Şimdi Ara

Kasko Şirketi Önemli Mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İlk kez araba aldım ve ilk kaskom. 4-5 Sigorta acentesinden fiyat istedim. Verilen en uygun kasko teklifi 1998 lira halk, 2380 lira doğa. Bir çoğu 4000 civarında veya üzerinde.

    Bunların dışında bereket sigortadan 1500 lira teklif aldık. Ucuz diye kuşku uyandırdı, pek bilen de yok. Ben de güvenemedim o yüzden.

    Bu durumda hangi şirketten kasko yaptırayım? Tavsiye Öneri ?



  • Trafik sigortasında en ucuz trafik sigortasını tercih edin bence. Kasko için paradan kaçmayın. Yetkili servis, kiralık araç vs. kapsamları en geniş kaskoları tercih edin.

    Yapacağınız yol, şöförlük deneyiminiz gibi kriterleri göz önünde tutun. Aracı çok kullanmayacaksanız veya iyi bir şöförseniz, kurallara uyuyor ve dikkatinizi her daim yola verebiliyorsanız Bereket Sigorta da tercih edilebilir.

    Sompo Japan'a baktınız mı? 2 senedir oradan yaptırıyorum. En uygun fiyatı hem trafikte hem kaskoda Sompo Japan veriyor bana.
  • 1) poliçeleri, kapsamları ve teminat miktarlarını mutlaka karşılaştırın, bilmediğiniz anlamadığınızı kısımları sorup öğrenin, zor değil google'a yazsanız çıkar
    2) şirketlerin ödeme düzenlerini araştırın, şikayet sayfaları yardımcı olacaktır, bir olay olmadığı durumlarda her firma aynıdır, sadece para öder ve poliçe satın alırsınız, mesela bir olay olduktan sonra başlıyor.

    her üründe marka önemlidir, bereket sigorta ilke kez duydum, 2'dir halk sigorta'dan yaptırıyorum, çekici hizmeti dışında bir ihtiyacım olmadı çok şükür, onlarda da sorunsuzdu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 12 Kasım 2018; 12:13:47 >
  • İyi bir kasko firması değil iyi bir kasko acentesi bulun derim. Çevrenizde bir akrabanızın, tanıdığınızın veya arkadaşınızın bildiği ve önerebileceği bir acente mutlaka vardır. Mümkünse birden fazla firmayla çalışan bir acente olmasına dikkat edin, onlar size kasko ve trafik sigortaları arasından en uygun fiyatlı ve size uyan poliçeleri söyler zaten. Ayrıca Dask, vb sigorta işlemleriniz varsa onları da aynı yerden yaptırın, ileride sigorta firmasıyla bir sorununuz olursa onların devreye girmesiyle sizin tek başınıza sorunu çözmeniz arasında çok fark vardır. Bu şekilde tanıdık bir acente sayesinde; zamanında hem öğretmen indiriminden haberdar olduk hem de ufak bir kaza sonrası tutanakta karşı taraf tüm suçu kabul etmişken sigortalar birliği itiraz üzerine hatayı %50-50 paylaştırmıştı, o seneki poliçelerimiz hasarsızlığımız da bozulduğu için yüksek çıkıyordu, yeni açılan bir firmaya yönlendirdiler bizi, diğer tüm firmaların yarı fiyatına yaptırdık poliçemizi, hem de bugüne kadar ki ödediğimiz en düşük fiyatla.




  • Zamanında ödeme yapması, aracınızı hızlıca ve istediğiniz yerde onarması (ödemelerini geciktirmemesi), ikame araç, çekici vs. hizmetlerinin düzgün olması açısından kasko firması önemlidir.

    Kasko var ise trafik sigortasında en ucuza kaçabilirsiniz. Kaza anında kaskodan işlemleri yaptırırsınız, hatanız yok ise hasarsızlığınız bozulmadan karşı sigortadan ücreti tahsil etme vs. onlar halleder.
  • Herkese teşekkürler yorum için. Karar vermek cidden zor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.