Şimdi Ara

KASET ÇALARLI TOYOTA'YA ORJINAL TOYOTA MARKA CD PLAYER TAKMAK..!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
0
Favori
35.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • YOK...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecniq -- 31 Mayıs 2014; 8:08:20 >



  • Büyüksün

    Şaka değil bahsettiğin işlem gerçekten zordur. Bırak soketi kablo sıyırma yöntemiyle dahi zor olan bir işlem..Bu arada bir arkadaşım 1200 ytl para vermek yerine o bölgeye tam olarak uyan Pıoneer görüntü sistemi var,ekranı motorlu olan sistemlerden,modelini hatırlamıyorum 1400 ytl ye almıştı ve boşluksuz oturuyordu. ..Ama yapabildiğne sevindim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SACRED REICH

    Büyüksün

    Şaka değil bahsettiğin işlem gerçekten zordur. Bırak soketi kablo sıyırma yöntemiyle dahi zor olan bir işlem..Bu arada bir arkadaşım 1200 ytl para vermek yerine o bölgeye tam olarak uyan Pıoneer görüntü sistemi var,ekranı motorlu olan sistemlerden,modelini hatırlamıyorum 1400 ytl ye almıştı ve boşluksuz oturuyordu. ..Ama yapabildiğne sevindim.



    walla işin içinde Yol bilgisayarı, Direksiyondan kumanda, Dış ortam ısı göstergesi olmasa çok kolay olacakta bunlar işi zorlaştırıyor.
    hatta eğer bu teyplere arabanın beyninden gelen kaloları bağlamazsanız bırakın yol bilgisayarını ekranda saati bile göstermiyor. meğer saatte teybe arabanın beyninden geliyormuş ben teybin içinde dijital bir saat var sanıyodum

    bizim oto teypçi, tesisatçı diye bildiğimiz o yüzlerce dükkanda tek yapılan, bi artı bi eksi, 4 kolon bağlamak.
    bunları yapan kendine müzik tesisatçısıyım diyor, ben buna kızıyorum

    he bide çinden gelen hazır oto alarm sistemlerini arabanın her tarafını delerek ve kabloların her birini hazır soketlere geçirerek ben elektronikçiyim diyorlar, bunuda unutmayalım.

    bi arkadaşım herhangi bir tesisatçıda aracına Sony Mp3 çalar bağlatmış, geldi yanıma, bi baktımki adam kolonları bağlarken ne ön-arka ayrımına ne sağ-sol ayrımına nede kolonların artı-eksisine dikkat etme zahmetinde bile bulunmamış, b.k gibi ses geliyor teypten, dayanamadım, bütün tesisatı söküp yeniden bağladım, ayrıca ışık sensörünüde bağladımki gece olunca farları yakınca teyp gece olduğunu anlasın, ekranın ışığını kıssın, araba kullanan adamın gözünü almasın.

    bu memlekette zaten işinin hakkını vererek yapan kaç tane adam varki ???




  • quote:

    Orjinalden alıntı: SACRED REICH

    Büyüksün

    Şaka değil bahsettiğin işlem gerçekten zordur. Bırak soketi kablo sıyırma yöntemiyle dahi zor olan bir işlem..Bu arada bir arkadaşım 1200 ytl para vermek yerine o bölgeye tam olarak uyan Pıoneer görüntü sistemi var,ekranı motorlu olan sistemlerden,modelini hatırlamıyorum 1400 ytl ye almıştı ve boşluksuz oturuyordu. ..Ama yapabildiğne sevindim.



    bide bu bahsettiğin sistem çok ama çok harika bir sistem, bizim bi arkadaşta görmüştüm, aklım gitti walla. ama bizim mahallede o sisteme 3 gece ömür tanıyorum. 3 geceyi bulmadan hoop kuş olur uçar 1400 liralık sistem. memleket hırsız dolmuş, aracımıza adam gibi bi sistem bile koyamıyoruz.


    bu arada uğraştığım için biliyorum, aracın orjinal teybini sökmek o kadarda zor değil.

    ben 10 dakkada torpidoya zarar vermeyeyim diye nazik nazik söktüğüme gören şerefsiz hırsızlar bizim teypleri 5 dakkadan daha kısa bir sürede sökebilirler diye tahmin ediyorum. sonuçta adamın aman torpidoya zarar gelmesin, aman teybin tırnakları kırılmasın diye bir derdi yok.

