Şimdi Ara

Kapsamlı Yabancı Dizi Tavsiye Konusu ///170'den fazla dizi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
203
Favori
219.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Majestyca

    Usta dizileri kesinlikle falan gibisinden ayırman hiç hoş olmamış bence. Bakıyorum şimdi Fringe e izlenmeli yazmışsın. Fringe in f sine yanaşamayacak kalitede olan diziler var onlar içinde aynı şeyi yazmışsın. Fringe türünün tek örneği. Kel adamlar ve Walter bishop olarak özetlemen ayrı bir bilmece. True Blood ın İzlenebilir olup. Vampire Diaries in İzlenmeli olması yine beni benden aldı başka yerlere götürdü. Heroes, 4400 e de izlenebilir demişsin bide onların yanında misfits gibi traş bir diziyede izlenmeli demişsin olmamış. Buraya dizi aramak için girenlerin dizilerin yanlarındaki açıklamalarla yetinebileceğini de zannetmiyorum. Ayrıca bütün dizilerde oyunculuk iyi. Bence dizileri türlerine göre ayırman da yeterli olurdu yinede emeğin için teşekkürler.

    Şöyle sorayım siz benim yazıp izlediğim dizilerin hepsini izlediniz mi ? Ben dizilerin türlerindeki hemen hemen bütün kült olmuş ve kıyıda köşede kalmış bütün dizileri izledim.Senaryolarını ezberledim neredeyse,işlenmemiş exculusive olarak adlandırılmış böümlerini izlemeye çalıştım arka plan yapım süreçlerini izledim.Ben bu şekilde ayırabileceğime güvendim için ayırdım dizileri.

    siz kendiniz yazmışsınız ama beni eleştirdiğiniz şeyi kendiniz yapıyorsunuz farkında değilsiniz.Fringe'in F sine yaklaşmayacak dizi var diyorsunuz ama Fringe kendi alanında tek diyorsunuz .Fringe i hangi diziyle kıyaslayıp kesinlikle izlenmeli kategorisine koyardınız ?Keltoş adamlar ve Walter olarak özetlemem listeyi hazırlarken onlaca dizi olunca tek cümlelik özetlerle yetinmek zorunda kaldığımdan.Evet özetler yer yer komik ve çok eksik ama bakınız not düşmüşüm konuya.Özetleri elimden geldiğince detylandırmaya başlamışım okusaydınız konunun başını görürdünüz değil mi ?


    Misfits gibi traş bir dizi dediğin dizinin yanında düştüğüm not sizi ilgilendirmemiş Nathan ile çekilmiş bölümlerden sonra izlenilmediği takdirde heroes dan çok daha iyi."Save the cheer leader,save the world " mottosundan çok daha iyi bir konuya sahip misfits.Süper güçlere sahip normal insanların halini anlatıyor bir anda suç makinasına dönmüyor Syler gibi ya da dünyayı kurtarmıyor Peter gibi.


    The 4400 ise evet iyi bir hikayesi ve müzikleri harika kim nederse desin,oyuncular iyi ama dizi uzun metrajlı film tadında.4 sezon izledikten sonra misfits 2 sezonda aklınızda kalan sahnelerden daha azı aklınızda yer ediyor..

    Liste size uyduruk gelmiş olabilir bu benim hızlıca yapmaya çalıştığımdan kaynaklı ama sıralaması oldukça tutarlıdır izlediğim dizi ve filmleri arka planları vs incelediğim düşünülürse.Hepsi hakkında en az 400 sayfalık yazı yazarım ,nasıl çekildiğinden tutun da senaryo işlenişine kadar.Ben sadece bu dizilerin bir çoğunu keyif için izlemedim.İnceledim.

    Sizin zevkiniz ayrıdır ben karışmam derseniz ki The 4400 bence çok daha iyi eyvallah .Siz diyorsunuz ki bana bu listedeki dizilerin yerleri traş hep yanlış yapmışsın kötü ayırmışsın ben olsaydım şöyle yapardım.Sizin bu yaptığınız ne oluyor kendi zevklerinizi düzenlemiş olmuyor musunuz böylece,beni eleştirdiğiniz noktayı kendiniz tekrar yapmıyor musunuz ?
  • Evet eleştirdiğim dizilerin hepsini izledim. Misfits dediğin dizide doğru düzgün bir konu yok 3-4 tane genç aralarında olaylar oluyor vesayre. Heroes dediğin diziyi dünyalar izledi. Yapım kalitesi, Konu, Görsel Efektler, Oyunculuk konusunda Misfits 5 se heroes 9 dur. Dizi karakterlerinin isimleririni yüzlerce kişi nick yaptı bu forumda. Youtube ta misfitsi arat videoların %70 i dizideki erotik sahnelerden. Çoğu dizinin açıklamasında şu karakter için izlenmeli falan yazmışsın yani yanlış bence. İzlenmeli diyip özet vermeden geçtiğin çoğu dizinin zaten 10 larca wiki sayfası var. Türkçe wiki lerde mevcut mesela Battlestar Galactica gibi bir diziye özet yazmamışsın. Yapman gereken tek şey google a Battlestar Galactica yazıp çıkan türkçe wiki sayfasına tıklamak. Orda konusu kısmında zaten dizinin ana temasını 2 cümleyle özetleyebilirsin burada. Bu sayfa üstte olacaksa dizi arayanlara yardımcı olacaksa baştan savma olmamalı bence. Dediğin gibi kendi izlediğimiz şeye göre yorumlarsak bu konunun film izledikten sonra atılan yorumlardan farkı kalmaz. Bence dizileri türlerine göre topla konularını güzelce özetle yada türkçe wiki sayfası varsa oraya yönlendir sıralama bile. Bu şekilde konu harbi iyi olur herkes faydalanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 20 Ocak 2013; 17:05:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Majestyca

