Şimdi Ara

Kalitesini düşürmeden Convert edebileceğim bir program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar .. Benim elimde SONY HD 1000E bi kamera var..zaman zaman bu kamera ile çekim felanyapıyorum.bazen pc ye bazende kasete kayıt yapıp pc'ye aktarıyorum.Ancak aktardıktan sonra eğer 30 dakikalık bir videoysa 3-4 Gb lık yer kaplıyor.bazen movie maker gibi programlarla boyutunu düşürmeye çalışıyorum ama pekte etkiliğ olduğu söylenemez.Tavsiye edeceğiniz bi converter yada montaj programı felan var mı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.Dogann -- 24 Haziran 2012; 17:46:25 >



  • Format Factory'i programını bir dene, ücretsizdir...
  • Bende format factory de dahil bir sürü program var. Ama boyut küçültme istiyorsam videoyu telefona kopyala diyorum ekrana format değiştirme seçeneği çıkıyor onay veriyorum boyutu inanılmaz azalıyor. Geçen gün 66mb'lık bir videoyu 1.5mb yaptı. Tam istediğim gibi olmuştu. Ama aile videolarında kalite düşürme yerine kesme işlemi yapıyorum. Önemsiz kısımları kesiyorum. Onu da fotoğraf makinesinde yapıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abdullah345

    Bende format factory de dahil bir sürü program var. Ama boyut küçültme istiyorsam videoyu telefona kopyala diyorum ekrana format değiştirme seçeneği çıkıyor onay veriyorum boyutu inanılmaz azalıyor. Geçen gün 66mb'lık bir videoyu 1.5mb yaptı. Tam istediğim gibi olmuştu. Ama aile videolarında kalite düşürme yerine kesme işlemi yapıyorum. Önemsiz kısımları kesiyorum. Onu da fotoğraf makinesinde yapıyorum.

    Telefonlu olanın sonucu: Pixel art
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.