    siz siz olun arabamda orjinal teyp var bişey olmaz, nasıl olsa sökemezler deyip fazla güvenmeyin. çok sakat yerlere bırakmayın aracınızı.

    hayırlı günler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecniq -- 4 Haziran 2007; 1:35:01 >




  • Sizi gönülden kutluyorum bu kadar uğraşla sonuca ulaşmışınız aslında ben de arabama cd çalar taktırma gibi bir isteğim vardı ama bu fiyatları gördükten sonra yapamayacağımıu anladım

    Azimli Sıçan duvarı deler.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: stimur41

    Sizi gönülden kutluyorum bu kadar uğraşla sonuca ulaşmışınız aslında ben de arabama cd çalar taktırma gibi bir isteğim vardı ama bu fiyatları gördükten sonra yapamayacağımıu anladım

    Azimli Sıçan duvarı deler.




    günaydın..

    Sizin aracınızda Yol bilgisayarı varmı?

    Varsa teyp ile aynı ekranımı kullanıyor? eğer böyle bişey yoksa çok düşük maliyetle piyasadan bir Cd player bulabilirsiniz.

    yok eğer yol bilgisayarı varsa ve onu kaybetmek istemiyorsanız o zaman işler zorlaşıyor işte...




  • Yol bilgisyarı var İlk kullandığım modellerde konulmaya başlandı yol bilgisayarı ve onu kaybetmek istemediğim için söylüyorum zaten
  • Tecniq bey öncelikel hayırlı oslun yeni teybiniz. Firmalar soketleri değiştiriyorlar ama girişler yine aynı. bi eski soketin bi de yeni model soketin fotsunu bulark ta yapabilirdiniz. Sadece sıralamalar değişri genellikle. Neyse tekrardan hayırlı olsun güle güle kullanmanız diğiyle.

    Stimur bey. Aracınızın yol bilgisayarını iptal etmeden kaset çaları söküp onun yerine bi teyp bağlayabilirsiniz. Bu zze112 kasalarda en çok uygulanan metodlardan biris. Oraya teyp oluyor. Bu şekilde orjinal teybinizin de sıcaklık göstergesini ve yol bilgisayarını da kullanabilirsiniz.
  • Arkadaşım Kasetçaları söküp yerine herhangi bir CD çalar takarsan Yol bilgisayarına birsey olmuyor. Ekranda yol bilgisayarın yine çalışıyor fakat cd bilgilerin grlmiyor sadece. Bendede zze112 var ve ben yaptım.
  • keşke daha önce okusaydım senin işini ben hallederdim bendede 2003 model toyota sedan var bende kaet çaları çıkarttım yerine fabrikadan defolulardan aldım ve kendim taktım senin deiğim gibide değildi bu işi fabrikada yapan arkdaşların standartı 2 dakika imiş ben bir satte taktım ama torpidoyu sökmekte dahil aslında soketler aynı eybin arkasından komple sökeceksin yerine cd çaları takacaksın ve tam gteşekküllüü çalışıyor cd.de göseriyor sıcaklıkta yakıt sarfiyatınıda herhangi bir problem yok isteyen olursada mail atsın yardımcı olurum
    egtuna@gmail.com
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bekaert

    keşke daha önce okusaydım senin işini ben hallederdim bendede 2003 model toyota sedan var bende kaet çaları çıkarttım yerine fabrikadan defolulardan aldım ve kendim taktım senin deiğim gibide değildi bu işi fabrikada yapan arkdaşların standartı 2 dakika imiş ben bir satte taktım ama torpidoyu sökmekte dahil aslında soketler aynı eybin arkasından komple sökeceksin yerine cd çaları takacaksın ve tam gteşekküllüü çalışıyor cd.de göseriyor sıcaklıkta yakıt sarfiyatınıda herhangi bir problem yok isteyen olursada mail atsın yardımcı olurum
    egtuna@gmail.com



    ah dostum ahh... keşke o kadar kolay olsaydı

    kasetçalarlı toyota tepyplerinin model kodu W58300.

    bunun bi üst modeli olan cd çalar teybin model kodu W58802

    bu iki teybin arka soketleri birebir uyuyor ve soketleri yerine takınca şak diye çalışıyor.

    ancak benim aldığım cd çalar benim arabamın bir model değil iki model üstü, yani 2006 model ve üstü toyotolara takılanlardan, model kodu W58814.

    işte bu teybin soketleri çok farklı.

    eski sistemle alakası yok.

