Şimdi Ara

KALİTELİ TÜRK FİLMLERİ | 105 FİLM (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
168
Cevap
40
Favori
12.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yukarıda sıralaması yapılan flimlerin malesef çoğunu izlemediğimden yorum yapamayıcağım 1 sıradaki filmide izlemedim flimlerin 2000 sonrası popüler türk flimlerden oluşan bir sıralaması olmuş kesinlikle türk sinemasının en iyileri oldukları izlediklerim arasında için konuşuyorum av mevsimi,kabadayı,pardon,takva,gora türk sinemasın en iyileri kesinlikle değildir sıralamaya dahi girmemli kanatindeyim sarı mersedes ,eşkiya evet bu listede olmalı ayrıca kadir inanırın oyunculuğu ile 72. koğuş filmide çok çok iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terneke -- 2 Mart 2016; 15:10:48 >
  • Hayatımda gördüğüm en dandik liste yarısından çoğu hiç izlenmemiş festival filmleri ekşi sözlükte hiç bir şey beğenmeyen insanlara versen daha mantıklı liste yaparlardı.Adam gitmiş engin günaydının bile sonradan pişman olduğu vavien filmini en iyi film diye listeye eklemiş yetmemiş itirazım var diye abidik gubidik film eklemiş kim izledi abi onu da iyi film diye listeye ekliyorsunuz. 'Sen Aydınlatırsın Geceyi' sokakta böyle bir türk filmi var desem insanlar dalga geçiyorsun der daha çok şey sayarım ama gerek yok.
    Listede elle tutulur film olarak;Eşkiya,Ağır Roman,Sarı Mercedes,Pardon,Gora,Vizyontele,Kelebeğin rüyası dışında film yok dedemin insanları da sayalım hadi.
  • Bana Masal Anlatma (2015)
    Kara Bela (2015)
    Yer Altı (2012)
    Pek Yakında (2014) - Kimse sevmiyor gibi ama, ülkemiz içinde düşünülürse hem hikaye hem kurgu hem de oyunculuk açısından oldukça güzel bir filmdir.
    Kırımlı (2014)
    Kahpe Bizans
    Mucize (2014)
    İncir Reçeli 1 (2010)
    Panzehir (2014)
    Uzun Hikaye (2012)

    Aklıma geldikçe ekleme yaparım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tom Waits -- 2 Mart 2016; 17:51:07 >
  • Deli yurek bumerang cehennemi de guzel bi filmdi.
    Kurtlar vadisi gladionun ilk 15 dakikasi da gercekten guzeldi.

    Yumurta filmi de guzel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://goo.gl/JMCPwS Resimlerdeki kaliteli filmlere bak 2016 yılında çıkan filmlerden bir tanesine bak :) Zaman gittikçe filmler güzelleşiyormu yoksa kötümü oluyor acaba ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhammet7634

    http://goo.gl/JMCPwS Resimlerdeki kaliteli filmlere bak 2016 yılında çıkan filmlerden bir tanesine bak :) Zaman gittikçe filmler güzelleşiyormu yoksa kötümü oluyor acaba ?

    o filmi izlemedim yorum yapamam fakat şahsi görüşüm günümüzde hele hele Türkiyede film yapanlar para kazanmak için film yapıyorlar sanat uğruna hiçbir şey yok, bazen çok düşük bütçeyle çekilen bir film milyon dolarlık filmlerden daha güzel olabiliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 3 Mart 2016; 0:20:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

    Hayatımda gördüğüm en dandik liste yarısından çoğu hiç izlenmemiş festival filmleri ekşi sözlükte hiç bir şey beğenmeyen insanlara versen daha mantıklı liste yaparlardı.Adam gitmiş engin günaydının bile sonradan pişman olduğu vavien filmini en iyi film diye listeye eklemiş yetmemiş itirazım var diye abidik gubidik film eklemiş kim izledi abi onu da iyi film diye listeye ekliyorsunuz. 'Sen Aydınlatırsın Geceyi' sokakta böyle bir türk filmi var desem insanlar dalga geçiyorsun der daha çok şey sayarım ama gerek yok.
    Listede elle tutulur film olarak;Eşkiya,Ağır Roman,Sarı Mercedes,Pardon,Gora,Vizyontele,Kelebeğin rüyası dışında film yok dedemin insanları da sayalım hadi.