    Evet eleştirdiğim dizilerin hepsini izledim. Misfits dediğin dizide doğru düzgün bir konu yok 3-4 tane genç aralarında olaylar oluyor vesayre. Heroes dediğin diziyi dünyalar izledi. Yapım kalitesi, Konu, Görsel Efektler, Oyunculuk konusunda Misfits 5 se heroes 9 dur. Dizi karakterlerinin isimleririni yüzlerce kişi nick yaptı bu forumda. Youtube ta misfitsi arat videoların %70 i dizideki erotik sahnelerden. Çoğu dizinin açıklamasında şu karakter için izlenmeli falan yazmışsın yani yanlış bence. İzlenmeli diyip özet vermeden geçtiğin çoğu dizinin zaten 10 larca wiki sayfası var. Türkçe wiki lerde mevcut mesela Battlestar Galactica gibi bir diziye özet yazmamışsın. Yapman gereken tek şey google a Battlestar Galactica yazıp çıkan türkçe wiki sayfasına tıklamak. Orda konusu kısmında zaten dizinin ana temasını 2 cümleyle özetleyebilirsin burada. Bu sayfa üstte olacaksa dizi arayanlara yardımcı olacaksa baştan savma olmamalı bence. Dediğin gibi kendi izlediğimiz şeye göre yorumlarsak bu konunun film izledikten sonra atılan yorumlardan farkı kalmaz. Bence dizileri türlerine göre topla konularını güzelce özetle yada türkçe wiki sayfası varsa oraya yönlendir sıralama bile. Bu şekilde konu harbi iyi olur herkes faydalanır.

    Cevabımı okumadığın belli ben yazmışım detaylı özetini kendim ekliyorum bu yazıdm dizilerin yapsini izledim sen sadece leşetiridiğin dizileri izlemişsiniz geri kalanı nerede o zaman ? Bu forumda geri kalan dünyayı temsil etmiyor.The office ABD de ne kadar kişi izliyor biliyor musun ? Hayır.
  • fringe kesinlikle izlenmeli olmalı bir kere person of interest de son bölümün hatırına bile izlenmeli kategorisine taşınmalı... Sırf 3. Sezonda aksiyon-gerilim arttı diye makyajları daha iyi yaptılar diye the walking dead kesinlikle izlenmeli oluyor konusu kurgusu ondan kat kat daha iyi olan person of interest ise izlenebilir onu geçtim şu ergenlerin izlediği the vampire diaries ile fringe aynı kategoride, değil tvd twd den bile hatta prison break'ten bile daha kaliteli yapım kesinlikle izlenmeliyi hak ediyor!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muvaZaa xD

    fringe kesinlikle izlenmeli olmalı bir kere person of interest de son bölümün hatırına bile izlenmeli kategorisine taşınmalı... Sırf 3. Sezonda aksiyon-gerilim arttı diye makyajları daha iyi yaptılar diye the walking dead kesinlikle izlenmeli oluyor konusu kurgusu ondan kat kat daha iyi olan person of interest ise izlenebilir onu geçtim şu ergenlerin izlediği the vampire diaries ile fringe aynı kategoride, değil tvd twd den bile hatta prison break'ten bile daha kaliteli yapım kesinlikle izlenmeliyi hak ediyor!
    Neyse hacı sen olayı başka yere çekmeye çalışıyorsun ben sadece sana öneri sundum. Yorumlarını okudum. Bu arada son yorumunu düzelt sanırım telefonda falansın. Ayrıca ben önceki yorumlarda da dediğim gibi. Haksızlık olmaması açısından sadece izlediğim diziler hakkında yorum yaptım ve sana yine izlediğim diziler ile ilgili öneriler örnekler sundum diğerleri hakkında birşey demedim. The Office ile ilgili birşey demedim onu oraya yazman ne alaka. İzlemişsin hepsini ama soru şu nasıl izlemişsin? Ben izledim demek için izlediğin besbelli.

    @Tornado42 Vampire Diaries konusuna katılıyorum. Dizi resmen twilight. 5 dakikada bir arkaya bi duygusal müzik giriyor dizideki karakterler birbirlerine sarılıp ağlamaya başlıyorlar. Bildiğin twilight. İzleyenlerin yorumlarınıda şu şekilde özetleyebiliriz. "OMG damon so hot" "Omg stefan so hot".



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 20 Ocak 2013; 17:43:08 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Majestyca

    Neyse hacı sen olayı başka yere çekmeye çalışıyorsun ben sadece sana öneri sundum. Yorumlarını okudum. Bu arada son yorumunu düzelt sanırım telefonda falansın. Ayrıca ben önceki yorumlarda da dediğim gibi. Haksızlık olmaması açısından sadece izlediğim diziler hakkında yorum yaptım ve sana yine izlediğim diziler ile ilgili öneriler örnekler sundum diğerleri hakkında birşey demedim. The Office ile ilgili birşey demedim onu oraya yazman ne alaka. İzlemişsin hepsini ama soru şu nasıl izlemişsin? Ben izledim demek için izlediğin besbelli.