    bir arkadaş demişki aslında bu iş basitti, bi tane eski teybin arka soketlerinin fotosunu bi tanede yeni soketlerin fotosunu çek, karşılaştır bağla.

    malesef bu kadar kolayda olmadı, çünkü eski teyplere giren kabloların renkleriyle yeni teybe giren kabloların renkleri aynı değil.

    hatta ben internetten bunları tüm şemalarını indirdim, motordan gelen kabloların adı bile aynı değil.

    mesela 2003 model teplerin direksiyondan gelen kablosuna AVC-LAN data demiş toyota firması.

    aynı kablonun 2006 model araçlarda geçen adı ise Bus communication olmuş.

    gelde bu kablonun aynı kablo olduğunu anla. üstelik kablo sayısı bir - iki değilki, tam 21 tane farklı renkte kablo var teybin arkasında.

    en zor şeyde direksiyondan kumandaydı, çünkü benim aldığım teyp muhtemelen 2006 model sedan bir corolla terradan çıkarılmıştı ve bu araçlarda direksiyondan kumanda olmadığı için teybin arkasıda hiç böyle bir kablo yoktu.

    bunların ucunu biraz ölçerek birazda tahmini olarak ben buldum ve teybin içinden direkt kablo lehimleyerek dışarı çıkardım. sokette böyle kablolar yoktu.

    velhasıl bu işe başladığımızda bu kadar bilseydim sendeki gibi soketleri uyan bir teyp bulmaya çalışır ve 10 dakkada işi bitirirdim, ama soketler, kablo renkleri ve kabloalra verilen isimler 3 yılda tamamen değişimce baya bi uğraştık. hele hele direksiyondan kumanda namına hiç bi kablo olmayınca yeni aldığım teypte ekstrada 2-3 saat uğraştık.

    ama sonunda oldu, hemde çok güzel oldu,

    ayrıca teybim artık 2 model daha yeni olduğu için özellikleride arttı.

    mesela bu teypte bi önceki teyptekinden daha fazla özellik var.

    gerçi öyle aman aman önemli şeyler değil ama yinede hoşuma gitti.

    ilgin için ve üşenmeyip yarıdmcı olmak amacıyla yazdığın için çok teşekkürler.

    eminim bütün bu yazılanlardan sonra bundan sonra mutlaka bu konuda işi olanlarda buraları okuyacak ve faydalanıcaklardır.

    hayırlı geceler...




  • allah bana yardım etmiş demekki aynı model teyp ve cd çalar ayarlamış ben söküp takınca şak diye otrumuştu ben toyota fabrikasında defolu olan teypleri çalışanlara veriyorlar onlarda dışarıda satıyorlar ben bu yolla almıştım çıkan teybide internette 100 ytl sattım ancak cd çaları sorduğumda servis yaklaşık olarak 3000*3500 ytl demişti bence sendeki tek fark direksiyon kumandasından kaynaklanmış oldıkça uğraşmışsın belli kusura bakma pek akıllı adam işi herkes senin kadar uğraşmaz vede arabayı sevdiğin belli yani senle ben aynı kafadanız sana tavsiyem arabanın farlarını sök ve yıka ben söküp yıkadım çok fark etti xenonla uğraşma ben çok araştırdım bize olmuyor olsada orjinal gibi olmuyor sen tamponu yarıya sök farları çıkart ve yıka ama içlerini kurula ve bezle sil müthiş kurum yapıyorlar birde alabilirsen phılıps dıamond vision ampul al tartariniyide bana söylemişlerdi ancak ben izmitteki servisi tercih etmemiştim birde koltukları söküp yıkaya bilirsin ben söküp yıkıyorum ama öndekileri sökemedim tork anahtar agızları bozulmuş tavsiye ederim arkalar kolay sökülüyor makinaya atıp yıkıyorum sadece sacı ve süngeri kalıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekaert -- 12 Haziran 2007; 2:23:51 >




  • bunlarda benim resimlerim
    quote:

    Orjinalden alıntı: bekaert

    allah bana yardım etmiş demekki aynı model teyp ve cd çalar ayarlamış ben söküp takınca şak diye otrumuştu ben toyota fabrikasında defolu olan teypleri çalışanlara veriyorlar onlarda dışarıda satıyorlar ben bu yolla almıştım çıkan teybide internette 100 ytl sattım ancak cd çaları sorduğumda servis yaklaşık olarak 3000*3500 ytl demişti bence sendeki tek fark direksiyon kumandasından kaynaklanmış oldıkça uğraşmışsın belli kusura bakma pek akıllı adam işi herkes senin kadar uğraşmaz vede arabayı sevdiğin belli yani senle ben aynı kafadanız sana tavsiyem arabanın farlarını sök ve yıka ben söküp yıkadım çok fark etti xenonla uğraşma ben çok araştırdım bize olmuyor olsada orjinal gibi olmuyor sen tamponu yarıya sök farları çıkart ve yıka ama içlerini kurula ve bezle sil müthiş kurum yapıyorlar birde alabilirsen phılıps dıamond vision ampul al tartariniyide bana söylemişlerdi ancak ben izmitteki servisi tercih etmemiştim birde koltukları söküp yıkaya bilirsin ben söküp yıkıyorum ama öndekileri sökemedim tork anahtar agızları bozulmuş tavsiye ederim arkalar kolay sökülüyor makinaya atıp yıkıyorum sadece sacı ve süngeri kalıyor



     KASET ÇALARLI TOYOTA'YA ORJINAL TOYOTA MARKA CD PLAYER TAKMAK..!




  • quote:

    Orjinalden alıntı: bekaert

    allah bana yardım etmiş demekki aynı model teyp ve cd çalar ayarlamış ben söküp takınca şak diye otrumuştu ben toyota fabrikasında defolu olan teypleri çalışanlara veriyorlar onlarda dışarıda satıyorlar ben bu yolla almıştım çıkan teybide internette 100 ytl sattım ancak cd çaları sorduğumda servis yaklaşık olarak 3000*3500 ytl demişti bence sendeki tek fark direksiyon kumandasından kaynaklanmış oldıkça uğraşmışsın belli kusura bakma pek akıllı adam işi herkes senin kadar uğraşmaz vede arabayı sevdiğin belli yani senle ben aynı kafadanız sana tavsiyem arabanın farlarını sök ve yıka ben söküp yıkadım çok fark etti xenonla uğraşma ben çok araştırdım bize olmuyor olsada orjinal gibi olmuyor sen tamponu yarıya sök farları çıkart ve yıka ama içlerini kurula ve bezle sil müthiş kurum yapıyorlar birde alabilirsen phılıps dıamond vision ampul al tartariniyide bana söylemişlerdi ancak ben izmitteki servisi tercih etmemiştim birde koltukları söküp yıkaya bilirsin ben söküp yıkıyorum ama öndekileri sökemedim tork anahtar agızları bozulmuş tavsiye ederim arkalar kolay sökülüyor makinaya atıp yıkıyorum sadece sacı ve süngeri kalıyor



    arkadaşım verdiğin bilgiler için çok saol, özellikle farları ve koltukları yıkamak çok güzel bi düşünce, tam benlik bi fikir walla

    bu neden benim aklıma gelmediki




  • ustalar anlaşılan durum öyle gözüktüğü gibi değil, bir karmaşa içinden çıkış...

    ben de senin gibi kaset olayını cd ya da mp3 player yapayım dedim araştırdım ve aynen sana denilen oldu cd 1200ytl başka olmaz bende uzun zaman önce vazgeçtim. sonra bir gün aklıma geldi ya ben tavana ayrı bir sistem yapıp hem dvd hem tv hem mp3 player olayına gireyim diye maliyet şimdi yüksek gözüküyor ama yapılıyor onu deneyeceğim. Kısaca bir portatif tavana takılan dvd, vcd, mp3 player çalabilen ve 8inc ekranı olan bir cihazı alıp ara bağlayacağım ve konuyu çözeceğim hem görüntü hem tv...

    neden mi

    çünki bu bahsettiğin sıkıntıları yaşadım ve yorgun düştüm harcadığım yakıt parası ve telefon parası ile yeni bir cd player alabilirdim. ayrıca senin taktığın cd li çıkma yı bulmak malesef herkese nasip olmuyor.
    sana yaptığın ve uğraştığın işten dolayı helal diyorum.hiç yoksa bunu çözen birini buldum inan çok sevindim.

    1-sadece alttaki cd yi değiştirsen olmuyormu onu soracaktım komplemi sökülüyor bu nalet şey..
    2-2 model üstü cdli aleti kaça aldın nerden
    3-toplam maliyeti sana nedir.

    bunlara cevap verebilirsen sevinirim
    kolay gelsin




  • Tecniq

    dostum helal olsun cok zor bir is basarmissin tebrik ederim işin ucunde cd calari yada beyni yakmata vardi baya bir risk almissin üzerine...

    ben olsam kaset modul koyup mp3 calar bağlardim hayatta anlamam okadar elektronikten




  • quote:

    Orjinalden alıntı: bekaert

    bunlarda benim resimlerim

     KASET ÇALARLI TOYOTA'YA ORJINAL TOYOTA MARKA CD PLAYER TAKMAK..!




