Şimdi Ara

Kalıcı Parfüm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben 11-12 yaşlarımdayken babam her sabah işe giderken Brüt marka parfüm kullanırdı, ee bizde babadan görme olarak brüt parfüm kullanıyoruz ancak bu aralar fark ettim ki kokusu hiçte kalıcı değil.

    Demem o ki kalıcı parfüm önerilerine açığım.

    Hem de kalıcı parfüm arayan arkadaşlarda faydalasın.



  • Brut parfümü eskisini ben de hatırlıyorum çok fazla kalıcıydı. Brut parfümün pekçok farklı üretimi var günümüzde. Madalyonlu olan üretimlerden bir çeşidi diğerlerinden daha kalıcı. Bugüne göre daha az kalıcı olmasının temel sebebi meşe yosunu esansının naturelinin kullanımının yasaklanması. Onun yerine kullanılan sentetik olanı maalesef tutmuyormuş. Kalıcı parfüm beklentinize gelince bütçenizi bilememekle beraber şu tavsiyelerde bulunmak isterim kendi kullanıp, denediklerimden: 1-Aramis Classic 2-Aramis 900 herbal 3-Jaguar for men 4-Vakko İnfiniti edp 5-Joop Homme 6-Ralph Lauren Polo Classic ilk aklıma gelenlerden. Eğer daha da yoğun-fark edilir ve daha modern tarz olsun istiyorsanız: 1-Tabacco Vanille edp 2-Thierry Mugler A Men Pure Havane 3-Bvlgari Black Orient edp 4-Ferrari Oud Essence edp bütçenize göre tavsiye ederim. Benim bir gözlemim var içerisinde bal esansı olan parfümler genelde kalıcı oluyor.
  • Teşekkür ediyorum, bu parfümleri deneyeceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar
    Parfümde biraz olsun kalıcılık bekliyorsan fresh parfümlerden uzak durup biraz daha baharatlı kokuları tercih etmelisin..öd vs mesela montale chocolate greedy var.. 1 sıkım abartmıyorum 1.5 gün derim.. niche bir parfümdür.bütçe yazmadığından dolayı uç bir örnek verdim ama açık parfüm düşünürsen.. a. banderas gold adlı bir parfümü var son derece kalıcı eyfel parfümeride var mesela kış kokusudur...örnekleri çoğaltabilirim.
  • Teşekkür ediyorum, sanırım aradığım parfümü buldum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • edt ve edp farkini arastir..?
  • aklima direk 2 koku geliyor kalici deyince biri
    dior sauvage ve paco robanne one million
    parfum fiyat araligini belirtsen daha iyi olurdu ama
    brutle bu yazdiklarim arasinda fiyatta daglar kdr fark var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.