    @Tornado42 Vampire Diaries konusuna katılıyorum. Dizi resmen twilight. 5 dakikada bir arkaya bi duygusal müzik giriyor dizideki karakterler birbirlerine sarılıp ağlamaya başlıyorlar. Bildiğin twilight. İzleyenlerin yorumlarınıda şu şekilde özetleyebiliriz. "OMG damon so hot" "Omg stefan so hot".

    Evet the office ile ilgili birşey demedin ama şunu ekledin Heroes un şu kadar kişi izledi youtube da %70 şu videolar çıkıyor diyorsun.forumda bir çok kişi dizideki kişilerin isimlerini nick olarak kullandı diyorsun ben de diyorum ki dünya bu forumdan konuşulanlardan ibaret değil.Burada biz bizeyiz ama sen sanki dünyada böyle birşey varmış da ben çok yanlış yapıyormuşum gibi söylüyorsunz.Kendi yorumunu bir daha okursan anlarsın..The office neden örnek verdim bu forumda ve diğer forumlarda yada benim çevremde ,çevremin çevrelerinde bu diziyi bilen yok neredeyse.Girin yabancı forumlara en basitinden imdbye okuyun bu dizi hakkında yazılanları.Binlerce seveni var.Bu diziyi sevenlerde örneğin heroes ya kötü diyebilir.Anlatmak istediğim yaptığınız kendi yorumunuz ama öyle bir yazıyorsunuz ki misfits gibi ya da vampire diaries gibi dizileri nasıl koymuşsunuz hiç mi birşey bilmiyorsunuz anlamını uyandrıyor.
    Ayrıca yazınızdan anladığım kadarıyla vampir dizilerinden hoşnutsuzsunuz olabilir ama bu demek değil ki o diziler kötü,çekilmez beş para etmez.Onunda belli bir kitlesi var.Ben ise senaryosuna bakıyorum.Efektlerine bakıyorum oyuncularına bakıyorum dizilerin .

    Örneğin listemde Legend of the seeker bence kesinlikle izlenmeli kategorisine girmeliydi ama ne kitabı iyi takip etmişlerdi ne de senaryosu kitaba göre iyiydi bu yüzden onu bu kategoriye sokmadım.Kategoriler sadece benim beğenip keyfile izlediğim diziler şeklinde değil bunu kaç kere belirttim.

    Vampire Diaries 'in senaryosu bilinen vampir hikayelerin senaryolarına göre oldukça iyi.True Blood'da bu yok.Bu demek değil ki True Blood'un hikayesi çöp hayır kesinlikle değil.

    Ayrıca eleştirin eleştirmeyin demiyorum ama yorumları yazarken o çöp bu beş para etmez bu liste nasıl liste dediğiniz anda yaptığınız yorumların en basit tabirle hoş olmadığını söylemem gerekiyor.Yorum yaparsınız dersiniz ki True blood bu nedenle listede şurayı hakediyor vampire diaries şu nedenle.Ben bu şekilde düşünüyorum derseniz eyvallah sözüm yok.Herkes sevdiğini en öne almak ister anlayışla karşılıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tornado42

    fringe kesinlikle izlenmeli olmalı bir kere person of interest de son bölümün hatırına bile izlenmeli kategorisine taşınmalı... Sırf 3. Sezonda aksiyon-gerilim arttı diye makyajları daha iyi yaptılar diye the walking dead kesinlikle izlenmeli oluyor konusu kurgusu ondan kat kat daha iyi olan person of interest ise izlenebilir onu geçtim şu ergenlerin izlediği the vampire diaries ile fringe aynı kategoride, değil tvd twd den bile hatta prison break'ten bile daha kaliteli yapım kesinlikle izlenmeliyi hak ediyor!

    walkind dead'in makyajları için sadece 3. sezon olarak yazmadım 1. sezonun ilk bölümünden beri takip ediyorum o zamandan beri yazıyorum.Girin konusuna aratın daha teaser'larını izlediğimde bile ilk bölümün aynı şeyi yazmıştım.Walking Dead 3. sezonu izlemeden önce izlenmeli kısmındaydı.Diziye bir sezon daha şans vererek yer değişimini son kez düşünüyordum onun için.Şansını kullandı ve nokta atışı yaptı.Kesinlikle izlenmeli kategorisine soktum.Niye mi kategorisini yükselttim türündeki en iyi dizi de ondan.Resident Evil'ın saçma sapan dizi sanrıısı çeken bölümlerinden uyduruk kıytırık 3-5 bölümlük zombi dizilerinden ve hatta bir çok zombi filminden çok daha iyi efektleri oyuncuları ve senaryosu var.Person of İnteresti tekrar tekrar söylüyorum neden abartılıyor ya da mükkemleştiriliyor anlamıyorum.Normal bir dizi tek kurgusu bir süper bilgisayarın algoritmasına dayalı hedef bul ,zanlı bul ya da mağdur bul yerini bildir diziyi işle mantığı var .bir önceki sezon finalinde mükemmel diyen arkadaşlar bilmiyorum kaç dizi izlediler ama dünyanın en iyi dizisini izlemiş gibi birşeye kapıldıkları aşikardı.Olabilir ama benim için değildi ve bir çok yabancı forumda yazan yorum yapan kişi içinde öyle.Kötü mü diyorlar hayır normal bir şekilde eleştiriyorlar fanatik olmadan.