    EVET TAHMİN ETTİĞİM GİBİ SENİN ŞU ANDA KULLANDIĞIN TEYP ESKİ TEYBİNİN Bİ ÜST VERSİYONU. YANİ SOKETLERİ CUK DİYE BİRBİRİNE OTURAN MODELDEN.

    VE ALET TEMİZ GÖZÜKÜYOR, YENİ GİBİ,

    GÜLE GÜLE KULLAN DOSTUM...




  • quote:

    Orjinalden alıntı: serdik

    ustalar anlaşılan durum öyle gözüktüğü gibi değil, bir karmaşa içinden çıkış...

    ben de senin gibi kaset olayını cd ya da mp3 player yapayım dedim araştırdım ve aynen sana denilen oldu cd 1200ytl başka olmaz bende uzun zaman önce vazgeçtim. sonra bir gün aklıma geldi ya ben tavana ayrı bir sistem yapıp hem dvd hem tv hem mp3 player olayına gireyim diye maliyet şimdi yüksek gözüküyor ama yapılıyor onu deneyeceğim. Kısaca bir portatif tavana takılan dvd, vcd, mp3 player çalabilen ve 8inc ekranı olan bir cihazı alıp ara bağlayacağım ve konuyu çözeceğim hem görüntü hem tv...

    neden mi

    çünki bu bahsettiğin sıkıntıları yaşadım ve yorgun düştüm harcadığım yakıt parası ve telefon parası ile yeni bir cd player alabilirdim. ayrıca senin taktığın cd li çıkma yı bulmak malesef herkese nasip olmuyor.
    sana yaptığın ve uğraştığın işten dolayı helal diyorum.hiç yoksa bunu çözen birini buldum inan çok sevindim.

    1-sadece alttaki cd yi değiştirsen olmuyormu onu soracaktım komplemi sökülüyor bu nalet şey..
    2-2 model üstü cdli aleti kaça aldın nerden
    3-toplam maliyeti sana nedir.

    bunlara cevap verebilirsen sevinirim
    kolay gelsin





    selamlar...

    dostum yazdıklarından, sorduklarından benim gibi bu işin peşinden çok koşturduğunu ve benim yaşadığım sıkıntıların aynısını birebir yaşadığını çok rahat anlıyorum

    şimdi sorularına cevap vereyim.

    1- malesef teybin sadece alt ünitesini sökerek oraya bir cd çalar ünite takarak olayı kısa yoldan halledemiyoruz. benimde aklıma ilk olarak bu gelmişti.
    hiç üşenmedim arabadan söktüm kasetçaları ve bütün vidalarını söküp 1000 parçaya ayırdım. gördüğüm aynen şuydu, bizim teyplerin alt ünitesi ve üst ünitesi birbirinden bağımsız çalışan iki ünite gibi, yani altta bir deck ünite var, tamamen bağımsız olarak üstte bir anakart var, sanırım bu anakart yol bilgisayarından gelen verileri, dış ısı sensöründen gelen verileri işliyor. ancaaaakkk kasetçalarlı teyplerde alttan üste gelen ince film şeridi kablo 9 damarlı ve çok geniş bir kablo değil, cd çalarlı teyplerde ise bu kablo tam 14 damarlı ve diğerine göre yuvası falanda daha kalın.

    sanırım toyotanın bu tepleri böyle iki bağımsız ünite gibi tasarlamasının sebebi alttaki deck arızalanınca yerine yenisini çok rahat takabilmek, ama aynı tipten yenisini, kaset deck ini söküp yerine cd deck takamıyorsunuz.

    bu arada bu japonlar elektronik cihazların içine çok fazla malzeme koyuyolar yaaa... ben teybi önce 1000 parçaya ayırdım, en ufak devresine kadar söktüm, sonra geri topladım ama elimde bir avuç fazladan vida kaldı. oraya bakıyorum buraya bakıyorum teybin bütün vidaları tam gözüküyo, peki bu bi avuç vida nerden arttı anlamadımki ? hatıra olarak saklıyorum bir avuç toyota teyp vidasını evde

