Şimdi Ara

Kedim çok zayıfladı acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, bundan 1 ay önce sokakta tasmasıyla başı boş bir kedi buldum. İlk önce sahibini bulmak için eve getirdim ve yerel anlamda her yere ilan verdim sahibi çıkmadı. Daha sonra kendim besleyecektim lakin benim evimde de bir kedi var ve daha ilk gördüğünde çıldırdı. Gece 3 te ofise bırakmak zorunda kaldım. Her neyse 1 aydır ofiste besliyorum geceleyin ofisi dağıttığı için kapının önüne yuva yaptım bugüne kadar hep orda kaldı. Mamasını suyunu veriyorum düzenli olarak.

    Geçenlerde 3 gün boyunca kayıptı hiçbir yerde bulamadık ve her dk yanımızda olan kedi kaybolmuştu sonra bir başka ofisin bodrumunda bulduk genelde orada yatarlar geceleri (O ofis sahibi de 3 kedi besliyor onlarla kalıyorlar) Ancak kediyi tekrar o bodrumdan bulup aldığımızda manzara çok çok üzücüydü. Kedinin neredeyse midesi derisine yapışmış acayip zayıflamıştı. Hemen yaş mama vs alıp verdim saniye de yedi. Kuru mamayı falan da yedi biraz daha toparladı ancak yine de eskiye göre zayıf gözüküyor ve eskisi gibi neşeli oyuncu değil sanki hep yorgun gibi geziyor. Sizce neden olmuştur ve ne yapmalıyım ? Veterinere götürmeyi düşünüyorum ama buraya da veterinere gerek kalmadan yapılabilecek bir çözüm var mıdır diye yazıyorum.







  • Travma yaşıyor gibi, ilgi ve sevgi istiyor muhtemelen. İlgilenirseniz zamanla eski neşesine kavuşur, kendiniz eve götüremiyorsanız sahiplendirin anladığım kadarıyla ev ortamına alışık.
  • Bir yerde kapalı kalmış olmasın hocam? Vitamin desteği de yaparsanız kısa sürede toparlar muhtemelen.
  • İçinizin rahatlaması için bir hayvan hastanesi götürmenizi tavsiye ederim. Bazı ufak gibi gözüken problemler hem insan hem hayvanın hayatını ciddi sıkıntılara sokabiliyor. Benim tavsiyem içinizin rahatlaması için bir gösterin. Benim eskiden bir hamster'ım vardı. Hasta mı acaba diye götürmüştüm. Bir de genelde veterinerler hamster konusunda bilgi sahibi değil genel olarak kedi ve köpekler üzerinde bilgi sahibiyiz demişlerdi. Ben de hastaneye götürüp kontrol ettirmiştim. Bir sıkıntı çıkmamıştı ve içim rahatlamıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.