    Fringe e gelirsek kendi türünde tek olduğu olduğu için onun yerini şu anda bulunduğu kategori olarak belirledim.Kıyaslayabilecek başka bir dizi yok çünkü.Kesinlikle izlenmeli diyemem çünkü türünün en iyi örneği ileride olmayabilir.İlk önce sezon için harika derim sonra gelen iki sezon için kan kaybettiği bir gerçek.Bilimkurgu dizisinden çok romantik-dram dizisine döndü.Arada gösterilen bilimsel olgular dışında birşeye benzemeyen bir sezon geçirdi.( 5. sezon için ) .Prison break ilk 3 sezon işleniş,hikaye çekimler ortam vs ve sadce t-Bag karakteri için bile bulunduğu kategoriyi hak ediyor.


    Tek bölüm hatrına dizilerin hepsini kesinlikle izlenmeli yapardım.Benim ele aldığım en kötü dizileri bile 1 sezon izledikten sonra kategorileyip yorum yapıyorum yeni başladıklarıma ise geçici diye yorumlarda yer veriyorum.Siz kendiniz bir liste yapıp istediğiniz diziyi koyabilirsiniz istediğiniz yere.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Belluschi_16

    The Vampire Diaries kesinlikle izlenmeli.Ben böyle oyunculuklar,böyle bir kurgu görmedim.İlk bölümler gençlik dizisi sanıyorsunuz ama sonra hikaye derinleştikçe çok bağlıyor kendinde.

    Alıntıları Göster
    Şuan şu dizileri indiriyorum. Heralde hepsi kesinlikle izlenilmeli kategorisindeydi Yaklaşık 500 GB Fazla mı oldu sizce ? Gerçi izlediğim dizi DVD rip ise izleme hevesim kaçıyor. En düşük çakma da olsa 720p ( şu HDTV çıkıyor ya bölüm başına 1-1,5 GB olanlarından) izliyorum. Zaten dizileri yazın izliyeceğim. Şunlar insin hele Harddisk dolana kadar indirmeye devam ederim. Paylaşım için teşekkürler.

    The Big Bang Theory
    Spartacus Blood And Sand ve Gods Of Arena
    Dexter
    Breaking Bad
    Stargate Atlantis ve SG-1
    X-Files
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FRIENDS

    Şuan şu dizileri indiriyorum. Heralde hepsi kesinlikle izlenilmeli kategorisindeydi Yaklaşık 500 GB Fazla mı oldu sizce ? Gerçi izlediğim dizi DVD rip ise izleme hevesim kaçıyor. En düşük çakma da olsa 720p ( şu HDTV çıkıyor ya bölüm başına 1-1,5 GB olanlarından) izliyorum. Zaten dizileri yazın izliyeceğim. Şunlar insin hele Harddisk dolana kadar indirmeye devam ederim. Paylaşım için teşekkürler.

    The Big Bang Theory
    Spartacus Blood And Sand ve Gods Of Arena
    Dexter
    Breaking Bad
    Stargate Atlantis ve SG-1
    X-Files

    Alıntıları Göster
    24 ünde Person of Interest ten farkı olduğunu düşünmüyorum. True Blood unique bi konu ile geliyor. Bütün vampir dizilerinde vampirler gizli saklı. True Blood ta Vampirlerin var olduğunu biliyorlar insanlar vampirlerle beraber yaşıyorlar. Ayriyetten tam vampir diziside denmez herşey var. Peri, Şekil değiştirenler, Cadılar, Kurtadamlar ve dahası. Walking Dead şuan en mükemmel giden dizi reytinglerde diğer dizileri ikiye üçe katlıyor ve hakediyorda. Ayriyetten heroes için söylediklerim sadece türkiye için değildi dünya çapında direk. En basitindenhttp://eu.battle.net/wow/en/search?q=Sylar&f=wowcharacter her serverda 1 tane sylar var. Burdan yola çıkabilirsin ;). Konu güzel amaç güzel sadece derecelendirme yanlış. Çünkü derecelendirme olayı kişisel düşünceye kaçıyor. Tahminimce sen daha çok suç, polisiye, aksiyon seviyorsun. Çünkü o bölümde ayırdığın dizilere en az 2 satır özet geçmeyi ihmal etmemişsin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Majesthion

    24 ünde Person of Interest ten farkı olduğunu düşünmüyorum. True Blood unique bi konu ile geliyor. Bütün vampir dizilerinde vampirler gizli saklı. True Blood ta Vampirlerin var olduğunu biliyorlar insanlar vampirlerle beraber yaşıyorlar. Ayriyetten tam vampir diziside denmez herşey var. Peri, Şekil değiştirenler, Cadılar, Kurtadamlar ve dahası. Walking Dead şuan en mükemmel giden dizi reytinglerde diğer dizileri ikiye üçe katlıyor ve hakediyorda. Ayriyetten heroes için söylediklerim sadece türkiye için değildi dünya çapında direk. En basitindenhttp://eu.battle.net/wow/en/search?q=Sylar&f=wowcharacter her serverda 1 tane sylar var. Burdan yola çıkabilirsin ;). Konu güzel amaç güzel sadece derecelendirme yanlış. Çünkü derecelendirme olayı kişisel düşünceye kaçıyor. Tahminimce sen daha çok suç, polisiye, aksiyon seviyorsun. Çünkü o bölümde ayırdığın dizilere en az 2 satır özet geçmeyi ihmal etmemişsin.

