Şimdi Ara

Kedi uzaklaştırıcı sprey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
9.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, 4.5 aylık bir kedim var yaklaşık 2 aydır benimle. Her şey çok güzel tek sıkıntı ; büyük bir yüklük var onun üzerine çıkıp gardıropa tırmanıyor ve ordaki eşyaları aşağı itiyor. Birde sürekli kitaplığıma çıkıp birkaç kitabımı paralıyor. Bunu engellemek için kedi kovucu spreyler duydum sizce nasıl olur? İşe yarar mı? Bioline marka aldım ama gram işe yaramadı hatta sıktığım an kedi inadına üstüne gidip alay eder gibi bana bakıyor sonra öğrendim ki marka marka fark ediyormuş bu doğru mu?

    Bu spreyler işe yarar mı?
    Hangi marka almalıyım?
    Sizin önereceğiniz başka yöntemler var mı?

    ( kızmaktan anlamıyor. Bazıları yavaşça patisine vur indir diyor bunu da ben kesinlikle doğru bulmuyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Dikkatini dağıtacak, oynayabileceği başka şeyler alırsanız dikkatini oradan uzaklaştırabilirsiniz; sonuç olarak ufak ve oyun alanı arıyor kendisine.Spreyi ilk defa duydum ama vurmak herhangi bir şeye yaramaz.
  • Teşekkürler hocam ev oyuncaktan geçilmiyor hala çözüm olmuyor sprey işini baya düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle merhaba, ilk olarak kedinizin size değil siziz kedinize uymanız gerekiyor. Evi kediye daha uygun bir hale getirmeye çalışın tırmanabileceği ve saklanabileceği alanlar oluşturursanız gardıroba tırmanmayı bırakacaktır. Kediniz daha çok küçük olduğu için her şeye merakla yaklaşacağından kitaplarınızı bir çekmeceye koymanız doğru olacaktır, biraz büyüyene kadar en azından. En önemli konuya gelelim, kedinize kızmak hiç bir işe yaramayacaktır onu cezalandırmak yerine güvenini kazanmaya çalışın.

    Bir yaşına girene kadar meraklı tavırları illaki devam edecektir bu hallerinin önüne geçmek yerine arkadaşın da dediği gibi dikkatini başka yönlere çekmeye çalışın.



  • Kedi uzaklaştırıcı sprey
  • Benim de siyam kedim var. Mutfağımız bir oda şeklinde değil amerikan mutfak tarzı bir alan. Bu alanda bazı kısımlardan uzak tutmak için ben de baya uğraştım. Sprey denedim ama bağışıklığı mı vardır ya da bünyesi alışmış mıdır bilmiyorum çözemedim o kısmı ama sprey fayda etmedi. :) Kolonyada nefret ettiği için onunla bir çözüm bulduk.
  • Gitmesini istemediğiniz yere limon sıkın ve kesilmiş bir kaç parça limon koyun veya limonlu kolonya kesin çok etkilidir. Bizimki şişesini görse koşarak kaçıyor artık.
  • Kedi otu kesin çözüm aktardan 100gr alın bol bol yeter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zamanla bu huyları alisarak bırakacaktır

    siz kibarca tutup kenara koyabilirsiniz kediyi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar goe turkey markasının kedi uzaklaştırıcı spreyini denedim, arkadaşımın yeni bebeği olduğu için uzun araştırmalar sonucu bulup kendisi bana önerdi. bebeğe zarar vermeyen kimyasallar yok diye. benim bebeğim yok ama konsolda ve koltuklarda leke bırakır diyerek bakmamıştım.

    sonrasında eşiminde söylemesi üzerine aldım ve ilk gün sıktığımda hiç bir fark olmadığını gördüm. ancak sonrasında sıkacağımız yerin temiz olması gerektiğini öğrendim ve alanı temizledikten sonra spreyi 2 saat aralıklarla 2 defa sıktım. bir gün sonra kedimin tepki vermesi üzerine işe yaradığını farkettim. böyle sorun yaşayan varsa kesinlikle alsın derim. özellikle camlarda leke de bırakmıyor. kedi kovucu sprey




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.