    2- 2006 model toyota cd çalar teybi çok aradım, en sonunda topkapıda müzik sistemleri satan bi elektronikçi hanında buldum. ancak teybi iyice inceledim, eğer çalıntı olduğuna dair en ufak bi şüphem olsaydı almazdım. teybi satan adam bu teybi çıkardıkları araca JVC marka dev ekranlı dvd player koyduklarını söyledi, teybin her tarafına baktım, kesinlikle bi ezik, kırık çıkık yoktu. ayrıca en küçük montaj vidalarından tüm soketlerine kadar gerekli parçaların üzerinde olduğunu gördükten sonra ikna oldum ve aldım. Çalıntı teyplerin yanında genelde montaj vidaları, montaj ayakları olmaz, soketleride geneşde eksik veya alelacele çok dipten koparılmış olur. bu teyp çok sağlam ve eksiksiz duruyordu.

    normalde bu teybe 600 ytl istedi amca. biraz pazarlık ettik ve benim eski kasetçaları verdim ona, üstede 370 ytl verdim ve helalleştik. eğer 100 ytl daha nakit versem eski teybide almayacaktı. yani eski kasetçaları 100 ytl ye saydı. bence iyide yaptı çünkü orjinal toyota marka bi kasetçalar benim elimde 100 yıl kalsa bile bi işime yaramayacaktı.

    3- bütün bu işlemlerin hepsinin maliyeti bana 370 ytl ve saatlerce uğraşmak oldu, ama uğraşmaktan yana şikayetim yok, zira ben severim böyle teknik şeylerle uğraşmayı, benim için bir hobi gibiydi. millet maket uçak yapar bende karışık elekronik devreleriyle veya bilgisayar sorunlarıyla uğraşırım saatlerce. eğer sonunda becerebilirsem inanılmaz dinlendirici bişiy oluyo bceremzsem rezalet oluyo

    ayrıca sana şöyle bir konuda yardımcı olabilirim:

    ben teyp araştırırken Toyota tarabya servisinde bi elektrikçiyle konuşmuştum, bana kendi elinde bir adet cd çalarlı toyota teybi olduğunu, şahsi malı olduğunu ve satabileceğini söylemişti. ben dışarıdan teyp bulunca tekrar aramamıştım adamı. yalnız adamın adını unuttum yaaa.. sanırım mevlüt ustaydı. bu adam toyota tarabya servisinin elektrikçi ustası, o adama ulaşabilirsen sana elindeki teybi satacaktır, hatta montajını falanda 5 dakkada yapacaktır. zaten onun elindeki teybin soketleri seninkine birebir olur. ama bence herşey dahil 500 ytl den fazla para verme. bende o paraya aldım zaten. yani eski teybi vermeseydim o paraya gelecekti. toyota tarabya servis telefonu : 0212 223 83 20



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tecniq -- 12 Haziran 2007; 15:07:22 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: ceyhunberber

    Tecniq

    dostum helal olsun cok zor bir is basarmissin tebrik ederim işin ucunde cd calari yada beyni yakmata vardi baya bir risk almissin üzerine...

    ben olsam kaset modul koyup mp3 calar bağlardim hayatta anlamam okadar elektronikten





    aynı şeyleri düşünüyoruz

    en büyük korkum aracın beyninden gelen kabloları yanlış yere bağlayıp yanlışlıkla ters voltaj göndererek aracın beynine zarar vermekti. ama işi sağlam tutup internetten ne kadar toyota teyp bağlantı şeması varsa indirip 87 kere falan okuduğum için böyle bir şey olmadı Allah'a şükür.

    bende de kaset modül vardı bu işi yapana kadar, hatta ucunda bi tane yan sanayi tahtakale malı ipod var

    ama bu tür sistemler çok kullanışlı ve pratik olmuyo, en rahatı cd çalar takmak yine




  • Nediyelim, Alah vatana millete zeval vermesin, Tecniq'i tebrik ediyorum.
    Anladığını sanan insanların bile anlamadığı bir işi çözmek her babayiğidin harcı değildir.
    Ben Toyota'da yetkili biri olsam hemen Tecniq'i yüksek bir maaşla işe alırdım. Hemde ARGE bölümüne.
    Kesinlikle yanlış anlamayın, abartmak için söylemiyorum, Ülkemizde Tecniq gibi o kadar çok beyin var ki kıymetini bilmiyoruz. Sen bildiğin işten şaşma kardeş, senin gibilerine herzaman ihtiyacımız var.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.