    İzlemediği filme abudik gubidik diyorsun gelmiş ahkam kesiyorsun. İtirazım var gayet iyi film. Sanki Türk sinemasında sayısız başyapıt varmış gibi yorum yapıyorsun. Sende 3-5 film eklede milleti aydınlat bari neymiş en iyi Türk filmleri. Senin mantığına göre recep ivedik en iyi Türk filmi çünkü en çok izlenen film. Bu mudur mantık? Kış uykusu 300.000 kişi izlemiş kocan kadar konuş diye dandik bir film 2 milyon izlenmiş senin mantığına göre kocan kadar konuş daha iy film. Zaten senin zihniyet gibiler yüzünden Türk sineması bu halde. Dandik filmleri Nbc filmlerine tercih ettiğiniz için bu devran böyle gider.

    osman pazarlama 1.5 milyon izlenmiş evet tam bir başyapıt...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 3 Mart 2016; 0:27:07 >




  • Bu kare yeterli olacaktır. Hulisi Kentmen
    Bu mesaja eklenen görseller:

    KALİTELİ TÜRK FİLMLERİ | 105 FİLM
  • Recep ivediğin ilk filmi en iyi filmler arasına girer hem gişe hem komedi türünde başarılıydı,filmlerin gişesi ve Hakkı'nda ki eleştiri yorumlara bakılır pardon filminin gişesi yok ama sonradan izlendiği zaman insanda bıraktığı etki beğenilme oranı belli. Yine diyorum itirazım var gibi filmler abıdık gubıdık filmler festival filmini gelip en iyi Türk filmi diye koymak ise sadece kendini kandırmaktır yanı kısaca listeyi ciddiye alan olmaz.
    Türk filmlerinde elle tuttulur örneklerini yazdım bir önce ki yorumum da tekrar yazayım.
    Abimm: konu olarak engelli bir abisi ile kardeşini anlatıyor gişesi cok yüksek olmasada şu listede ki çoğu filminden iyidir listeye girer

    Dondurmam gaymak: dondurmacı bir abimizin başına gelen olaylar konuyu biliyorsunuz her türlü listeye girer.

    Kolpacino: konu gişe komedi olarak gerçekten iyi film yok ben gülmedim diyen kasmasın kendini.

    Sağ salim: yine gişesi az ama sonradan değer görmüş sürekli peşin sıra gelen olaylar komedisi her türlü bu listeye girer vavienden kat kat iyi.

    Bana masal anlatma: Burak aksak filmi artık kalitesini siz düşünün iyi bir film

    Neyse bu kadar yeterli şimdilik;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Liste çok iyi
  • berbat diyenler var
  • yok gerçekten iyi eline sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Witsel

    yok gerçekten iyi eline sağlık

    teşekkür ederim, tartışma uzarsa konuyu silmeyi düşünüyorum

    ayrıca 37.film eklendi
  • beyza'nın kadınları
  • Başka Dilde Aşk. Mert Fırat'ın mükemmel oyunculuğu
  • Ejder Kapanı
  • ''sadece sen'' diye bir film izledim çok beğenmiştim kesinlikle tavsiyemdir.
  • Güle Güle 2000
    Karnaval 2013
    Abuzer Kadayıf
    3.Sayfa
  • liste güzel. belki listede vardır göremedim benim de 1-2 önerim var.

    selvi boylum al yazmalım
    canım kardeşim 1973
    ejder kapanı (imdb puanı niye düşük anlamadım. k.imirzalı oğlu, uğur yücel oynuyor, bol gerilim, bol aksiyon ve merak. üniversitedeyken izlemiştim çok beğenmiştim. belki de bende bir sorun vardır)
  • Hokkabaz eklenebilir...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.