalım haftaiçi ne cevap alacağım göreceğiz. Teşekkür ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • allyjhan kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ben de sorunuza aynı şekilde müşteri hizmetlerinden halledebileceği cevabını aldım. Bir sorun yaşarsanız yazın. Sorununuz çözülmezse söyleyeyim, yardım etmesi için forumda haberdar et kısmına kullanıcı adını eklerim. Sağ olsun arıza gibi bu gibi konularda biz forumdakilere çok yardımcı oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 28 Mart 2020; 23:22:6 >
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Bugün mail ve sms geldi. Iptal edilmiş. Haftasonu olmasına rağmen işleme alınıp işlem yapılmış. Bu kadarını beklemiyordum. Sonucu yazıyorum ki ihtiyacı olanlar da bu yolla faydalansın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.