Şimdi Ara

kedimin ağzından salyalar geliyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba. 10 aylık bir british short hair sahibiyim. cinsiyeti kız. kedimin ismi mestan. bundan önce oyuncu ve iştahlı bir kediydi. ta ki iki hafta öncesine kadar. iki haftadır deyim yerindeyse ağzına lokma sürmüyor. eskiden günde üç öğünle doymayan ve bizden sürekli yemek isteyen kedi şimdi önüne ne konulursa reddediyor. keyfi gelirse bir çay bardağı kadar ıslak mama yiyiyor. hepsi bu. koşturumacalar, oyunlar falan hepsi bitti. sürekli yatış modunda ve gözler yarı kapalı. tam olarak da uyumuyor. yarı kapalı gözle oturma odasında bazen ortada bazen kuytuda köşede sinip bizi izliyor. bu durumdayken de ağzından salyalar akıyor.

    dün burada bir veterinere götürdüm ve baktıgında gayet saglıklı oldugunu söyledi. kilosu 2200 gram çıktı. yaşına göre normal oldugunu söyledi ama bu sıkıntılar yaşanmadan önce 2500 gramı gördüğümü hatırlıyorum. öneri olarak bir hafta daha beklememi, onun verdiği iyileştirici özellikli mamaları kullanmamı ve kilo kaybının bir hafta sonunda halen devam etmesi durumunda kan testi yapacagımızı söyledi.

    arkadaşlar şimdi söyleyeceklerimi lütfen yanlış anlamayın. ben londra'da yaşıyorum. burada veteriner hizmetleri çok ama çok pahalı. dün götürdüğümde sadece kilosunu ve ateşini ölçtü, kemiklerini elledi ve normal oldugunu söyledi. bunun için £30 aldı. haftaya kan testi yapacağız derse onun için de £130 alacagını söyledi. maalesef bu fiyatlar her yerde aynı. benim bunu karşılamaya gücüm yetmesine yeter ama belimi çok büker. sizlerin fikir ve önerileriniz doğrultusunda eğer bu sorunu veterinere tekrar gitmeden çözersem ne ala. lütfen bir yol gösterin, ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. :(
    kedimin ağzından salyalar geliyor!
    bebeğimin resmini de buraya bırakıyorum. o bizim her şeyimiz. aksi bir şey olursa vicdan azabını bir ömür boyu çekeceğim.



  • Böyle bir şey yok yaa, ağzından durduk yere salya felan geliyor..

    Kendini yalamıyorsa ateşi felan çok düşük ya da yüksekse sıkıntı!!

    ishal var mı vs vs..
  • İshal olup olmadığına bakın çünkü salya akıntısı ve kanlı ishal tedavisi zor olan gençlik hastalığı belirtilerindendir.
  • kızımın durumu o tarihten sonra gitgide kötüleşti. veterinerler doğru teşhisi her şey en son aşamaya gelince koyabildi. bana çok büyük maddi külfet oldu. ancak kızım en sonunda dayanamayıp vefat etti. canını teslim ederkenki hali içler acısıyıdı. tarih temmuz ayının sonlarıydı. acı çekerek öldü. teşhis ise doğuştan gelen karaciğer yetmezliğiydi. mestanımın mekanı cennet olsun. öte tarafta birlikte olmak dileğiyle.

    -ailen seni çok sevmişti mestan. seninle yeteri kadar güzel ilgilenemediysek hakkını helal et. babandan sevgilerle.
  • Kaybınız için üzüldüm ama bu da size ders olsun.Maddi olarak altından kalkamayacağınız bir hayvanı umarım bir daha satın almaz yada sahiplenmezsiniz.

    İyileşir iyileşmez orası takdir.Ancak sizi ne kadar zorlarsa zorlasın o testleri yaptırarak elinizden geleni yapmanız gerekirdi.Maddiyat her şey değil.İstanbul'da daha yüksek bu söylediğiniz tedaviler birim bazında düşündüğünüzde; ona rağmen evdeki kedimizi geçtim sokaktakilere bile bu rakamların çok üstünde destek olmaya çalışıyoruz.
  • Laf olsun diye konusuyorsun..bu kedi sokakta kalsaydı daha mı iyi olurdu, adam en azindan sahiplenmis ve elinden geleni yapmış..sokakta kalsa belki kimse sahiplenmeyecekti..ha sunu diyebiliriz, maddi olarak gücünüz yetmiyosa, bağış kampanyalari ya da baska birine sahiplendirme olabilirdi, belki o zaman erken teshis ve tedavi yapilabilirdi.. gerçi, doğuştan gelen akciğer yetmezliginin tedavisinin olup olmadigini bilmiyorum, belki yoktur bile


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.