    Alıntıları Göster
    bu listeye bakarsak true bloodı bırakup the lost rooma balasam iyi ıolucak sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Majesthion

    24 ünde Person of Interest ten farkı olduğunu düşünmüyorum. True Blood unique bi konu ile geliyor. Bütün vampir dizilerinde vampirler gizli saklı. True Blood ta Vampirlerin var olduğunu biliyorlar insanlar vampirlerle beraber yaşıyorlar. Ayriyetten tam vampir diziside denmez herşey var. Peri, Şekil değiştirenler, Cadılar, Kurtadamlar ve dahası. Walking Dead şuan en mükemmel giden dizi reytinglerde diğer dizileri ikiye üçe katlıyor ve hakediyorda. Ayriyetten heroes için söylediklerim sadece türkiye için değildi dünya çapında direk. En basitindenhttp://eu.battle.net/wow/en/search?q=Sylar&f=wowcharacter her serverda 1 tane sylar var. Burdan yola çıkabilirsin ;). Konu güzel amaç güzel sadece derecelendirme yanlış. Çünkü derecelendirme olayı kişisel düşünceye kaçıyor. Tahminimce sen daha çok suç, polisiye, aksiyon seviyorsun. Çünkü o bölümde ayırdığın dizilere en az 2 satır özet geçmeyi ihmal etmemişsin.

    Alıntıları Göster
    @Majestyca

    Ya görmezden geliyorsun ya da okumuyorsun bu 4 mesajdır sana konudaki yorumlarım yetersiz yavaş yavaş başladım yorumları düzeltip daha iyi yorum yazmaya diyorum sen hala yorumlardan yola çıkarak yorum yapıyorsun liste hakkında. .Forumlardaki nick lere bakılırsa Raistlin 'in de onlarca forumda kullanıcı ismi olark geçiyor ama Ejderha mızrağının çizgi dizisi dışında ne disizisini bulabilirsin ne de filmini.Sorun ne kadar çok olduğu değil kullanıcı isimlerinin,ilgili olay ne kadar çok kişinin o konu hakkında yorum yaptığı.Örneğin Mustafa ismi Türkiyede yüzlerce kişide var sen Mustafa dediğinde Mustafalara mı kastediyorsun arkadaşına seslendiğinde ? supernatural'da da var yüzlerce yaratık ama senaryo oyuncular harika 6. sezona kadar.Sonra işi bozdular bana göre ama hala kesinlikle izlenmeli kategorisinde neden mi çünkü en kötü şekilde bile yaklaşık 7-8 yıldır kendi çizgisinden sapmadı senaryo olarak.Başlangıçtaki konu zaten en son sezonları bölümü bir şekilde işaret ediyordu ve eski bölümlerine göre kaliteli değil belki ama kendi senaryo çizgisinden ödün vermemeye çalıştı bir nebze olsun başardıda.True blood neydi ne oldu.Senaryoyu genişletmek için elelrinden gelen birçok garip öğeyi eklemeye çalıştılar kötü mü oldu bence hayır ama çizgisinden saptı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 20 Ocak 2013; 19:53:41 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    @Majestyca

    Ya görmezden geliyorsun ya da okumuyorsun bu 4 mesajdır sana konudaki yorumlarım yetersiz yavaş yavaş başladım yorumları düzeltip daha iyi yorum yazmaya diyorum sen hala yorumlardan yola çıkarak yorum yapıyorsun liste hakkında. .Forumlardaki nick lere bakılırsa Raistlin 'in de onlarca forumda kullanıcı ismi olark geçiyor ama Ejderha mızrağının çizgi dizisi dışında ne disizisini bulabilirsin ne de filmini.Sorun ne kadar çok olduğu değil kullanıcı isimlerinin,ilgili olay ne kadar çok kişinin o konu hakkında yorum yaptığı.Örneğin Mustafa ismi Türkiyede yüzlerce kişide var sen Mustafa dediğinde Mustafalara mı kastediyorsun arkadaşına seslendiğinde ? supernatural'da da var yüzlerce yaratık ama senaryo oyuncular harika 6. sezona kadar.Sonra işi bozdular bana göre ama hala kesinlikle izlenmeli kategorisinde neden mi çünkü en kötü şekilde bile yaklaşık 7-8 yıldır kendi çizgisinden sapmadı senaryo olarak.Başlangıçtaki konu zaten en son sezonları bölümü bir şekilde işaret ediyordu ve eski bölümlerine göre kaliteli değil belki ama kendi senaryo çizgisinden ödün vermemeye çalıştı bir nebze olsun başardıda.True blood neydi ne oldu.Senaryoyu genişletmek için elelrinden gelen birçok garip öğeyi eklemeye çalıştılar kötü mü oldu bence hayır ama çizgisinden saptı.

    @majestyca

    Burada arkadaşın yaptığı sıralama onun kendi zevkine göre yaptığı bir sıralama , bu sıralamaya katılmayabilirsin ama eleştirmeye hakkın yok , çünkü dediğim gibi herkesin zevkleri beğendiği diziler farklılık gösterebilir... adam orada saatlerini harcamış , izlediği dizileri sınıflandırmış ,bakanlara bir fikir versin diye yorumlamaya çalışmış sen bu arkadaşın emeğine saygısızlık ediyorsun ben şahsen izlemediğim bir kaç diziye bu listeye bakarak karar verdim ve bu yüzden knisath a teşekkür ediyorum...

    Bu arada hocam izlediğin dizilerde downton abbey i göremedim eğer izlemediysen 1-2 bölüm şans vermelisin oyunculukları olsun senaryosu olsun mükemmel bir dizi, benim gibi bir dizi fanatiğinin kaçırmasını istemem bu arada sende bana dizi önerirsen memnun olurum imzamdaki dizileri izledim o yüzden imzamdakilerin dışında bir dizi olursa sevinirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zykon

    quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    @Majestyca

    Ya görmezden geliyorsun ya da okumuyorsun bu 4 mesajdır sana konudaki yorumlarım yetersiz yavaş yavaş başladım yorumları düzeltip daha iyi yorum yazmaya diyorum sen hala yorumlardan yola çıkarak yorum yapıyorsun liste hakkında. .Forumlardaki nick lere bakılırsa Raistlin 'in de onlarca forumda kullanıcı ismi olark geçiyor ama Ejderha mızrağının çizgi dizisi dışında ne disizisini bulabilirsin ne de filmini.Sorun ne kadar çok olduğu değil kullanıcı isimlerinin,ilgili olay ne kadar çok kişinin o konu hakkında yorum yaptığı.Örneğin Mustafa ismi Türkiyede yüzlerce kişide var sen Mustafa dediğinde Mustafalara mı kastediyorsun arkadaşına seslendiğinde ? supernatural'da da var yüzlerce yaratık ama senaryo oyuncular harika 6. sezona kadar.Sonra işi bozdular bana göre ama hala kesinlikle izlenmeli kategorisinde neden mi çünkü en kötü şekilde bile yaklaşık 7-8 yıldır kendi çizgisinden sapmadı senaryo olarak.Başlangıçtaki konu zaten en son sezonları bölümü bir şekilde işaret ediyordu ve eski bölümlerine göre kaliteli değil belki ama kendi senaryo çizgisinden ödün vermemeye çalıştı bir nebze olsun başardıda.True blood neydi ne oldu.Senaryoyu genişletmek için elelrinden gelen birçok garip öğeyi eklemeye çalıştılar kötü mü oldu bence hayır ama çizgisinden saptı.

    @majestyca

    Burada arkadaşın yaptığı sıralama onun kendi zevkine göre yaptığı bir sıralama , bu sıralamaya katılmayabilirsin ama eleştirmeye hakkın yok , çünkü dediğim gibi herkesin zevkleri beğendiği diziler farklılık gösterebilir... adam orada saatlerini harcamış , izlediği dizileri sınıflandırmış ,bakanlara bir fikir versin diye yorumlamaya çalışmış sen bu arkadaşın emeğine saygısızlık ediyorsun ben şahsen izlemediğim bir kaç diziye bu listeye bakarak karar verdim ve bu yüzden knisath a teşekkür ediyorum...

    Bu arada hocam izlediğin dizilerde downton abbey i göremedim eğer izlemediysen 1-2 bölüm şans vermelisin oyunculukları olsun senaryosu olsun mükemmel bir dizi, benim gibi bir dizi fanatiğinin kaçırmasını istemem bu arada sende bana dizi önerirsen memnun olurum imzamdaki dizileri izledim o yüzden imzamdakilerin dışında bir dizi olursa sevinirim

    Alıntıları Göster
    arkadaşlar sakın olun, arkadaş kendıne göre bır sınıflama yapmış saolasun varolsun, sızden rıcam sızde böyle konu açın böylelıkle belkı burada dıkkatımızı cekmeyen sızın konuda ceker fringe ızlenmelıden kesınlıkle ızlenmelıye geçse ne olacak zaten frınge ı bılen bılıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Castiel

    arkadaşlar sakın olun, arkadaş kendıne göre bır sınıflama yapmış saolasun varolsun, sızden rıcam sızde böyle konu açın böylelıkle belkı burada dıkkatımızı cekmeyen sızın konuda ceker fringe ızlenmelıden kesınlıkle ızlenmelıye geçse ne olacak zaten frınge ı bılen bılıyor

    Alıntıları Göster
    Sınıflandırma aşağı yukarı yerinde olmuş, emeğine sağlık.
  • Bazılarını detaylı bir şekilde anlatmışsın eyvallah tamam ama çoğuna ''izlenmeli'' yazmışsın.Konusunu falanda yazsaydın daha iyi olurdu.Herkesin zevkleri farklıdır.Konuyu yazsaydında biz karar verseydik daha iyi olurdu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Thomson

    Bazılarını detaylı bir şekilde anlatmışsın eyvallah tamam ama çoğuna ''izlenmeli'' yazmışsın.Konusunu falanda yazsaydın daha iyi olurdu.Herkesin zevkleri farklıdır.Konuyu yazsaydında biz karar verseydik daha iyi olurdu.

    konuyu okumadığınız için yazdığınız mesaj normal ve anladığınız şey normal
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zykon


    @majestyca

    Burada arkadaşın yaptığı sıralama onun kendi zevkine göre yaptığı bir sıralama , bu sıralamaya katılmayabilirsin ama eleştirmeye hakkın yok , çünkü dediğim gibi herkesin zevkleri beğendiği diziler farklılık gösterebilir... adam orada saatlerini harcamış , izlediği dizileri sınıflandırmış ,bakanlara bir fikir versin diye yorumlamaya çalışmış sen bu arkadaşın emeğine saygısızlık ediyorsun ben şahsen izlemediğim bir kaç diziye bu listeye bakarak karar verdim ve bu yüzden knisath a teşekkür ediyorum...

    Bu arada hocam izlediğin dizilerde downton abbey i göremedim eğer izlemediysen 1-2 bölüm şans vermelisin oyunculukları olsun senaryosu olsun mükemmel bir dizi, benim gibi bir dizi fanatiğinin kaçırmasını istemem bu arada sende bana dizi önerirsen memnun olurum imzamdaki dizileri izledim o yüzden imzamdakilerin dışında bir dizi olursa sevinirim

    Downtown abbeyi izlemedim listeme eklerim


    İmzanızdaki dizilerde Legend of the Seeker'ı göremedim.Onu izlemenizi öneririm fantastik dizi olarak.Hatfields & McCoys u da öneririm kesinlikle izlemelisiniz.Gerçek olaylara dayayn mükemmel bir western dizi.Müzikleri harikadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    quote:

    Orijinalden alıntı: John Thomson

    Bazılarını detaylı bir şekilde anlatmışsın eyvallah tamam ama çoğuna ''izlenmeli'' yazmışsın.Konusunu falanda yazsaydın daha iyi olurdu.Herkesin zevkleri farklıdır.Konuyu yazsaydında biz karar verseydik daha iyi olurdu.

    konuyu okumadığınız için yazdığınız mesaj normal ve anladığınız şey normal

    Konuyu okudum.Özelliklede dizilerin konularını yazdığın kısımları.Bazılarına izlenmeli deyip geçmişsin.Ne anlatım var ne resim.Mesela sadece izlenmeli yazdığın dizinin konusu savaş olsaydı bir tanede diziden çatışma resmi koysaydın ben konuya falan ihtiyaç duymazdım.Kapsamlı yazmışsan başlığa bunlar da olmalıydı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John Thomson


    quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    quote:

    Orijinalden alıntı: John Thomson

    Bazılarını detaylı bir şekilde anlatmışsın eyvallah tamam ama çoğuna ''izlenmeli'' yazmışsın.Konusunu falanda yazsaydın daha iyi olurdu.Herkesin zevkleri farklıdır.Konuyu yazsaydında biz karar verseydik daha iyi olurdu.

    konuyu okumadığınız için yazdığınız mesaj normal ve anladığınız şey normal

    Konuyu okudum.Özelliklede dizilerin konularını yazdığın kısımları.Bazılarına izlenmeli deyip geçmişsin.Ne anlatım var ne resim.Mesela sadece izlenmeli yazdığın dizinin konusu savaş olsaydı bir tanede diziden çatışma resmi koysaydın ben konuya falan ihtiyaç duymazdım.Kapsamlı yazmışsan başlığa bunlar da olmalıydı.

    Konuyu okudğunuz çok belli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    quote:

    Orijinalden alıntı: John Thomson


    quote:

    Orijinalden alıntı: Knisath

    quote:

    Orijinalden alıntı: John Thomson

    Bazılarını detaylı bir şekilde anlatmışsın eyvallah tamam ama çoğuna ''izlenmeli'' yazmışsın.Konusunu falanda yazsaydın daha iyi olurdu.Herkesin zevkleri farklıdır.Konuyu yazsaydında biz karar verseydik daha iyi olurdu.

    konuyu okumadığınız için yazdığınız mesaj normal ve anladığınız şey normal

    Konuyu okudum.Özelliklede dizilerin konularını yazdığın kısımları.Bazılarına izlenmeli deyip geçmişsin.Ne anlatım var ne resim.Mesela sadece izlenmeli yazdığın dizinin konusu savaş olsaydı bir tanede diziden çatışma resmi koysaydın ben konuya falan ihtiyaç duymazdım.Kapsamlı yazmışsan başlığa bunlar da olmalıydı.

    Konuyu okudğunuz çok belli

    Alıntıları Göster
    Benim burda niyetim kavga çıkarmak değil zaten sadece fikrimi söylüyorum. Olay bu. Heroes 2. sezondan sonra izlemeyin demiş tüylerim diken diken oldu birden. Ben arkadaşın emeğine saygı duycamda adamlar orda nbc nin son 5 sezonda en çok reyting alan dizisini yapmış. 2. sezondan sonra izlemeyin demiş o biraz garibime gitti. Arkadaşta o diziyi yapanların emeğine saygı duyması lazım. Hiç değilse bi özetle konusunu. Altta yazılan özetlerden beğendiğin kısımlar varsa ekleyebilirsin konuna. Bu arada Jericho da istemeden yanlışık yapmışsın postakaoliptik yazmışsın. Jericho, Falling Skies, Revolution, Walking Dead i Post Apokaliptik başlığı altında toplayabilirsin.

    Fringe
    Amerikan bilim kurgu dizisi. Dizide Kamu Güvenlik Teşkilatı (Department of Homeland Security) denetimi altındaki FBI'ın bir kolu olan ve Boston, Massachusetts merkezli Fringe Bölümü anlatılmaktadır. Fringe takımı korkunç ve tüm dünyayı etkileyebilecek açıklanamayan olayları açıklamak için alışılmamış bilimsel yöntemlerden ve FBI soruşturma yöntemlerinden yararlanmaktadır. Özel ajan Olivia Dunham, çılgın bilimadamı Walter Bishop ve oğlu Peter Bishop'ın doğaüstü ve ileri düzey bilim ile ilgili konuları araştırmasını anlatmaktadır.

    Battlestar Galactica
    12 Koloni’de yaşayan insanlar,düşmanları Saylonlar ile 40 yılı aşkın bir süredir barış içinde yaşamaktadır. Ancak Saylonlar’ın gerçekleştirdikleri sinsi saldırıyla, kolonilerin savunma sistemleri etkisiz hale getirilip nüfusun yoğunlaştığı tüm merkezlerin nükleer silahlar ile yok edilmesi her şeyin birdenbire değişmesine sebep olacaktır. Aslında Saylonlar, yıllar önce insanlar tarafından yapay zekâ kullanılarak üretilmiş sofistike robotlardır. Ancak zaman içinde kendi zekâ ve bilinçleri oluşmuş; efendilerine karşı örgütlenerek ilk İnsan/Saylon savaşının başlamasına neden olmuştur.

    Stargate SG-1
    Stargate SG-1 ya da kısaca SG-1, eski Mısır tanrıları ile uzaylılar arasında bağ kuran 1994 yapımı Yıldız Geçidi (Stargate) filminin devamı niteliğindeki televizyon dizisidir. Dizi Yıldız Geçitleriyle galaksiyi dolaşan keşif takımı SG1'ın maceralarını konu alır. Dizide dost ve düşman farklı ırkların Tauri (Dünya) halkıyla olan ilişkileri işleniyor. Adından da anlaşıldığı gibi yıldız geçidi sayesinde farklı gezegenler arasında geçişler yapılabiliyor. Bu gezengenlerde SG-1 takımımızın başına gelen olaylar (Bazen de SG-1 takımının dünyanın başına açtığı belalar) anlatılıyor. Eski Mısır tarihinin de bol bol dizide yer aldığını hatırlatmak lazım -ki bu ayrı bir zevk veriyor.

    Stargate Atlantis
    Bir grup bilim adamı kayıp şehir Atlantis'in yerini tespit eder. Sanıldığı üzere Atlantis dünyada değil, Pegasus Galaksisi'ndedir.
    Popüler Stargate SG-1 dizisinin alternatif devamı olarak çekilen bu dizide, Diplomat Dr. Elizabeth Weir'ın öncülüğünde farklı milletlerden gelen bir bilim adamı ve asker grubu, Atlantis'e doğru geri dönüşü olmayan bir yolculuğa çıkarlar. Görevleri büyük güçlere sahip kadim ırklar tarafından inşa edildiği anlaşılan bu şehrin gizemlerini araştırmak ve keşiflerini dünyaya getirmektir. Ancak geri dönüşleri, bunu sağlayacak teknolojiyi Atlantis'te bulmalarına bağlıdır; hiçbir destek veya kurtarma görevi olmayacaktır.

    Stargate Universe
    Stargate Universe, milyonlarca yıl önce insansız yolculuğa başlamış olduğu varsayılan Kadim gemisi Destiny'de geçmektedir. Kadimler, evrenin uzak yerlerindeki yaşamı araştırmak için gönderdikleri bu gemiye belli zaman sonra keşfetmek için gelmeyi planlıyorlardı. Fakat yükselmek ile meşgul olduklarından bu planlarını unuttular. Daha önceden de birkaç gemiyi başlangıç amacıyla Stargate evrenine göndermişlerdi. Gemiye ulaşmak için daha önce hiçbir Stargate serisinde geçmemiş olan dokuz sembollü adresi tuşlamak gerekmektedir.

    Heroes
    Amerikan televizyonlarında en çok heyecan yaratan dizi Heroes. Dizinin adının "kahramanlar" olmasına bakıp, alıştığınız süper kahraman karakterlerini bu dizide görmeyi henüz beklemeyin. Çünkü Heroes olağanüstü birtakım güçler geliştirdiklerini keşfeden sıradan insanları konu eden bir dizi. Dolayısıyla süper kahramanlığa dair farklı bir yaklaşıma, ilginç karakterlere ve çok sürükleyici bir öyküye sahip. Kahramanlarımız yeni gelişen özel güçlerinin hayatlarına etkisiyle baş etmeye, bu güçlerin kaynağını ve sebebini öğrenmeye çalışırken, onları teker teker bir araya getirecek büyük resim de aydınlanacak. Bedeni kendini hızla onaranından, geleceği tuale aktarana, zaman ve uzam içinde hareket edebilene kadar farklı özel yetenekler geliştiren insanların kaderi dünyanın kaderini belirleyecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 21 Ocak 2013; 3:49:03 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.